AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Çantama koyuyorum genelde sadece ped almışsam da elimde taşıyorum pek de dikkat etmiyorum kimin nasıl baktığına. Genelde onlara bakacak o kadar şey varken en son görecekler şey ped olacaktır
Neden elinde taşıyorsun
Gazeteye sarmadıkları ve özellikle siyah poşet vermedikleri sürece diğer poşetleri alır icine koyarım pedi (utanmaktan değil daha kolay taşıyabileyim diye koyarım) he gazeteye sarmak ve ekstra siyah poşete koymak dünyanın en sacma hareketi utanılıcak birşey değil ver normal poşet koyalım icine işte ne bu siyah poşet, gazete olayı?
Poşet yoksa elimde taşımaktan da aska cekinmem neden cekineyim ki.
Poşet varken almamazlıkta yapmam yapanlarda şov gibi :)
Nerde taşırsın
Hayır neden yargılayalim ki tiktok da çekilen videolardan sonra oda normal derim zaten televizyonlarda reklamlari var ha reklam ha elinde taşımış fark etmez ki kendisi düşünmeli onu
Neden yanlış olsun ki bende öyle yaparım. Kadına özgü bir şey niye utanasın.
O kadar da olmaz elinde tutmak ne edep ayıp denilen biși var
Sen ne yaparsın
Poșete koyarım hatta Poșete gözükür diye çantama koyarım yani ben böyle yapıyorum ama herkes böyle yapmak zorunda değil fakat edep denilen biși var
Peki eskisini
özel şeylerin başkası tarafından bilinmemesi taraftarıyım. bence ya çantaya koy ya da bir şey sar. neden başkaları özel halini bilsin ki.
@Kader_Taşlı
teşekkürler
Yadirgamam fakat pedimi birinin görüp benim o halde olduğumu bilmesi beni rahatsiz ediyor. Kiz veya erkek fark etmez görürse rahatsız olurum. Rahatsiz olmayana da saygı duyarım.
Aslında çok sakındığı, saklandığı için görülünce şaşırılıp bakılıyor pekala sık sık görünse ortada böyle bir sorun kalmaz
Sütyen giymemis-- meme yok
pedi elinde tasiyor --- kendi kendine tripleniyor sanki umrumuzda
Ppauauahahah tamam sakin ol abla
@bflskfs adhdkf
Hayır yadırgamam dogal birşey ama elınde de sallıyarak götürmesi olmaz özel sonuçta bizde prezervatif o zaman elimizde sallıyarak götürelim
Yadirgayacak bişey yok bence bunu hepimiz biliyoruz da o pedi elinde görünce mi yadirgamamiz gerekiyor bence saçma olur yadirgamak
Yadırgamam. Böyle bir şey demesi çok saçma kim ne yapsın onun öyle gezip gezmediğini ne ispat etmeye çalışıyor çok gülünç bence 😶
Bu aslında algıyla ilgili. Elinde bikini taşıyan bir erkeğe bakınca nasıl algılıyorsan bu da öyledir sanırım
Poşeti pet için değilde her kondua tercih ederim ama peşin saklanmasını saçma bulurum bu çok doğal bir durum ayıp olarak görülmemeli
Ben ayıplamam.
Lakin bu kadar özelini rahatça böylesi bir şekilde teşhir eden bir kadının edepli biri olmadığını , memleket değerlerinden kopuk biri olduğu düşünürüm. Mesafeli dururum. Hayatıma asla almam. Ciddi bir şey de düşünmem.
Yoo neden yadırgansın, utanılacak bir şey değil bu sonuçta.
Yadırgamam, ama poşet varken neden elinde tutuyor diye düşünürüm.
Pedi hala gazeteye vs saran var mı? Arkadaşlar yasal olmayan şeyler taşımıyoruz 21. Yüzyıldayız yapmayın lütfen
Eğer bir kadını elinde ped ile görürsem bayrakları yarıya indirir milli yas ilan ederim. Sonuçta anavatan kan ağlıyor.
Ne kadar gündemde kaldı ya haftalardır kimin dilinden düşmedi. Beni kimin ne taşıyıp taşımadığı ilgilendirmez
Yadirganicak bir olay degil bu eskilerden kalma ayip teorisi aslında doğal birşey yok ama malesef insallar hala farklı düşünüyor.
Hayır yadırgamazdım sonuçta bu ayıplanacak birşey değil bayanların elinde olmadan olay birşey bacım..
Neden yadırgayım sonuçta bir bayan saygı duyarım belki bi sıkıntısı olabilir hoş karşılamak lazım herkesin inancı kendine
Kimsenin senin elinde ne taşıdığında alakalı bir derdi yok ams senin milletin gözüne sokmak gibi bir niyetin var
Ne var bende markette bazen voşetsiz sepetsiz elimde gezdiriyorum onu. Kimse umurumda olamaz. Kimseye de o gözle bakmam
Bakarım lan. Ne kadar kafayı yediniz ne kadar taktınız... İstemiyorum görmek o zaman da ben var mı? Ulan sanki çok da umrunda milletin.
