Bi'Bilen Zehra Bora'nın Z Fit korseleri kampanyamız sona ermiştir. 🎉 Z fit korse kazanan 3 üyemiz;
@feroniay 🌹
@birminiktavsan 🌺
@bu_da_kim_ki 🌸
Tebrik ederim, iletişim bilgileriniz için mesaj kutunuza bir merhaba demeye geleceğim. 🥳

Öncelikle bu habere çok sevindim. hem böyle bir şeyi çok istiyordum ama alamıyorum. bu cekilişte tam denk geldi. ben kambur duruyorum. kamburlugumdan kaynaklida sırtım ve belim ağrıyor. kamburlugumdan dolayı bu korsanın benim olmasını çok isterim. cunku kamburluk bir genç kızın korkulu rüyası gibi birşey. ozguvenim yerle bir oluyor bu yüzden. Gunde bence 20 kişi kambur oldugumu dile getiriyor "Evet bende biliyorum ama bunu yuzume vurmalari ne kdr ağrıma gidiyor. " Artik duzelmek istiyorum. insanların bana böyle demesi ve benim bir çare bulamayıp düzelmemem çok zoruma gidiyor. birde kamburlugum dışardan kötü bir görüntü vermesi😣 acaba karşıdan nasıl görünüyorum😐offf offf. Kambur oldugumu hatirladikca cok uzuluyorum. Hele bi sizin hediyenizle kamburluktan kurtulayım size ne dualarım olacak , hergun dua edicem size. insallah o korselerden biri benim olur. inşallah kamburluğumun geçmesine vesile olan kişi sizler olursunuz. KürkMantoluHayri sana da çok teşekkür ederim.🖤🖤🖤#kamburluktankurtulmakistiyorum😍
Hak eden kazansinlar benimde çok ihtiyacım var korseye seçilirim umarım 🙈🙈☺️☺️
Şansım olduğunu pek düşünmüyorum. Fakat denemekten ne zarar gelir ki? 😂 Ben bu korseyi istiyorum çünkü fazla kilom var. Fazla kilo dediysem cidden fazla. 50 kilo olup da kiloluyum demiyorum yani. 68 kilo bir patates çuvalıyım ahahaha Belim de kalın duruyor yani şekilli bel hatlarına sahip değilim. Vücut tipimden ötürü zayıfken de böyle bir durum mevcut. Hayatımda birkaç kez korse giyme girişiminde bulundum. O kadar rahatsız hissettim ki. Ama bu korsede rahatlık bulacağımı ve göbüşümü saklayabileceğimi düşünüyorum. Şimdiden kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 🌸
Zehra hanımın eski danışanıyım ilgisi ve bilgisi çok güzeldi. Devam edemedim bırakmak zorunda kaldım ve beslenme düzenimi boyunca tekrar kilo aldım. Şimdi yeniden kilo verme sürecine giriyorum bu cuma günü hayatımın yeni bir bölümü benim için. Severek takip ettiğim bir diyetisyenin korsesi bana bu uzun yolculukta destek olsun isterim. Alaz kuşu öpün benim yerime. 💙🥰
Ben isterim. Çünkü ikiz doğurdum ve sezaryen göbeği gerçeğini eritmek istiyorum :) Malum en zor eriyen yer alt karın bölgesi.
Yaaa umarım sana çıkar <3
Ruhun ince senin boşver
Yaaa teşekkür ederim ❤️
Bana yok mu tişikkirler :)
@Kaptan_Cousteauu sana da tişikkirlir. Hic vazgecmeyeceksin di mi?
İnsan sevdiğinden vazgeçer mi
@Kaptan_Cousteauu sen beni seviyor olsaydin rahatsiz oldugumu soyledigim seyleri yapmazdin. Uzatmayalım istersen.
