AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ona onunla bir bağlantının olmadığını hissettirmelisin
Naza çekip ağırdan satmalı kendini. Satmak derken mecazi anlamda
Cebin içinden çıkmak için hoop diye atlaması gerekir.
Ndjdsj yarıldım
Gerçekler bunlar niye yarılıyorsun
az önce de bır soruda dedım kı cepte göruluyorsun cevap veremeyıp kalkıp bır soru soruyrsun SEN VE SENIN GIBI KADINLAR YUZUNDEN HER ERKEK HER KADINI BIR GÖRUYOR COGU KADINI CINSEL OGBJE OLARAK GÖRUYOR OLDURULUYORLAR YAZIKLAR OLSUN
Cevap vermediği için öldürülmeyi mi hak ediyor?
benım yazdıklarımı anlamadın sn arkadasım bu kardes bır sorusunda o kadar hatalar yapmıskı karsısındakıne degıl kendısıne kadınlıgına hata ypmıs sımdı bu kadının erkege gösterdıgı sacma toleranslar yuzunden o adam baska kadınları da aynı görmeyecek mı görecek bu k sefer kadınları kucuk görmeyecekler mı gorecekler kadınları cınsel obje oalrak gormeyecek mı gorecekler BIR U KADIN OLARAK UTANMADAN SIKILMADAN NASIL ANLAMADAN BANASALDIRIYORSUN DEDIKLERIMDEN HANGISI YANLIS HE? @
Kadının neler yaptığını bilmiyorum ama apt@llik yapsa dahi bu erkeğe öldürmeye hak tanımaz. Bana da apt@lca davranan insanlar oldu. Ben gidip öldürdüm mü?
@sudesiyahseven SÖYLEDIKLERIMDEN HANGISI YANLIS hangısı arkadas sen kalkacaksın kadınlık onurunu zedeleyecek sekılde erkege y sanslar vereceksın her hatasını affedeceksın sonrada ben nasıl ısın ıcınden cıkarım dıyeceksın bu neye benzer bılıyor musun zamanında anneler vardı bazı anneler erkek oglum ne yapsa yerııdır der aslan oglum ıste oyle anneler yuzunden kadını obje olarak gren nesıller yetıstı sımdıde böyle kadınlar yuzunden böyle erkekler yetısıyor
Yaa abicim ne diyorsun? Tabii ki kendini ezdirmesin ama ezdirdi diye kimse kimseyi öldüremez. Katil ruhlu değilse karsisindaki apt@llar kralicesi de olsa öldürmez zaten?
@sudesiyahseven yahu neyını anlamıyorsun arkadas ben adam bu kadını oldrsun mu dedım? duzgun oku=? bu kadın o kadar yuz vermıs kı eee o erkek dıger kadınalrı da bır tutacak kadınları cınsel obje olarak gorecek bu gıbı kadınlar yuzunden oyle erkekler kendılerını bıl halt sanıyor kadınlar sıddet uyguluyor cepte göruyor sonra da olduruypr dedım duzgun oku
ya cıldıracagım artık ben ne dıyorum gzekalı ne dıyor cıldıracagım allahm ben kadınalrı savunuyorum sahıs ne dıyor cıldıracagım yahu
Sen düzgün oku. Biri bana kendini ezdirmeyi bırak, tom ve jerry deki gibi kağıt haline gelip yassılsa da ben birini öldürmem. Elbette ezdirmesin ve cepte olmasın. Ama öldürmeyen insan her sekilde öldürmez.
Ben kadinlar ezdirsin demiyorum. Neyden bahsettigimi sakin kafayla oku bi. Kadin elbette prenses olmali.
@sudesiyahseven allahım sabırrrr sabırrr lan gerı zekalıııııı yeter bak ben dıyorum kı bu sahıs gıbıler yuzunden e bazı erkekler kadınları kcuuk goruyor bu kadında dıgerı gıbı sans verır bana muhtac gozu ıle bakıyor masum kadınları olduren serefsız erkeklere bu gıbı kadınlar sans tanıyor anladın mı
@sudesiyahseven lan akılsız mısın cıldırdım yahu BANA LAF ATMA BEN KADINLARIN TARAFINI TUTUYORUM O YAZDIKLARIMI OKU BASTAN
İpi kopmuş dana gibi saldırma senin ağzına banyo terliğiyle vururum soğan kafalı!
Ben zaten kadın kendini ezdirmesin diyorum ama öldürmekle alakası yoook! Ben kylie jenner ozguveninde ve gucunde de olsam, karsimdaki manyaksa beni gene öldürür. Kavra artık şunu.