Miyopum zaten, fark etmem büyük ihtimalle snfnanjda
Umrumda değil ya, isterse sütyenini kıyafetinin üstüne de giyebilir yani.
Neden yargılayayım ki
Tabi böyle elinde sallayarak cılkını cıkartarak dalga gecerek tasımasıda hoş degil Elinde olmasında bi sorun yok
Asıl sorun bunu sorun edenlerin beyninde
İlgi çekmek için yapıyorsa canım olduğunu düşünürüm öyle denk gelmişse beni ilgilendirmez zaten diğer türlü de beni ilgilendirmez.
Kilot aldığımızda utanmıyorsak bunda neden utanalım, ki bu sizin ihtiyacınız zaten. Ama tabii yani göze soka soka gitmemek de mantıklı olandır.
Ne yapacağını şaşırdı millet. Bana ne, ne giyersen giy, elinde ne taşırsan taşı. Gören duyan da atomu falan parçalıyor sanacak bunlar.
Niye yadirgayimki kadinlarin vucutlarinin fizyolijik olarak her ay basina gelen bitsey yani rutin kullanmasi gereken. bir esya
Ne yapak yahu? Biz de takmiyoruz sutyen! Atam mi ben de ciciklerimi nedir yani? 😒
Ped tasirim yahu, kime neymis elimde ne oldugundan 😒
Gerçekten yazmak için 15 dk ne yazacağımı düşündüm.
Yadırganacak bir durum yok ayrıca biri elinde taşırken dikkat bile çekeceğini düşünmüyorum
Yadırgamam...
Bir ihtiyaç sonuçta...
Yadırgayanda çevremde görmedim.
Bence sıkıntı bunu dile getiren zihniyetlerde...
Bence siz fazla kafaniza taktiginiz için herkesin baktiğini saniyorsunuz. Ben gayet normal algiliyorum bu bir ihtiyaç sonuçta kadinlar için.
Hayir niye donup bakayim silahcidan taramali tufek alip sokak artasinda insan öldürmeye gitmiyor ya markedden ped alip evine gidiyor
Yadırgamam fakat poşete koyması daha uygun olur eğer poşette taşımak istemiyorsa elinde de taşıyabilir bir sıkıntı olmaz bence. Ama bu resimdeki abartmış. Bazı insanlar b. kunu çıkarıyor bu tür hassas meselelerin.
Sanki milleti umrundaydi senin sütyenin elindeki ped ne kadar genelliyorlar
Kimse senin ne aldığınla, ne giydiğinle ilgilenmiyor. Aksine sen milletin gözüne sokmaya çalışıyorsun. Böyle ucuz numaralara gerek yok ama.
Yani ne gerek var cantada veya bir poşette olsa dah güzel olmaz mı, ben görsem olumsuz etkilenirim
Gayet normal. İnsanların bu saçma yargıları bir bitmedi gitti.
İstersen elinde ayı taşı pek umurumda olmaz 😂 O dönüp bakanlar elindeki var diye değil bakmak istedikleri için bakıyorlar. Sapıklar yani.
Hayır. Elinde peçete olan birini yargılanıyorsam ped olan birini de yargılamam.
Pedlerin ayıp bişey olmadığını düşünüyorum çocuk bezi kadar normal bişey. Ama sütyensiz gezmek ayıp
dogal birsey diyen bazi erkeklere o kadar inanmiyorum kiii
Neden
insani bir ihtiyacın alıp görülmesini anlayamıyorum
Valla bence taşımalı tabiki ayıp değil birşey değil. Bu algıyı yaratanlar utansın.
bana ters gelen bi şey olsa da kadınları olabildiğince yargılamamaya çalışıyorum
Yadırgamam bu onun kendi hayatı kendi fikri ama bana kalmış bişeyse hayır taşımam
Neden yadırgayasın ki? Hala don atlet giris kat bahcede oturan boz ayılar var memlekette
Tuvalet keğıdıyla pedin cok büyük farkı var mı biri yadırgan mıyorsa digeri niye tuhaf gelsin
Evet yadırgarım bence normal değil elinde pırasa gibi gezdirmesi
çok şükür önüme geleni yadırgıcak kadar işsiz değilim sanki ayıp bişey taşıyor
Yadırgamam ama yadırgayanlar kadar showunu yapanlar da irrite
Kanlı pedleri kapatmadan çıkarttığı gibi atanlardan iyidir.
Ped alan bir kız hiç dikkatimi çekmedi şu güne kadar, ha ekmek almış ha ped.
halkımız mal olduğu için ne diye bakıyolardır umrumda olmaz benim
Artık orasını açıp gezen bir kadın görsem de şaşırmam...
Yoo yargilamam😂ama kizlar ekinde prezervatif kutusu olan bir erkegi gorse yargilardi jsjsjsjsss