şu an OKB yüzünden ağır depresyondayım teselliye ihtiyacım var
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende de bipolar var maalesef, manik depresif de aşırı kötü oluyorum
İlaçların sakın aksatma ben sağlık öğrencisiydim bu konular benim için hassas konular eski sevgilimde bipolardı bi kere durmadan koştuğunu söylemişti seninki nasıl anlatsana
Cinsel tramva sebebiyle bu tanı kondu, bazen aşırı depresif olup kendimi tamamen dış dünyaya kapatıyorum, bazen de aşırı heyecanlı ve enerji dolu olup absürt şeyler deniyorum, balkondan ağaca atlamayı denemiştim falan tabi düşüp kolumu kırdım 😄
Tacize mi uğradın aslında hepimizin hastalığının altında bir tramva var keşke yaşamasaydık benimde en büyük tramvam babam oldu sağolsun ama seninki o kadar kötü değilmiş depresif dönemde sesler halisilasyon falan görüyo musun
Taciz değil benden yaşça büyük bir kız tarafından istismara uğradım, yani halüsinasyon görmüyorum ama kendi kendime falan çok konuşuyorum.
İç sesle konuşmak normaldir beyinden mi geliyo ses bi başkası gibi mi yani
Kafamın içinden geliyor, bazen o kadar artıyor ki susması için ağlıyorum
Depresif dönemde iken oluyor, başka zamanlar daha iyiyim
Bi başka kişi gibi mi ne diyo mesela antipskotik ilaçlarda oluyo bu kullanmadan öncede var mıydı bu ses
Evet,12 yaşında iken cinsel istismara uğradım, o zamandan beri sanki başka birisi beni yönlendirmeye çabalıyor gibi, beni yargılıyor falan
Merak ettim ne diyo mesela
Örneğin yalan söylediğim de neden yalan söylüyorsun, bundan dolayı yaptıklarının bedelini ödeyeceksin gibi şeyler, ya da bir hata yaptığımda aptalsın, beni utandırıyorsun tarzında
Birisi ile tanıştığımda sen gittikten sonra arkandan kesinlikle kötü konuşacaklar biliyorum, senin aptal birisi olduğunu düşünüyorlar falan
Sana yanlış teşhis koymuş olabilirler mi acaba okb gibi duruyo ben hepsini araştırdım pskolojik rahatsızlıkların hepsini araştırdırdım ve psikiyatrisler ilaç satmak ve hastanın tedavisini devam ettirmek için herkese bipolar teşhisi koyuyolar hastaların onda birinin gerçek bipolar hastası olduklarını söylediler sadece ilaç satmak amaçları başka bi doktora gözüksene
Birkaç doktora gittim, bazıları OKB dedi, bazıları çoklu kişilik bozukluğu, ama genelinde ortak olarak bipolar teşhisi konuldu
Özele gittin mi hiç bence okb bu yaptığın ağaca atlama ilaçtan kaynaklı gerçek bi bipolar hastası böyle olamaz güzel dostum keşke ilk nevrotik ilaçlar kullansaydın geçiyo mu bi baksaydın psikotik ilaç kullanacağına bana gerçekten okb gibi geldi çok para harcıyo musun mani döneminde
Evet, atıştırmalıklara çok para harcıyorum, sadece bir günde 200 TL ye yakın paraya atıştırmalık alıyorum
Şimdi az önce kafandaki sesler ne diyo sormuştum tekrar okuduğumda bana biraz mükemmelliyetçi gibi geldi evet aynende öyle mani döneminde mi 200₺ harcıyosun yoksa her zaman mı ve sana bişey söylicem kesinlikle okbsin dostum bu soruları sen söylüyosun kendine çünkü mükemmellik var içinde giyiminden tut konuşmana kadar dikkat ettiğini tahmin ediyorum mümkün olursa nerde yaşıyosan bi özele git
Mani döneminde sadece 1 günde, gideceğim
Çünkü içinde rezil olma korkusu var değil mi herşeyim mükemmel olsun istiyosun ben öyle tahmin ediyorum çoklu kişilikle alakası yok beyninden ses gelmiyo içindeki ses diyo sana bunu çünkü korkuyosun değil mi randevu al mani depresif dinleme bence yanlış teşhis koymuşlar mesela eve biri gelince onları iyi hizmet yaptım mı arkamdan konuşurlar mı diye bende düşünüyorum bende mi bipolarım o zaman eşiyle kavga ediyomuş bi adam doktora gitmiş bipolar teşhisi koymuşlar bu kadar saçmalık olmaz bi de daha önce özele gittin mi hiç
Hayır, hiç gitmedim
Ben ilk devlete gittim şak ilaç yazıp gönderdi kullanmadım 3-4 yıl sonra yani 2 ay önce gittim 600₺ vererek her cümlenin altında aradı sordu herşeyi sordu doğru teşhis koyabilmek için devlettekiler hiç bir şekilde doğru teşhis koymuyo dinlemiyolar sabahları midem bulanıyodu çarpıntıyla mesela biliyodum ansiyete olduğumu ama geçmişi unutamadığım için sürekli beynimde dönüyodu sabah rutinimi herşeyi sordu doğru teşhis koyabilmek için iyide oluyorum şu an istersen beni ekle merak ediyorum ne teşhisi koyacağını gerçekten dinlemiyolarki devlette
Depresif olmak kotü ya
Evet çok kötü başka bi hastalığa döner diye de korkuyorum
Bu durumdan cikmak senin elinde ama kroniklestirmemek lazim
İlaç kullanmaya başladım artık ömür boyu kullanmak istiyorum herşeyi kafama takıyorum renk sayı şizofren olma korkusu hepsi var
Tedavi denedin mi
Psikyatriye gittim özelde ilaç verdi onu içiyorum işe yarıyor gerçekten
Evet ama bağımlılık yapar ve içince dünya ile. ilişkini keser seni neselendirecek aktivitelere yonelsen
Zaten şu depresyonu atlatim dışarı atıcam kendimi
Kesinlikle disarı at kendini 😅
Sizde de var mı okb
Yok çok sukuŕ
Türkiyenin yarısında var ama farketmiyolar bende bi tık yukarıda neyseki fark ettim
Sorun ne anlat istersen
Şizofreni olma korkusuyla başladı yakınımda varda sonra acaba milletin okblerini okuyunca bende yapmaya başladım ilaç kullanıyorum şimdi
Okb nedir 😂
Temizlik hastalığı olarak bilinen varya
He benim kardeşim obsesif kompulsif 😅 beni delirtiyor
Benimkisi düşünce takıntısı olduğu için temizliğe pek önem vermiyorum ilaç kullansın rahatlatıyo ben inanmıyodum gerçektende işe yarıyomuş
Teşekkürler
OKB olarak ne yapıyosun anlatsana
Valla ilaç kullanıyorum paxera günden güne iyiye gidiyorum hayırlısı
Onu sormadım OKB belirtilerini sordum ne yapıyorsun ikide bir elini mi yıkıyorsun mesela ne?
Düşünce takıntısı şu an şizofren olma korkusu renk sayma çizgi sayma varda yavaş yavaş geçiyo ilaçla
Allah şifa versin
Amin amin hepimize
Dinlemek isterim seni
Valla yukarıda yazdım yazmaya halim yok cevaplara bak çook uzun ve zor bi süreç derin bi korku özellikle şizofren olma korkusu çok ayrı
Peki sen bilirsin
Tatile cik
Ağır depresyondayım üstelik param yok😂😂