AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Yadırgamam ama hoş da bulmam. Saçmalam aya gerek yok.
Poşet paralı olunca hafif eşyalar icin araca kadar taşınabilir
Elinde donla gezen bi adama nasıl bakarsan sana da öyle bakarlar
Yadırgamam doğal bir şey öyle insan müsvettesi var mı ya
Dünya kurtarıldı, teşekkür ediyorum bir erkek birey olarak dünyayı kurtaran kadına
Tamam pedi tasiyorsan taşı da sütyen giyip gitmediğinden bize bunu söyleme gereğini neden duydu
Aynı ortamda bulunmamak için 15. Kata bile merdivenle çıkabilirim
Bunu aslında erkekler değil, biz kadınlar böyle sora sora problem ediyoruz. Ne saçma bı soru.
Telefon mu taşısın markete gidince illa poşet aliniyo koysun poşetine işte da 😂
.
Alaaddin'in sihirli pad mi?
Bu ne saçma sorudur yahu.
.
ben poşete koyunca bile slk slk bakıyolar yurtdışında yaşadığım halde, kadını takdir ettim 🙏🏻
Yok canım neden yadırgayayım ya böyle şeylere takılmak çok saçma
İsterseniz alnınıza yapıştırıp gezin aw umrumda değilsiniz
elinde prezervatif olan birisi görünce ne yaparsan onddan xd
aynı şey mi
@SosyoPsikopat aynı şey cinsel organ için xd
biri hijyen diğeri cinsellik için
Utanılacak bir şey ve çok ayıp o şekilde poşetsiz elde taşımak. Biraz edep yaaaa.
Yadırgamam ama gözümüze gözümüze sokanlar art niyetli oda baska konu
Şu konu utanılacak bir şey olmamalı... Yadırgamam...
O kadar umrumda olmazki, incelemiyorum bile insanları
Saçma bir hareket neden yani? Niye koymuyorsun koyabilecekken.
asla utanmam poşete veya gazeteye falan saranlara terslenirim yeri gelirse bu bir ayıp değil artık bunu normal karşılamaları lazım resmen cahillik
@sonnisim terbiyesiz önce ağzını topla!!!
yorum yazmıştım ama kaldırılmış @sena19sena canım sende uğraşma laftan anlamaz böylesi
İsteyen istedigi gibi tasısın. Niye bu kadar herkes birbirine karısıyo ki. Siyah posetle tasımak isteyen öyle tasısın posetsiz tasımak isteyen böyle tasısın. Neyin kavgasi bu
Kesinlikle yadırgamam. Üstelik öğrencilerime de hep söylerim pedi çantanızdan alıp tuvalete giderken lütfen kırk takla atmayın. Sizi yadırgayan kız ya da erkek kim varsa umursamayın ki alışsınlar.
Herkesin bildiği bir durumu neden saklayalim ki veya onlar bu durumu bildikleri halde neden yadırgasın saçma ve aptalca;)
Sanırım bi garip gelir aslında normal bi durum demi doğanın kanunu kadınların yaratilisi
Yooo yadirgamak yanlis kullandigini biliyorum tasiyinca mi yadirgayacam
Sizin içinde aynı penisi belirgin elinde kondom kutusu ile görseniz ne derdiniz
Hahahah 🤣🤣🤣 çok iyi
Teşekkür ederim
Bende elimde taşıyorum bakan baksın bu doğal bisey asıl bakan insanlar ayıp ediyor
Aradığım yorumu sonunda buldum katılıyorum
@bags_banny teşekkür ederim
@birfahişefilozof yaptığın yorumu cahilliğine veriyorum umarım büyümek gibi bir çaban olur. İyi geceler dilerim
Aaa kızlar adet oluyormus pembe s. ciyormus demek gibi bi şey hahah niye yadirgayalim
Özellikle elimde taşıyorum göstere göstere kasaya götürüyorum ki bu tabu yıkılsın. Kadın pedi utanılacak bir şey değil ✌️
ahahahahah bayrak gibi sallamasanız da olur :D
:D
hayır yadırganacak bısey degıl bu kadın dogasının medıkal malzemesı bu... pis zihniyetler yadırgayabılır köklerı kurusun
Neden yadırgansın normal bir şey poşete para vermek istememiş olabilirsin vs bu gayet normal insanların alışması gerekiyor ama böyle çekinerek alıştıramayız. Anormal bir şeymiş gibi sormak bile hata
Ped taşıyan kadına dönüp bakmam da, sütyen giymediğini niye belirtmiş onu anlamadım ben.
