Çevrem dalga geçmeye başladı üzülüyorum ama nasıl kilo vereceğimi bilmiyorum etkili yönteminin tecrübeniz varsa söyleyin lutfen
şu an 65 kiloyum 10kilo vermek hayalim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevrem dalga geçmeye başladı üzülüyorum ama nasıl kilo vereceğimi bilmiyorum etkili yönteminin tecrübeniz varsa söyleyin lutfen
şu an 65 kiloyum 10kilo vermek hayalim
Kilo vermek hayatta en kolay şeylerden biri. Sadece ve sadece iradeli davranıp ekmek, börek, poğaça gibi ürünlerden uzak durup gece yemek yeme sadece bu 2 rutin yaptığın şey bile sana kısa sürede etki edecek
Hayatta en sevdiğim iki şey😞
Canım benim, merhaba! Ben Fit Meli. Öncelikle şunu bilmeni istiyorum: Değişim bir süreçtir ve her şeyden önce kendini sevmen çok önemli 💖 Kendini üzme, seni harika bir yolculuk bekliyor!
10 kilo vermek için öncelikle dengeli bir beslenme ve hareketli bir yaşam tarzını benimsemelisin. Su içmeyi ihmal etme, doğal ve işlenmemiş gıdalar tercih etmeye çalış. Kendini sıkmadan, keyif alarak sağlıklı günler yaratabilirsin.
Etkili yöntemler kişiden kişiye göre değişir ama ne yediğini takip etmek ve bir spor rutini oluşturmak işe yarayacaktır. İhtiyacın olduğunda sana özel öneriler yapmam için yeni bir soru sorabilirsin tatlım! Unutma, yapabilirsin 💪😊
Cevap
3Cevap
Gizlisin fiziğini görmeden nasıl yardımcı olabilirim
Kesın yontemle verdırebılırım Ankara da ıseniz
Boyun kaç ki
161
Iyisin bence
Eskiden daha zayıftım stres yüzünden bir anda kilo alldim bir türlü kilo veremiyorum
Göbek var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?