Ben kendimi zayıf seviyorum ama çevremdeki herkes kilo al diyor, onlarla nasıl başa çıkacağım?

Annem ve teyzem ler sürekli kilo al çok zayifsin diyorlar ama ben kendimi böyle seviyorum 45 kilonun üstüne çıkmak istemiyorum zaten kilom 40 i hiç geçmedi hep zayıf kaldım genetik baba tarafında. Amcalarim bile 40 yasnda zayif yapili ve Küçükler halamin 2 cocugu var 40 kilo kiloydum 37 ye düştüm galiba ramazan ya. Sürekli bana baskı yapıyorlar çok zayifsin şu haline bak seni doktora götürücem küçükken de hep annem beni kilo almam için zorladı balık yağı icirirdi doktora götürdü doktor kızdı dediki.:' ne istiyorsun daha zayıf ve sağlıklı bizim gibi ayımi olsun istiyorsun dedi.' Annem birsey diyemedim tabi ne yaptıysa 1 kilo bile almadım ortaokul 7 de 34 tüm 8 de 37 dim. Lise de 39 oldum patlayan kadar yiyordum yiyordum gece bile tereyağli pilav pişirir tavuk suyuna atar karabiber yapar yerdim. 1 kilo bile almadım ben lise ikiye yakın ilk defa hayatımda 40 kilo olmuştum moralim bozulmustu sebepsiz yere sonra tekrar 38 e düştüm. Taşındık hala 40 im yine yemem iyi kilom dahada 40 i geçmedi ramazan geldi 37 ye düştüm. İşte teyzem bana şu kılığına bak diyor. guzel olduğunumu zannediyorsun falan ama tipsiz de değildim yani. iste anne tarafimda hep kısa boylu gobekli kilolular kiloları hep 82-90 arası hiç 79 kilo olan yok. diyeceklerim bukadar hava atma için soylemiyorum sadece paylaşmak istedim yorumlara yazında biraz sohbet edelim:)))
Ben kendimi zayıf seviyorum ama çevremdeki herkes kilo al diyor, onlarla nasıl başa çıkacağım?