OKB nasıl yenilir deliricem?

merhaba , ben ciddi okb hastasıyım. lütfen bu yazıyı okuyunn. bu hastalık yüzünden size saçma gelebilecek korkularım var. evet okuyanlara çok saçma gelecek salak mı falan diye düşünüceksiniz ama bu korkular intihar ettircek aşamaya geldi.
mesela geçen sene yani pandeminin ilk zamanları bende bir hastalık takıntısı başladı. kendime kanser tehşisi koydum. ve tüm kanser belirtilerini yaşıyordum. annemi babamı falan ayağa kaldırdım ben hastyım hastaneye gidelim diye. babam neyin var falan dedi. nefes alamıyordum çünkü astımım vardı ama ben bunu akciğer kanseri sandım. annemler korktu acile gittil hiç bişeyim yoktu. ben doktara inanmadım özele gittim bir sürü test yaptırdım falan. sonuç olarak hasta DEĞİLDİM. sonra beyin tümörü korkusu başladı oda yokmuş bende.

şimdi hastalık korkusu geçti HAMİLE KALMA korkusu başladı. ama bakireyim ve hiç bir erkekle yakınlaşmam bile olmadı. ben etrafta banyoda wcde havluda banyo lifinde falan sperm varsa benden önce wc rgiren erkekten falan hamile kalmatan korkuyorum

ve dalga geçmiek olan yazsn mallaşmayın ben ciddiyim hamile kaldım korkusuna intihar etcem
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar asıl sorum bu banyo lifinde sperm varsa ve ben lifi vajinama sürünce gebelık olur mu. hamilelik belirtileri var ama bu ayda regl oldum hamile miyimmm
OKB nasıl yenilir deliricem?