@KürkMantoluHayri
O zaman tüm iyi dilek ve dualarım ikiz bebeklerin annesi için. 😌
Elbette @bu_da_kim_ki ☺️
@niqiplex > @KürkMantoluHayri 🙈🥳🥳
Cevap
98Cevap
AAaa
dün instagram paylaşımında gördüm aklımdan acaba erkekler içinde olanı var mıdır diye aklımdan geçtiydi
Ben bu bi bilene sorayım erkekler için de oluyosa ben varım göbek eritme sürecindeyim ben
evet erkekler için de geçerli :)
@KürkMantoluHayri nick süpermiş
Erkekler içinde varsa süper olur gadası. En azından gün boyu korseyle çalışmak fazla olan göbeğimi eritmeye çok yardımcı olur. Boğazıma zaten dur demeyi pek beceremiyorum. Bu korse tam benim işime yarar. Göbeğim giderse spora başlamak için güzel bir adım atmış olurum.
evet erkekler için de geçerli :)
Süpermiş o zaman inşallah bana ve tüm erkeklere çıkar
Selammm 🎈
Bildirimi görünce hemencecik soruna uçuverdim. <3

Spor yapmak benim olmazsa olmazlarımdan birisidir her gün mutlaka sporumu eksik etmem. Yürüyüşlerim ise adeta vazgeçilmezim. Düzenlik olarak spor yapmak hem sağlık açısından çok faydalı hem de bedenimizin her daim güzel görünmesini sağlıyor. Spor yaparken kullandığımız ve bizi her daim fit gösteren belli başlı aparatlar vardır bunlardan biriside '' Korse '' .

Düzenli sporla beraber korse takıldığı takdirde karın bölgemizdeki şişkinlikler kısa sürede geçmiş olacak ve yeni harika bir görünüme sahip olacağız. Hem sağlığımız hem de kendimiz için spor mutlaka yapmalıyız.

Göbüşüm olmasa bile karın bölgemin her daim güzel görünmesi için bende
#BiFırsat veriyorum. <3
şans senden yana olur umarım bebişim <3
Hayırlısı neyse o olsun <3
Ben bu habere ba-yıl-dım😍
Malum önümüz yaz geçen yaz korona bol diye tatile gidemedim ama bu yaz neden olmasın?
Ben bu korseyi istiyorum çünkü her ne kadar ideal kiloda da olsam belimin daha ince olmasını istiyorum. Belim kiloma oranla bana kalınmış gibi geliyor bu korselerin bir diğer sevdiğim özelliği ise dik durmaya yardımcı olması. Bilindiği üzere biz mimarlar da bel fıtığı meslek hastalığı. Sürekli ayakta teknik çizim yapmaktan da belimiz ağrıyor oturduğumuz zaman da ister istemez kambur duruyoruz yani anlayacağınız belimi inceltmesi ve dik durmamı sağlaması için bu korseye ihtiyacım var.
umarım şans senden yana olur beybi <3
Takip ettim neden istediğim ortada fazla kilom. var ve çok takıntı haline getirdim aslında birşeyin yok bu şekilde çok iyisin diyolar ama ben iyi hissetmiyorum 2 çocuk sonrası eski halimi istiyorum 😂😂 ama gel gör ki spor 2 gün yapıp 3 gün bırakıyorum diyet bozuyorum hemen istikrar yok bende işin kolaylari isime geliyor açıkçası
inş istediğin kadar kilo verirsin bebektooo
<3 <3
Kilo verme amacıyla sonuca ulaşacak diyet ve spor, verimi arttırmak adına kullanılan ürünler, gıda takviyeleri tarzı denemelerim oldu ancak bu tarz bir ürünü hiç denememiş biri olarak deneme fırsatım olmasını isterdim ve Zehra Bora'nın Z Fit korsesi yaza yaklaşırken definasyon döneminde kullanılabilecek harika bir ürüne benziyor.
