Merhaba arkadaşlar bundan 4 ay önce çubukla birlikte 30 kilo sırtımda kaldırmıştım 4 tur her tur 7 kez eğilip kalkma benim boyum 170 57 kiloyum bu yaptığım 4 ay önceki hareket boyumun uzamasını engeller mi diye merak ediyorum
Hareketi ilk defa O gün yaptım ve boyun uzamasını engellediğini duyunca bidaha hiç yapmadım.
Bir kereden birsey olmaz kucuk yasta agir islerde calisarak buyumus insanlarda gorulur bu baba evinde oturup yeyip icip arada bir boyle agir sayilmayacak seyleri kaldirmayla birsey olmaz merak etme hatta arada bir yap yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlla ki engel gadası. Sen hiç uzun boylu halterci gördün mü?
Ama ben sadece bir kez yaptığım için engellemez diye düşünüyorum bide benim kaldırdığım devasa ağeılık değilki
Bir kereden birsey olmaz kucuk yasta agir islerde calisarak buyumus insanlarda gorulur bu baba evinde oturup yeyip icip arada bir boyle agir sayilmayacak seyleri kaldirmayla birsey olmaz merak etme hatta arada bir yap yani
Bir kereden bişey olmaz ama ağırlık çalışmak boy uzamasına engel evet
engeller bu inanma durumu değil kesin durum
Nasıl yani
ne nasıl engeller işte cevap bu
Bilmiyorum ben öyle düşünmüyorum ilk defa ypstın hareketi ve kilomdan düşük yaptığımdan engellemez diye düşünüyorum
Bence engeller haltercilere bak boyları genelde kısa niye çok ağır yük kaldırıyolar
Bu yaştan sonra sanmam
Aksine artı sağlar.