Bence gayet iyi duruyorsun sadece göbek ve basenler biraz göze batıyor gibi onların içinde YouTube de birisi vardı ama ismini unuttum 21 gün göbek eritme diye arattır çıkar zaten 😅 ve olabildiğince 3beyqzdan uzak dur ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış
Başını sağa ve sola sallama egzersizi, bu hareketi her yemek ikramı aldığınızda tekrarlayın
Cevap
19Cevap
Kilon normal bence sadece biraz karın çalışman gerekiyor
Keşke sen gibi olabilsem be dndnd
Saçmalama ya kalın bacaklarım göbeğim de var deve gibiyim
Zayıflık da kötü be herkes kemiksin falan diyor hayvan gibi yesem de kilo almıyorum çıldırmalık. Neyse hareket et yürüyüşlere çık akşam çok yeme mekik falan halledersin
yerken kimse çağırmıyor gel birlikte gömelim şu mantıyı böreği diye ama kilo vermeye gelince iş gelsenize kilo vermem lazım...
Kilolu değilsin fakat sıkılaşmak adına yürüyüş ve yoga esneme hareketleri yapabilirsin
Gano excel gıda takviyesi kio verme üçlü içeceği var onları alın ve düzenli yürüyüp egzersizlerinizi yağarsanız tamamdır. Zaten çok bir kilonuz yok, güzel görünüyorsunuz.
Bence gayet iyi ve sexy vücut hatlarin var. Kilo vermene gerek yok. Kilonu kötü ya da ufak hareketler squat vs yap
Ihtiyacin yok ki. Uzun yuruyus yap yeterli gelir sana.
o fotograf cektirdigin merdivenden her gün sabah 50 oglen 50 aksam 50 kere en aşağı kattan en üst kata kadar in çık in çık.. kısa zamanda forma girersin.. bye
😂😂😂 tamam
eline bir sişede su alırsın.. susadikca içersin.. ter yoluyla da vucuttan atım gerceklesir.. apartmandaki komsulariniz , '' bu kiz niye inip cikip duruyor '' diye sana deli gözüyle bakabilir ama bu yöntem kesin işe yarar.. kolay gelsin.
😂 güzel taktik
Ergin Kırbaç diye bi spor hocası var onu takip et videolarını yap youtube da var videolari ve beslenmene dikkat et bitti gitti...
O okadar iyi değil daha iyisi var hatta imkanı olmayana bile birebir ders veriyor ucretsiz
@askadami3458 Ahmet Can Yorulmaz diye biri daha var... Senin önerdiğin kim?
Hangi sehirdesin
@askadami3458 neden
Soyle
@askadami3458 sanane
Hangi sehirdesin seni haftada iki gün yakinsak. Mac Fit de kendisi hoca
Gayet ideal duruyor ama kottan ve tişörtten çok anlayamayız.
bir türlü alamadım gitti kemik gibiyim.
Olurr tabi neden olmasin
Sürwyya ayhan gibi kosu yapmalısın
önce beslenmeni düzenlersen daha kolay verirsin
seve seve yardımcı olmak isterim
Antrenör olarak yardımcı olmamı ister misinn
Olur
Size yardım edebilirim
Açılın ben geldim 😀
Program yapalım
Boyy kilo ve vucut olculerin kac
Olculerini bildigin kadariyla soylersen yardimci olabilirim 3 4 ayda 10 kilo verdim cunku
gayet iyisin
Olurum.
Şimdi kilon ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?