şans seninle olur umarım <3
Herkese bol şans🎈❤
İstemez miyim!!🌸
Şu pandemi beni mahvetti göbek aldı başını yürüdü. Zaten sezaryen doğumdan sebep göbek bölgemde biraz deforme var. Bu korse tam da benim için🥰
Hayattan vazgeçmiş duruşum için bu korse biçilmiş kaftan. Ona sahip olmayı çok isterdim.🌸
#Cassie
inşallah sana çıkar canımmmm
Nasipte varsaa🌸🌸
Hayri reis :)) korse ile filan olmaz bu işler saglam spor + beslenme sart.. Bak biz bu yaşta haftanın 4 günü spor yapiyoruz..Öyle kışin yatalım a yaz geliyor hadi çözüm bulalım olmaz yani :))
e tabi spor, diyet şart. ama ekstradan çözümler de hiç fena olmaz. :)
Lütfen yönetim olarak duyarlı olun bu konuda hatta tm KS ahalisini hafta sonları toplu koşuya sağlıklı yaşam için adım atmaya zorlamalisiniz.. biz mi yazalım bunları yönetim uyumaaaa obezite aldı başını gidiyor alooo :)))
tamamdır koşu için uyarırız herkesi :D
2 hesabım var burda gözüm üstünde en ufak yanlışında olay yerinde biterim bilgine.. şu sıralar çok formdayim 😅
Bu benim için gerçekten bir fırsat olabilir. Zehra hocam sizin sayenizde kendimi yaza hazırlama fırsatı yaratabilirim. Yaza fit girmeyi sıkı bir bedende olmayı ne kadar çok istediğimi bir bilseniz. En önemlisi de sağlıklı ve fit bir beden benim en büyük hayalim ve sizin sayenizde gerçekleşsin istiyorum. Bu korseyi kazanırsam düzenli kullanıp memnuniyet reklamı yapacağım. Herkes bu güzel ürünü kesinlikle duymalı bilmeli elbette düzenli sporunu ve sağlıklı beslenmesini de ek olarak yapmalı 🤗 İnşallah bana çıkar ve küçük dünyam mutlu bir bedenle değişir 🤗
#bifırsat
Aslında ben kendimle barışık olsamda biraz göbeğim var VE bunu yüzüme vurup kalbimi kıranlar gün geçtikçe cogaliyo. EN son bır cenaze evinde kızın biri damacana gibisin dediğinde çok ağlamıştım. BEN kendimle barisiktim âmâ beni böyle görenler benimle barışık olamıyordu sanki. Ben kendimi sevdiysem bundan sanane diyemedim tabi. Onlarda beni ezdikce ezdiler. Boyum beni kurtarsada göze gelen HEP az çıkan göbeğmdi. Elbiselerden nefret etmeme çok ön ayak oldular sağolsunlar. Her giydim elbisede yoksa bebekmi var deyip kahkalarla dalga geçtiler herkesin içinde. Hayır ben kilolarimi severken neden etrafım beni eziyordu ki surekli anlamıyordum.
Neyseki yıne aynı benim sadece insanlardan uzaklaştım. Korseyi hakeden kazansin
Selam.
Soruyu görünce bu kadar mı tesadüf olur dedim.
Çünkü ben günlerdir istediğim korseyi bir türlü bulamadım. Biraz göbek sorunum var ve elbise giydiğim zaman kötü duruyor bu yüzden dar elbise giymeye çok çekiniyorum. Su içince bile istediğim gibi içemiyorum çünkü karnım çok çabuk şişiyor. Su içsem bile yarıyor yani. Gördüğüm çok korse modeli var ama karnımı çok sıkmayan ve beni rahatsız etmeyen korse modellini bir türlü bulamadım. Daha önce denediğim korseler ne yazık ki olumlu bir sonuç veremedi çünkü içinde genelde hep kendimi rahatsız hissettim. Yaz da geliyor, şimdiden göbeğimle nasıl baş edeceğimi düşünüyorum ve yaza umarım fit girebilirim. Hocamızı bildiğim için ona güveniyorum. Bedenimle çok uyum sağlayacağını düşünüyorum. Korse de tam ihtiyacım olan şey bu yüzden kazanmayı gerçekten çok isterim. Bu arada söylemeden edemeyeceğim, çok hoş duruyor.
