Diyetle 1 yılda 120 den 71 e düştüm ama son zamanlarda kilom 70 71 arası gidip geliyor dikkat etmeme rağmen bir 10 kilo daha vermek istiyorum ama eskisi gibi kolay veremiyorum önerileriniz nelerdir bu takılan zinciri nasıl kirabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
37 gündür salata yiyorum 13 kilo verdim. Her seferinde oturup bi dana yiyorsunuz sonra niye zayıflayamıyorum. Yeme ablacım yeme. Biraz yemede vücudun yağ deponu harcasın.
Evet yediğim için 120den 71 e düştüm haklısınız :)
Yemek yiyerek. vucudun direnc gelistirmis
Yiyorum ama normal diyetime devam ediyorum
Hayır normal bir yeme duzenine gecmelisin 3 öğün normal yemek yemelisin bir kac ay.
Knk nasıl düştün ne olur bana da yardım et
Beslenme düzeninizi alışkanlıklarınızı değiştirin düşük kalorili ama doyurucu gıdaları tercih edin kesinlikle öğün atlamayin ara ogunlerinizi dahi yapın güzel sonuclar alirsiniz
Knk gastrit varsa olur mu
Onu isterseniz bir diyetisyene danışın tabiki onlar size uygun bir beslenme düzeni belirleyecektir
Çok teşekkür ediyorum ya Allah sizden razı olsun bin kez ler kere milyon kere hatta yüzünüz hep gülsün sevdiklerinizle bir ömür mutlu olun Rabb'im sizi ve bütün ailenizi korusun her gününüz bir öncekinden daha iyi olsun yüzünüz hep ama hep gülsün bir gün bile olsun kötü gün görmeyin 🙏🙏🙏
Artık ağır egzersiz yapman lazım