Gıda takviyesi besinlerin yerini doldurabiliyor mu? Kullanıp fayda sağladığınız, fayda gördüğünüz vitamin, takviye vs oldu mu? Tavsiye edeceğiniz marka var mı?

Gıda takviyesi besinlerin yerini doldurabiliyor mu? Kullanıp fayda sağladığınız, fayda gördüğünüz vitamin, takviye vs oldu mu? Tavsiye edeceğiniz marka var mı?

Hic kullanmadım ama aklimda memlekte gidince gelen gideni ağırla hazırlık yap diye cok yoruluyorum o yüzden kullanmak istiyorum çünkü kullananlar var ama doğru bir seymi Blmiyorum
Cevap
2Cevap
bence sağlıklı böyle bir dönemde bağışıklığımızı da yüksek tutmak gerektiginden mantıklı oldugunu düsünüyorum. Defencia adult düzenli tercihim
bence arı ürünlerini tercih etmek en dogru su bal polen propolis ve perga
Evet işe yarayanlar oluyor
Hiç kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Gıda takviyeleri normal beslenmeyi takviye etmek amacıyla kullanılan bitkisel ve hayvansal kaynaklı olup biyoaktif bileşenler içeren; kapsül, tablet, pastil, damlalıklı şişe benzeri, günlük alım dozu belirlenmiş ürünlerdir. Gıda takviyelerini tercih ederken doğal kaynaklı olduğundan emin olmak önemli bir noktadır. Günümüzde sentetik olarak elde edilen birçok ürün mevcuttur. Bu bağlamda size gönül rahatlığıyla önerebileceğim gıda takviyeleri; arı ürünleri olacaktır. Burada da doğal kaynaklı ve doğru koşullarda size sunulan arı ürünlerini tüketmenizi öneririm.
Özellikle uzmanlar tarafından, uygun laboratuvar koşullarında test edilip, onaylandığından emin olduğunuz yerli markaları seçmenizi tavsiye ederim. Arı ürünleri, yüksek antioksidan kapasiteye sahiptir. Bunlar; propolis, arı sütü, ham bal, arı ekmeği ve polendir. Arı ürünlerini günlük beslenme planına dahile dildiğinde hem antioksidan hem de vitamin, mineral ve protein ihtiyacınızın doğal olarak karşılanmasına yardımcı olur.
Sağlıklı günler dilerim.
Sevgiler.