Sağlık Kalça nasıl beslenmeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kalçanın kas ile gelişimi/büyümesi için hangi besinler ile beslenmeli? Kalça nasıl beslenmeli? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fiftyshadesofbaris Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 76% +1 yıl Bu isin zor bi yani yok kalca kaslarini calistircan standart beslenicen. Büyülü bir gida falan yok yani bosa zaman kaybetmeyin 0 0 Yorumla
Old_School Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Klasik sporcu besinleri, yumurta, hindi, pilav brokoli gibi 0 0 Yorumla
Ekinoks7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aminoasit basacaksın kaslara 😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu iyi birşey olarak görmüyorum ve kullanmayı tercih etmiyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hepsi de iğrenç aqq. Bu ne lan böyle? 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Sana ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne sana ne? İğrenç, anasını satayım. Başka resim mi bulamadın? Yorumla Soran +1 yıl Senin sevdiğin ile başkalarının sevdiği aynı olmayabilir kimseye iğrenc diye hakaret etme hakkına sahip değilsin. Benim ne ve hangisini koyacağım sana mı kaldı hayırdır? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçinde sen yok isen hepsi iğrenç ve kötü. Sen var isen de iğrenç ve kötü. Evet bana kaldı. Squad çalış evde. Poponu büyütmek istiyorsan. Yorumla Soran +1 yıl Hayatına karışabileceğiniz birine fikir emir verin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman burada sorma bunu Yorumla Soran +1 yıl Nerede sorup sormayacağıma başkalarına göre karar vermiyorum ben başkalarıda neyi nerede soracağıma karar veremez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birileri de yorum yapıp yapmayacağına karar vermeni istemez. Yorumla Soran +1 yıl Yorumla düşünceni belirtmek ile hakaret arasında fark var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 778 cevap paylaştı. Sabah sabah gunum guzellesti valla 0 0 Yorumla
derdini_anlat Takip Et Xper 5 Yaş: 54 , eic 100% +1 yıl Hamur işi;)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kas olarak yağ değil Yorumla derdini_anlat +1 yıl Şaka dedim valla kolay kolay büyümez anca evlilik sonrası büyür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu isin zor bi yani yok kalca kaslarini calistircan standart beslenicen. Büyülü bir gida falan yok yani bosa zaman kaybetmeyin
Toyotank kullan toplar kendini
Ne alaka?
Klasik sporcu besinleri, yumurta, hindi, pilav brokoli gibi
Aminoasit basacaksın kaslara 😃
Onu iyi birşey olarak görmüyorum ve kullanmayı tercih etmiyorum
Üstteki kotlu iyiymiş
Hepsi de iğrenç aqq. Bu ne lan böyle?
Sana ne?
Ne sana ne? İğrenç, anasını satayım. Başka resim mi bulamadın?
Senin sevdiğin ile başkalarının sevdiği aynı olmayabilir kimseye iğrenc diye hakaret etme hakkına sahip değilsin. Benim ne ve hangisini koyacağım sana mı kaldı hayırdır?
İçinde sen yok isen hepsi iğrenç ve kötü. Sen var isen de iğrenç ve kötü. Evet bana kaldı. Squad çalış evde. Poponu büyütmek istiyorsan.
Hayatına karışabileceğiniz birine fikir emir verin
O zaman burada sorma bunu
Nerede sorup sormayacağıma başkalarına göre karar vermiyorum ben başkalarıda neyi nerede soracağıma karar veremez
Birileri de yorum yapıp yapmayacağına karar vermeni istemez.
Yorumla düşünceni belirtmek ile hakaret arasında fark var
Aynen
Her sabah bir tane at kafası yiyeceksin.
Sabah sabah gunum guzellesti valla
Hamur işi;))
Kas olarak yağ değil
Şaka dedim valla kolay kolay büyümez anca evlilik sonrası büyür
Son 2 foto evrim geçirmiş
Sadece biraz tokatlanmali
Oynayarak