Pandemi döneminde en az 8-10 kilo aldım ve almaya da devam ediyorum bütün gün evde olduğum için durmadan yemek yiyorum fazla hareket de etmiyorum. Bu kiloları nasıl vericem ya bu gidişle yakın da obez olucam
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu sorarken bile cips yiyorum
Pandemi Dönemin de çok fazla kilo aldım bu kiloları nasıl vericem?
Kafanızda spor olarak kodlamayın. Yürüyüş sağlık için çok önemli bu yüzden söylüyorum. Misal hedef koyun kendinize diyin ki bugün bir deniz/orman havası alayım. Kafanızda zorunlu olarak 30 dk yürümem lazım diye kodlarsanız üşenirsiniz. Bunun yanında cips kola çikolata yemeyi bırakın hiç olmazsa söyleyin ki günde sadece bir çikolata yemem lazım diye söyleyin kendinize ve bu kotanın dışına çıkmayın ekmeği hayatınızdan komple çıkarın. Bakın o zaman nasıl kilo veriyorsunuz. Yeme alışkanlıklarınızı değiştirirseniz kilo verebilirsiniz.
Ekmek çok nadir yiyorum zaten ama sorun şu ki ben kendime o kotayı bir türlü koyamıyorum. Eğer pandemi olmasaydı büyük bir ihtimalle bu kadar kilo almazdım. Yediğim yemeklerin kalorisini hiç hesaba katmadan yiyorum. Sorun da bu o ayarlamayı kendim yapamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hamur işi yemeyin tatlıyı kesin. Yasaklı olmayan günlerde 30 dk yürüyüş yapın.
Spor yapmayı sevmiyorum
Yürümeyi spordan saymayın lütfen. Markete gitmiyor musunuz ya da parka?
Gidiyorum ama market yakın zaten parka gitmiyorum
Kafanızda spor olarak kodlamayın. Yürüyüş sağlık için çok önemli bu yüzden söylüyorum. Misal hedef koyun kendinize diyin ki bugün bir deniz/orman havası alayım. Kafanızda zorunlu olarak 30 dk yürümem lazım diye kodlarsanız üşenirsiniz. Bunun yanında cips kola çikolata yemeyi bırakın hiç olmazsa söyleyin ki günde sadece bir çikolata yemem lazım diye söyleyin kendinize ve bu kotanın dışına çıkmayın ekmeği hayatınızdan komple çıkarın. Bakın o zaman nasıl kilo veriyorsunuz. Yeme alışkanlıklarınızı değiştirirseniz kilo verebilirsiniz.
Ekmek çok nadir yiyorum zaten ama sorun şu ki ben kendime o kotayı bir türlü koyamıyorum. Eğer pandemi olmasaydı büyük bir ihtimalle bu kadar kilo almazdım. Yediğim yemeklerin kalorisini hiç hesaba katmadan yiyorum. Sorun da bu o ayarlamayı kendim yapamıyorum
O zaman bir diyetisyene gitmenizi öneririm. Hem motive de olursunuz.
Evet haklısınız bunu düşünücem teşekkür ederim
Rica ederim.
Spor yaparak sabah bı litre su ile yarım saat kosarak
Spor yapmayı sevmiyorum
O zmn şişman olmaya alis
Valla pandemi bitirdi herkesi iki yıla yakın sürede neredeyse 15 kilo kitlendi bana ya
Pis boğazını kes
Elim de değil kendime engel olamıyorum
Niye hipnoz mu oldun
Az ye brom
Kendime engel olamıyorum
Boy kilo kaç