Kilo alamıyorum bıktım artık?

Geçen yıl bu zamanlarda iştahım açılmıştı güzel yiyebiliyordum ve yaklaşık 5 kilo almıştım. Şimdi çok kilo vermeye başladım 10 kilo verdiğime eminim zsten çok zayıf biriyim sürekli nasıl kilo alınır araştırıyorum artık ümidim kalmadı okuduklarımı denemiyorum bile çünkü yine alamıycağıma eminim doktora gittim kilo almam için her gün içmem gereken bir içecek verdi zorla 1 ay boyunca içtim ve 1 kilo bile almadım. Şöyle bir sorunum da var ben sürekli kıl kurdu oluyorum ve bu durumdan bıktım. Hayatım boyunca hep zayıf olan biriydim o yüzden bilemiyorum kurt yüzünden mi zayıfım ama şu an kurt yüzünden zayıfladığıma eminim ve iştah kaldı ne bir şey tek lokma yiyince bile midem bulanmaya başlıyor. Sürekli ilaç kullanıyorum kaşıntı geçiyor bitti diyorum her şeyimi değiştiriyorum temizliyorum 1 ay sonra yine aynı şey bıktım artık. Kaşıntı olmasa bile ara ara çok fazla midem bulanıyor bunun sebebi ne olabilir midemde de kurt mu var anlamıyorum lütfen artık bilen biri yardımcı olsun kendime zarar verme noktasına geldim çok zayıfım hiçbir kıyafet yakışmıyor dışarı bile çıkamıyorum bana gerçekten yardımcı olucsk şeyler söyleyin lütfen.
Kilo alamıyorum bıktım artık?