@sudesiyahseven lan ya sabır oglum bak sızın gıbı kadınlar o serefsızlere yuz verıyor neden normal erkeklere sans vermıyorsunuz he tıpı bozuk degıl mı gonule kalbe bakmazsınız KIM NE DERSE DESINKADINLARA ZULUM EDEN OKISILERE SIZLER NEDEN OLUYORSUNUZ
sen kım oluyorsun terlık vuracakmıssın keske seslı arayabılseydım de yuzume soyleyecek cesaretın olsaydı
Flakka mi içtin ne bu tavırlar yaa 😅 Ben zaten s. refsiz secen kadinlari savunmuyorum. Benim dedigim sey bambaska. Ben zaten bir erkekte en cok merhamete düsen bir kizim. Ama bazi erkekler basta gercek kimligini sakliyor.
Asıl sen kim oluyorsun da hakaret ediyorsun? Sen yanimda böyle başı kopmus tavuk gibi davranacaktin degil mi? Sus Allah askina
@sudesiyahseven benım dedıgımde bambaska kadına s zulum eden serefsızlerın hapıste curumesı taraftarıyım okey ben bunu dıyorum ama oyle namussuzlara sans veren bıle bıle sans verenlerde suclu onlar yuzunden her kadını bır tutuyor bunlar
@sudesiyahseven sen kımsın bana senı doverım dıyorsun knk benı anlamadın cıldırttın allah askına bence tartısmayalım kalp kırmayalım
Öldürme kısmı hariç zaten aynı şeyi savunuyoruz. Tamam tartismayalim
@sudesiyahseven knk kadını oldursunler demıyorum oke? demek ıstedıgım ya benım en yakın anıdıgım kız cok yzu verdı arkadas zamanında yol vermez ısen bır de o adamla evlenırsen kurtulmak kolay olur mu allah askına bıle bıle kendını atese atmak bu akıl dısı cogu kadına bakıyorum yanımda yapılı olsun benı korusun ya sen kendını koruyamıyor musun dıyorum arkadas yazıktır ya kendıne acı yahu dıyorum ama bos tek bırsey dıyecegım fotograf alıntı mı durust ol lutfen @sudesiyahseven
Elbette kaba saba biriyle olmasin. Ben de daima bunu savunan biriyim. Konuyla alakasi nedir fotografin?
@sudesiyahseven önce soruma cevap verır mısın lutfen alıntı mı? durust olman gerek?
Neden sorduğunu anlamıyorum.
@sudesiyahseven sn arkadasım fake oldugunu dusundugum ıcın sordum dırek su bu demedım uzattıgınea göre evet alıntı
Bana ait. Konuyla alakasını çözmeye çalışıyordum ve sen de uzatip da söylemedigine göre sormanin mantikli bir aciklamasi yok
@sudesiyahseven sen olmadıgını kanıtlarsam ozur dıleyecek mısın?
Neden? Sen lafı sündürdüğün için özür dileyecek misin? Bana ait. Tartismayi bitirip de yeni tartisma konusu acman cok ironik geldi
@sudesiyahseven hayır ıranık gelmedı cevap vermeden soru sorma alıskanlıgın var galıa özur dıleyecek mısın dedım?
Ben cevabımı verdim zaten ve nedenini sordum. Siz bana cevap vermeden özür dileyecek misiniz diye soru yönelttiniz. Yani soru cevaplamayıp da soru soran sizsiniz 🙂 Sonsuza kadar yazma huyunuz yoksa bence bitirelim.
@sudesiyahseven bakın sn kısı kadın mısın erkek mısın bılemem malumunuz sıtede cok fazla fake var ve senın profılın gıbıalntı foto koyuyorlar eldekı yuzuk nısan yuzugu senden rıcam msaj atar msıın ya gercekten durust ısen beklıyorum kacmazsın
@sudesiyahseven beklıyorum
Muhabbetimi sevip de sohbet etmek için bu kadar oyuna gerek var mıydı cidden? Bahaneye bak, site de f*ke çokmuş. Birincisi varsa sanane? 2. si sen de tecavüzcü olabilirsin ama ben yapışmıyorum. Mesajlaşmak için de indirmedim.
Benden hoşlandıysan sorularıma gelebilirsin iyi günler 🙌🌸
@sudesiyahseven GEREKEN YERLERE VE SIBERSUCLARA SIKAYET EDILDIN HAKKINDA hayırlsıı olsun bır r daha da sucsuz kızların fotografını calmazsın hadı arkadasım dh susturdum senı ıletın gelmez
Sana da iyi akşamlar
Tırmanması gerekir
Cebi yok sayması gerekir
Ulan evde kaldiniz evde kimse sevmiyo. senj kendi kwndine mi cepten cikcan zekaya bak
O baska kizla. olcak bu hala cepte cepte zavallisinjz ya
Kendi hayatı olduğunu hissettirmeli
Kendini geri cek koştur
şu an öyle yapıyorm
Ok..
Ayvayi yemissin hala cepte diyo bitmis senin isin
Kendi hayatına odaklanmali başka yolu yok
Şutlamalı