Şimdiden kazanan arkadaşa tebrikler o zaman.🙂
Çikolata karamela korse lazım bu kıza. 🤤 Bu sene yaza göbeğim ile girmeme kararı aldım. Aldığım kilolar postürüme de yansıdı. Zamanında yediğim King boy hamburgerler için pişmanım. 🤧 Dünyayı yese doymayan en yakın arkadaşım, çikolatayı koklayınca bile kilo alan ben. 😂 Bu yaz çok farklı olacak, olmalı! 💃💃
Yaz vücudu kıştan yapılır👍 Pandemi boyunca 7 kg verdim. Azıcık kaldı ama bir destek şart. Bazı lokal yağlar kolay erimiyor maalesef🤭 Ben talibim bu korseye spor sırasında kullanabilirim diye düşünüyorum. Harika da bir bence çıkar 😃
evet şimdiden hazırlanmak gerek :D
Annem bu aralar kilo problemi yaşıyor, sürekli araştırma halinde ayrıca.. Bu korse onun için olumlu olarak, en kısa çözümlerden biri olacağı kanaatindeyim.. Çok isterim yahu, kendisine hediye etmeyi. 😊
şans seninle olsun :)
erkekler göbekleriyle vedalaşmak istiyormuş hayır yapmayıın en samimi haliniz buu yazık etmeyin yumuş mumuş göbeklerinize🥺
hdsfjhd gerçekten mi :D
Gerçekten istiyorum çünkü yemek yememi durduramıyorum. Gerçekten aç kalmaya çalıştım, olmadı. Korse bana çıkarsa karnım küçülmüş gibi hissedeceğimi ve daha az yiyeceğime inanıyorum.🙇🏻♀️
şans senden yana olur umarım .)
Yaparsın aşkımdaki gibi... Ben sizi tutuyorum. Sizde bütün yorum yapanları tutuyorsunuz. :D
birazcık öyle :D
Bu korseyi gerçekten istiyorum ama kendim için değil. Anneme hediye edeceğim. Kendisi uzun zamandır diyet ve spor yapıyor ve sezeryandan dolayı karın yağlarından ve sarkmadan çok şikayetçi. Aşırı mutlu olur eğer bana çıkarsa. En çok isteyene gider umarım.❤️
şans senden yana olur umarım :)
Benim ihtiyacım yok ama annem için uygun görünüyor. Malum pandemi dönemi. Dışarı çıkıp yürüyüş yapmaktan çekiniyor. Evde durmaktan biraz kiloda aldı. Bana çıkarsa kendisine hediye edeceğim.
şans seninle olsun :D
Kazanacak olanlar güle güle kullansın. Bende mevcut korseler aç gözlülük yapmayacağım. 🤠 almak için uğraşın korselerin etkisi büyük oluyor düzenli kullanım ile.
senin ihtiyacın yok yaa. fitsin gayet <3
Takıyorum günlük 6 saat aramızda sır 😌💓
vaaaay baya dikkatliyiz :D
Ben kilo alınca belden alıyorum ilk önüne geçiyorum böylece 😄
ben de kiloyu ruhuma alıyorum sanıyorum fkf
Darısı bize diyelim 😄
Gerçekten bana süper olur sürekli kilo alıyorum bir şey olsa ilk yaptığım yemek yemek oluyor diyet de yapıyorun ama bir kaç ay sonra insan sıkılıyor artık ve zayıf fit bir vücudum olsun istiyorum.
