Karbonhidratı Ve Şekeri Kessek Yağ Oranı Düşer mi?
Spor Yapıyorum.
Spor Yapıyorum.
Şekeri kesmene gerek çok da yok karbonhidratı kesmek yeterli mi karbonhidratı da sebzeden meyveden alarak azaltmak daha mantıklı yani hamur hamurlu şeyler hani böyle ki baklava glikojeni çok yüksek olan şeylerden kesersen kesinlikle etkisini görürsün ya oranı düşer mi konusuna kesin olarak evet diyemeyiz metabolizma hızı ve hareketlilik çok önemli hamuru keser şekeri özellikle de ısıya maruz kalan işte baklavadaki Şeker gibi tatlılardaki şeker gibi şekeri kesersen üzerine bir miktar spor eklersen yağ oranı ilk başta hızlı bir şekilde düşmeye başlar her buna doğru bir spor yapmak önemli daha sonra biraz yavaşlar
Kalori açığı oluşturursanız evet.
Protein ağırlıklı beslenmeye çalışın, karbonhidratı tamamen kesebileceğinizi düşünmüyorum zaten kesmeyin de bence sonuçta o da makro ancak şeker alımını kısıtlamanız - günde 1 meyve gibi doğal yollarla almanız - yarar sağlayacaktır.
Evet ihtiyacindan biraz eksik karbonhidrat ve yağ tüketirsen zayıflarsın. Hem de kalk ve damar sağlığınıda korumuş olursun. bol su içerek şeker ve karbonhidrat tüketimini azalt bence. Sporda yapıyormussun sağlıkli bir yaşamın olur ne güzel
Cevap
2Cevap
Karbonhidrati tamamen kesme az da olsa ekmek ye yoksa enerjin cok düşük olur
Şekeri ve beyaz unu kessen yeterli olur
Beyaz un: Makarna, Beyaz ekmek, Pilav Falan mı?
Beyaz ekmek, fast food ürünleri, makarna falan aynen. Ama pilav beyaz un değil
Tamamdır Sağol
Etkisi olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?