Feminizmin insanda beyni nasıl etkisiz hale getirdiğini görüyoruz.
alışveriş yaptığım herhangi bir şeyi elimde taşımam poşete koyarım
Bu neden gündem olsun ki ne yapıyorsan yap iç çamaşırınla ve ve elinde veya başka yerinde ki ped in ile
oralı bile olmam incelemem ama resimdeki kızın amacı ne şimdi. sütyen giymediği için tebrikmi edelim?
Hadi poşete okey gazeteye sarmalarını asla doğru bulmuyorum sanki suç aleti gizlemek falan gerekmez normal hayatın bir parçası
Allah asşkına artık bu tarz şeyleri aşmamız gerekmıyor mu sızcede ülke olarak? yani millet uzayda koloni yolluyor biz burda hala ped tartışıyoruz yazık güzel ülkemın güzel insanına :S
Bende aldım ama bakıyorlar elime bizim toplum çok cahil
Abi yorumlara bak kusucamm. Edepsizlik diyen var ya inanamıyorum imdat
Yadırgamak degil de dikjat etmek gerekmezmi olayı başka şeye çekin hmn. Mesala elimde şarap sişesi ile yolda gezsem ya da başka bişey güzel Bi pasta açık niye tasıyım biraz dikkat edelim
Yadırgamam. Ufak tefek şeyler için poşet kullanmam.
Hayır bakmam. Ama nedense insanlar böyle şeylerle karşılaştığında uzaylı görmüşe dönüyor neden bilinmez sanki ped almak/taşımak ayıp
Yadırgamam. Kız olmak utanılacak birşey değil. Kızın dışarda elinde pedle gezmesi değil. Onun utanması gerektiğini düşünen zihniyet tuhaf
Bu utanılacak bir durum değil tabi ki yadırgamam doğamızda olan bir şey için kimse utanmamalı yadırgamak gibi bir hakkıda kimse kendinde bulmamalı.
tabikide hayır zaten kendi ambalajı var. öyle de taşıyabilir
Eski ambalaj dediğin nedir
@oski35 eski demedim. zaten kendi ambalajı var pedin
Nasıl bir ambalaj bu
@oski35 kafan mı güzel kanka? gir google ye bak ambalaj nedir ped ambalajı nasıldır diye
😂😂😂😂
Abazalar korkuyo bnden bakan olukca onune bak diyom
Lan ne yadırgicam. Sadece daha önce görmediğim için biraz şaşırım. Sonrada yürü bee aslan parçası diye bağırırm
Açıkçası vereceğim poşet parasına yazık. İnsanlar alışmalı biz UTANMAMALIYIZ relax arkadaşlar
Yarın al eline Gez gorelim
Aklımıza neler geliyo
@tufankasırga neler geliyor kanka aklına?
Herkes istediğini yapmakta özgür bunda yargılanacak bir durum göremiyorum
Görüşlere baktım da erkekler kadınlardan daha anlayışlı bune@mk
Normal bnce
Evet normal ama öncelik olarak kadınların anlayışlı olması ve destek vermesi gerek..
Yadirganacak o kadar çok şey varken buna dikkat etmem bile.. zaten olabilecek bir şey
Zaten doğanın kanunu bu
Ped’in markasına bakarım
Hatun kalitelimi değil mi bir küçük düşünürüm..
yoksa boynuna assın banane ilgimi çekmez
Normal karşılarım ayıp olacak birşey yok regl olmak her sağlıklı bayanın yaşadığı şey bunda saklanacak ya da böyle abartılıp gizlenecek bir şey yok
Bence hiç çekinme gayet doğal ol, taşımanda herhangi bir sıkıntı yok, insanlar sıkıntı olduğunu düşünüyorsa aldırış etme. Cesur ol.
Yadırgadıkları için zaten çağın gerisindeyiz. En doğal hakkı olan şeyi de alamıyorsa bir kadın daha ne denilir ki?
yani bence saçma birşey bu insanların en doğal halinde kullandığı bir araçtır yani bunu herkes kullanıyor bakmaları saçma bence
Hayır yadırgamam, hatta çok özenirim. Keşke ben de böyle olabilsem, özgüven çok önemli. Utanmak ise çok yorucu.
Yadirgamam. Cinsel ve kisisel temizlik urunlerini bazilarinin tabulari yuzunden kimse saklamak zorunda kalmamali
hayır hocam ben umursamam bakmaları saçma ben bakmaya bile utanırım yüzümü çeviririmböyle bir şey olduğunda