Bir kaç kilo almak istiyorum sporda yapıyorum yağ yerine kas yapmam için ne yemeliyim, ne kadar örnek verir misiniz?
boy 1.68 kilo 56
boy 1.68 kilo 56
Konu kas yapımı olunca, sağlıklı kaslı bir vücuda anca egzersizlerle beraber güzel bir beslenme programı ile ulaşılabilir. Yumurta. Her yumurta 6-8 gram arası protein içerir.
Balık yağı Balık yağı, vücudunuz için önemli bir yardımcıdır. Tavuk , Yulaf , Ananas
Ispanak , Tatlı patates , Somon yenilebilir.
Öncelikle spor yapıyorsan ve yediğin yemekleri gerçekten abartmıyorsan merak etme zaten yağ toplaman gibi bir durum olamaz. Kas yapmak için ise alman gereken iki şey var. Bunlardan birincisi protein. Ki hayvansal protein olursa çok daha iyi olur. Light ton balığı, tavuk göğsü ve haşlanmış yumurta bunun kolay yolları. Bir de spordan hemen sonra kasların enerjiye muhtaçken basit şeker içeren, bol nişastalı az yağlı besinler tüketmelisin.
Kas yapman için en çok beslenme ve uyku düzenine özen göstermen gerekiyor bununla beraber çok fazla karbonhidrat, şeker ve yağ içeren besinlerden uzak durman daha çok protein ağırlıklı besinleri ve takviyeleri tüketmen gibi. Birde bunlara günde en az 1 saat spor egzersizi eklersen eğer oldu bu iş.🙂
Protein tozlari falandır gerek var mı? Özellikle popo için istiyorum 😬
Protein tozu, amino asit, kreatin, glutamin bunlar yardımcı olur
Doğal yolla beslenmekte aynı şekilde maalesef bıraktığın zaman yine kas kaybı yaşamaya başlıyorsun kaçarı yok bu durumun ama dediğin gibi sağlıklı beslenmek her zaman iyidir.😊
İyiymiş helal olsun valla benimde benzeri bir hikayem var ama 4 ayda 40 küsür kilo vermek gibi.😅
Valla helal olsun bende şu sıralar kilo aldım baya evin içinde spora da gidemiyorum çorbadan başka bir şey içmiyorum bakalım kaç kilo vericem spor yapmadan birinci haftadayım daha.
Spor yapmadığın sürece çok kolay kas elde edemezsin hafif spor ve esneme harekleri ile bolca tavuk fasülyr veya bezelye her sabah en az 1 adet haşlanmış yumurta. Karbonhidrat içinde margarinsiz pirinç pilavı. Ama dediğim gibi az da olsa spor yapmadan kas yapmak zor.
Cevap
7Cevap
sana program yaparım istersen professioanl doğal besinlerle. discord sunucumu yeni açtım 1 hafta oluyor orada gerekli talimatları veririm. . ama uymak zorundasın kas yapmak demek yağ yakmak demektir.
Olur
Ok yazarim bir ara
Ben erkeğim (pyim gerçi)
160 ım. Sen basım 168 sin 😅
Pyim ne
Gay :)
Οκ
yağdan uzak dur yeterli cakis
Pff boş yorum istemiyorum
Spor yapmalı vee sağlıklı beslenmelisin
Yumurta yani kısacası doğal beslen.
Protein tüket ama her gün aynı şeyi değil