umarım kazanan sen olursun :)
Olmayacak bir hayale kaptırdım kendimi .s @KürkMantoluHayri Neyse var bir hayalimiz :D
jfdghkf çok tatlısın <3
Korseyle olmaz az yiyin çok dolanın bize gelin akşama kadar 3 tur ev temizletirim 1 aya fit olursunz ben 51 kilo ustune kolay çıkmam😃
e tabi spor, diyet şart ama korse gibi ek ürünlerle süreç hızlandırılabilir. :)
Vala dedigim gibi az ye cok gez gerek yok baska
Merhaba,
Sağlıklı ve fit görünmenin mümkün olduğuna hep inandım, yeter ki isteyelim.🌸 Yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat edip yürüyüş yapıyorum ve minik bir miktar kilo verdim💪😎. Bu yolda devam etmek ve azmimi yitirmeden sağlıklı kiloma ulaşmak istiyorum. Önce sağlığım ve sonra da kendimi iyi hissetmek için kiloları vermeye umarım devam edicem ve bu korsenin de bana yardımcı olabileceğini düşündüğüm için ben de bu çekilişe katılıyorum.🎉🎉🎊🎊
Umarım kazananlardan biri ben olurum.🙈🙈🌸
Öncelikle herkese merhaba bir anne olarak doğum yapalı 8 ayım oldu her gün spor yapmama rağmen hala göbeğim gitmek nedir bilemedim bundan açıkçası söylemek gerekirse göbek probleminden çok rahatsızım yeni giysilerim giymek ve İnce görünümüme tekrardan kavuşmak çok istiyorum uyurken bile göbek probleminden geceleri rahat uyku alamıyorum rahatsız oluyorum. Zinde kalmak için her türlü yolları denemeye çalışıyorum göbek probleminden kurtulmak biraz zor olsada Bi'Bilen Zehra Boranın Z, Fit korselerinden kazanırsam sanırım çok işime yarayacağını canı gönülden umut ediyorum. Herkese Sağlıklı Günler Dilerim Hoşçakalın ❤️❤️❤️Bi"Fırsat ❤️❤️❤️
Evet istiyorum çünkü bel fıtığım var ve fazla kilolarım var umarım çıkar tam benlik ürün herkese bol şans 🙂🙏
çoook geçmiş olsun :)
Hayri seni sevmeyen... Neyse
Evet korseden lazım. Göbüşümle vedalaşmak istiyorum ama bana ne faydası olacak bu korsenin?
göbüşünle vedalaşmanı sağlayacak işte :D
Denemek lazım.. o halde o korse benim hakkım 😛
Erkeklere göre var mı acaba? Diyetteyim geçtiğimiz ay yaklaşık 10 kilo verdim. Eger erkeklere göre varsa katılıyorum baya işime yarayacak çünkü.
evet bu korse hem erkek hem de kadınlara uygun :)
Katıldım o zaman 😊😂
Kazanan arkadaşları tebrik ederim ❤ @feroniay @birminiktavsan @bu_da_kim_ki
@FeroniaY teşekkürler
sürekli pc başında olduğum için bel sırt ve boyun ağrıları yaşıyorum almayı düşünüyordum 1 tane bana çıkarsa güzel olur :)
bende de o ağrılardan oluyor, halini anlıyorum valla :/
Benim var 1-2 adet bel bölgesi için çok kullanışlı ve gerçekten işe yarıyor sporla beraber. Bol şans isteyen arkadaşlara👻
vayy fitliğe dikkat ediyoruz demek 👏🏻
Nerden satın aldın kardeş. Bende satın almak istiyorum
@KürkMantoluHayri Tabiğğ
İsmi ne diye geçiyor? Oraya ne yazınca çıkıyor? Bu köşenin aynısından istiyorum ama...
