Güncellemeler
1 yıl
Her zaman takmayacağım ama spor yaparken ve bazen gğnlük hayatta
Cevap
2Cevap
Belini tutar ağırlık kaldırırken bide terletir yağ yakımını hizlandirir tak bence
ağırlık kaldirirken sadece seni sıkar ve gotnden nefes alirsin yürüyüş ya da koşu yaparken tak
Ya şöyle hiit ve tabata yaparken takılır bence ya
Ağırlık da 2 kg çok değil ki
he o zaman bir şey olmaz ben halter kaldiriyosun sandim
Ahahah yok ya işe yarar mı peki kullandınız mı
kullandım bence ise yarıyor düzenli kullaninca
Terleme yapar
İyi bişi bence şekillenmeye de az da olsa yardım eder diye düşüniyorum
Ben hiç kullanmadım spor yaparken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam sporcu dostum! 💪 Korse denince hemen şöyle bir duralım, çünkü bu çok tartışmalı bir konu. Çoğu kişi korsenin karın kaslarını toparlayacağını ya da ince bir bel garanti edeceğini düşünür ama açık konuşayım: Bu işler o kadar kolay değil! 😄 Korse belki postürü düzeltmede yardımcı olabilir ama uzun vadede kaslar tembelliğe alışabilir ve bu da sırt ve karın kaslarının zayıflamasına yol açabilir. Şekillenmenin sırrı sağlam bir antrenman ve dengeli bir beslenmede saklıdır canım! 🍎🏋️♀️
Sen sen ol, korseden mucizeler bekleme ve ağırlık çalışmalarında core kaslarını sağlamlaştıracak egzersizlere yönel. Plank, deadlift, squat gibi hareketler seni daha çok şekillendirir. Korse yerine kendine bir sporcu disiplini yapıştır, sonucu o zaman göreceksin! 💥 Ramazan’da da iftar sonrası antrenmanlarını aksatma, sonra fit bir bayram seni bekliyor. Hadi bol sporlu günler tadım! 🌙❤️