Sabah uyandığımdan beri baş ağrısı vardı migrenim tuttu sandım ilaç aldım ama ilaç almama rağmen geçmedi tansiyon olabilir mi diye düşünüyorum ama eminde değilim. Bunu nasıl anlayabilirim? Düşük tansiyon baş ağrısı yapar mı?Görüşlerinize ihtiyacım var.🤯🤯🤯
Baş dönmesi, halsizlik yapar. Bir defasında başım çok defa dönmüştü, hatta deprem oluyor ve dolap üstüme düşüyor gibi hissetmiştim. Daha sonra tansiyonunu ölmüştüm düşüktü baya Baş ağrısı yapar mı bilmiyorum o stresten de olabilir ama baş dönmesi yapıyor yani ben de yapmıştı.
Yüksek tansiyon baş ağrısı yapar. Düşük değil de.. Fazla hareket etme. Düşük tansiyon da daha çok baş dönmesi, mide bulanması çok olur. Çok geçmiş olsun..
göz kararması, tüm vücutta karıncalanma, kulakların çınlaması ve duymaması, hızlı kalp atışı ve aldığın nefesi hissetmemek, ayakta duramamak, konuşamamak. Bende bunlar oluyor tansiyonum düşünce.
Geçmiş olsun malesef yapar yeni gördğm kusura bakma.😔 Kaş kaldırma operasyonu migren tetiklemesinin önüne geçer diyor doktorlar. Bence bir düşünmelisin, en azından soruştur.