Selam , öncelikle böyle bir çekiliş yaptığınız için sizi kutlarım, tamda hayallerimin peşinden gitmeye karar vermişken , zayıflamayı kafama koymuşken KS'de bunun karşıma çıkması bir tesadüf olabilir mi? Her kadının hayalidir istediği görünüme kavuşmak 🥑 Ayna da gördüğü insanı sevmek , veya onunla barışmak, tabiki en önemlisi sağlığının yerine gelmesi herkesin hayalidir. İşte ben bugün tamda bu isteklerimin peşinden koşmaya yılmamaya zorluklar karşısında asla pes etmemeye karar verdim. 👊 Bu süreçte ki ekipman eksikliğimi #Zfitkorse ile gidermek isterim, Z fit korse sayesinde ödem atmaya bölgesel anlamda daralmaya , kum saati görünümüne kavuşmaya benimde ihtiyacım var ⌛ Hayallerimin gerçekleşeceği yola onunla çıkmak istiyorum 🎈🎈🎈 Evet haklısınız siyah çok asil ama pembenin canımı yakmasını istiyorum 🤞🤞 #Zfitkorse
kilo aldırmıyor 😒o yüzden ihtiyacı olanlar kazansın 💅
ya sana da mı kilo lazım :D
evet 4 5 kilo açığım var 😄
Zehra hanım kilo almış galiba, çok fit bir kadındı yahu.
yeni doğum yaptı canikooo
Sağlıkla büyür inşallah.
Bu konseyi istiyorum Çünkü korse ne kadar güzel görmek istiyorum
şans seninle olsun :)
İsterim, arkadaşım arayıp duruyor korse. Ona hediye ederim bari bana çıkarsa 😄
Hayri herkese mavi boncuk :) şerbetci güzel :)
9 yıldır masa başı çalışıyorum ve son zamanlarda sırt ağrılarımdan dolayı yatağımı sorumlu tutuyordum. Ancak yatak değişimi yaptıktan sonra da verim alamayınca dik duruş korsesi almayı düşündüğüm esnada KS bildirimi geldi. :) Şimdi sıra şansımda, o da eğer varsa. 😀
Benin canım anneme 👩👧vermek isterim bana hediye gelirse çünkü hep düz bir kadın istedi ee yaşta fazla olunca veremedi hala vermek istiyor fakat yine veremiyor gözümün nuru ama çıkmaz bize bu bebeksi güzel duruyor fakat benden uzakta genelgede öyle olur...
Merhaba 1 ay oldu spora başlayalı. En çokta bel inceltmek için uğraşıyorum kendi sayfamdada kendi yaptığım antremanları baylaştığım bi bence var. 😉
Ayrıca Kendi belimide kanıt olarak paylaşmak istedim. 💁🏻♀️
Bu Korseye aslına benim değilde annemin ihtiyacı var. Ona bunu hediye olarak versem cidden çok sevinir. Onun beli benim gibi değil simit yağları var malesef ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Umarım bize çıkar 💕
Merhaba Zehra hanım öncelikle hoşgeldiniz :) biz kadınlar her halimizle özel ve güzeliz fakat bazı zamanlar kendimizi daha cok özel hissetmeye ihtiyaç duyabiliyoru. İşte bu zaman da o zamanlardan birisi! Şu sıralar kendimle pek barışık olmadığım pek fit görünmediğim bi dönemdeyim. Tatlı krizlerim de cabası :) aynadaki kıza daha güzel görünmek bence benim de hakkım ince bir bele sahip olmak her kızın hayalidir zaten neden bu sizin sayenizde olmayasın?
