Sabah saat10a kadar kahvaltı ediyorum ekmek tüketmeden, 2 saat aralıklı yeşil elma yiyorum en son saat 8 gibi sonuncu elmayı yiyorum. Bol su ve spor yapmadan baya gitti. Ama bünyenin açlığa alışması gerek o süreç sıkıntı ve baş ağrılı geçiyor.
He bu arada ben tam olarak uymadım yani bazı haftalar bozuyorum, 3 hafta aynı şekilde beslen direkt fark ediyor. Sıkılmasam güzelde işte mide almıyor bi zaman sonra elmayı.
Ben dede 60 dım ramazanda 3 kilo verdim 57 oldum eski kilomdayım ama yine bir kilo almışım ben de vermeye çalışıyorum sabahları kahvaltı yapmıyorum akşam yemeğini de pek çok yemiyorum gece acıkırsam da elma yiyorum aç karna da sabahne bir bardak su içiyorum bş arada denemiştim böyle vermiştim belki de ramazandan önceverdim 3 kiloyu yeni dartıldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seni bi yerden tanıyorum ama nerden🤔neyse atıcağım linkte cardio bçve beslenme programı var ona uyarak sıkılaşabilirsiniz
https://www.chloeting.com/program/
Yapamam ki biliyorum
Kız hareketler videolarda var besleme de var orda
Her yerde var da ben yapmam
Pandemide daha kilo ne aldim nede verdim hep calisiyom eskisi gibi devam yasakta izlemiyor
Sen biraz kilo almis gibisin5 6
Herife bak sanki beni tanıyor, yürü git
Ben elma diyetine girdim haftanın belirli zamanları bozuyorum ama her hafta fark ediyor, baya gitti
Nasıl bir şey?
Sabah saat10a kadar kahvaltı ediyorum ekmek tüketmeden, 2 saat aralıklı yeşil elma yiyorum en son saat 8 gibi sonuncu elmayı yiyorum. Bol su ve spor yapmadan baya gitti. Ama bünyenin açlığa alışması gerek o süreç sıkıntı ve baş ağrılı geçiyor.
Yemeğe düşkün değilim aslında normal yiyorum istesem keserim. Bunu ss alayım denerim. Teşekkürler
He bu arada ben tam olarak uymadım yani bazı haftalar bozuyorum, 3 hafta aynı şekilde beslen direkt fark ediyor. Sıkılmasam güzelde işte mide almıyor bi zaman sonra elmayı.
Rica ederim.
Kırmızı elmayla olur mu acaba
Kırmızıyla yapmayın diyorlar, sebebini bilmiyorum ve yeşil sanki daha tok tutuyor
mahmut tuncer dinleyip halay çekerek
Oldi
Aşko pp ye düştüm çok güzelsin ya
Atamazsin
Sus.
Daha da kilo alcan daha cok surcek kapanma
Suss
Gercekler knk
Eh iyi sus ben senin kankan değilim
Ben de öyleyim
:, (
Kaç kilosun şu an?
Tok karna 60
Ben dede 60 dım ramazanda 3 kilo verdim 57 oldum eski kilomdayım ama yine bir kilo almışım ben de vermeye çalışıyorum sabahları kahvaltı yapmıyorum akşam yemeğini de pek çok yemiyorum gece acıkırsam da elma yiyorum aç karna da sabahne bir bardak su içiyorum bş arada denemiştim böyle vermiştim belki de ramazandan önceverdim 3 kiloyu yeni dartıldım
Kilom normal de kalça falan oluyor ya belimin kıvrımları kayboldu biraz 3 kilo alınca
Mesele rakam değil aslında 65 olup çok fit olduğum zamanlar oldu. Mesele cıvıkça almak :/
O zaman egzersiz yapmk lazım
Spor yaparak
Düzenli yapamam onu geçtim
Günde 5 dakika yapsan yeter
İyi.