Gene fenomenlere yodalara gitti içim yanar
yoda dediğin xper seviyesi oluyor. :) bu kampanyada hiçbir fenomene vermedik :)
Yani aslında Xper seviyesi yüksek kişilerden bahsetmiştim yoda master guru falan
Zehrammm ben almayi cok istedimm ama durumlardan alamadım korseyi. ama senin başarın herzaman harikaaa😍eminim korsedede öyledir. sen diyorsan vardir bir güzelliği ♥️insallah benimde ee olur😍daha fit oluruz♥️🙈🙈
şans senden yana olur umaeım :)
Takip ettim görüşü buraya yazıyorsak eğer
Neden istediğim kıvırmaya şuna buna bağlı istiyorum demiyorum
İSTİYORUM!!! bu kadar
Ele dümdük hemide
Kilo aldırmış olsaydı isterdim 😕
Umarım ihtiyacı olan kazanır 😊
senin de mi kilo ihtiyacın var :D
maalesef evet 😕😄
Bu korse tam olarak vücutta ne gibi olaylara neden oluyor ki biyokimyasal sürecler daha hizli gerceklesip zayiflama mumkun oluyor
52 kilo ve 163 boyum var kilom ideal olmasına rağmen göbeğim var spor yapıyorum fakat geç eriyor bu konseyle destekleyebilirsem daha hızlı eriyeceğinden eminim
Eğer zayıflamak isteyen varsa bana gelsin 2 ay da garanti 30 kilo garanti 😀
Huhhh 😂😂😂
Bir göbüş bir gıdık acil kurtulmam gerekenler listesi🥲
Katılanlara başarılar dilerim korseye ihtiyacım yok
Şişkolar ve fit kalmak istiyorum diyenlere göre bir çekiliş olmuş tebrik ederim.
Merhaba;
Bende korse istiyordum bu lafın üstüne oturdu 🤤 belim ağrıyordu ve dik durmak için korse istiyordum daha nasıl detaylı yazabilirim bilmiyorum ama bu korseyi kazanmak istiyorum ihtiyacım var geçen seneden beri istiyorum çünkü Hayri.
Göbüşü olanlar için bende kesin alınması gereken bir şey
bence de :)
merak ettim valla benim narin göbüşümü kapatabilir mi😁
eritir :D
Güzelmiş umarım ihtiyacı olana gider.. Afrodit ablaya noldu bu arada senin haberin vardır belki
afrodit kim :)
Afr0dit ti nicki.
Bu ara kilo veriyorum ve bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Bende olsun çok isterim :)
şans senden yana olur umarım. :)
Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer diyen atalarımıza selam olsun. Ben o balkonu salona katmayı düşünüyorum ve korseye talibim. 😉
Ahaha o korse benim hakkım sen balkonlu olsan ne olur, olmasan ne olur 😂
@Aasiprenses çatlak prenses ahahsha
46kiyoyum kiloya ihtiyacım var, ayy yok 😃kilo da almak istemiyorum böyle iyiyim.
İhtiyacı olanlara gitsin
Zehra bora ile ınsagramdan takip etmeye başladım 3 sene önce onlıne diyetle başladık harika sonuçlar aldım Zehra hanımdan sonra bi kaç diyetisyene daha gittim fakat aynı performansı yakalayamadım güler yüzlü takibini asla bırakmaz gün içinde hep yazar ilgilenir.. enerjisi muhteşem 💕
6 ay sonra soruyu hort diye hortlattiğim için sanırım bir tane almaya hak kazanmış olmam lazım. Yani öyle tahmin ediyorum
sanmıyorum :d
Kılo vs sorunum yok oldukca fıtım ama bu korseyı yaz günü gıyıp ızdırap cekmektense arkadaşlara tavsıyem spor yapıp 3 şeyden uzak durmak daha mantıklı bence :)
İnsan kilolarıyla barışık olmadığı zaman özgüveni düşüyor. Pandemi süreci de aldığım kilolarla başım dertte. Aynaya baktığımda kendimi daha da beğenmek istiyorum. Umarım bana çıkar
Diyetisyene gittim bira göbeğinden nasıl kurtulurum diye. "Birayı bırak" dedi...
Onu bende biliyorum galiba tek çıkış yolum korse olacak gibi gibi
Yalakalığa gerek yok. Tanımam etmem. Herkesin sıkıntsı çok yiyip zayıf olmayı hayal etmek. Bu kadın da kendini kanıtlayabilmiş ki bu alanda reklam yapabiliyor. Çıkarsa biz de müdavimi olutuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?