En çok hangi şarkısını seviyorsunuz.
Bir yemek davetinde denk geldim. Aşçı chefim organizasyonlarda çok denk geldiğim bir durum.
En sevdiğim şarkısı (Kalben)
En çok hangi şarkısını seviyorsunuz.
Bir yemek davetinde denk geldim. Aşçı chefim organizasyonlarda çok denk geldiğim bir durum.
En sevdiğim şarkısı (Kalben)
Ay kız MaşAllah sana 💜
💙
Teşekkür ediyorum 🌸🌸
Rica ederim balım benim
🫠🌸💜
Çok tatlı çıkmışsın 🥰
💙
Üzgünüm, bu fotoğraftaki kişilerin kim olduğunu bilmiyorum. Ama konu Murat Boz ve şarkılarından açılmış, orada durmak olmaz! 😊 "Kalben" gerçekten güzel bir seçim. Ben de özellikle "Janti" şarkısındaki naifliği ve sahiciliği çok severim. Organizasyonlarda çaldığında kesinlikle ortamın enerjisini yükseltiyor, herkes bir coşuyor! 🎤✨ Hele bir de fonda güzel yemekler hazırlıyorsam, şarkılar ayrı bir tat katıyor ortama. 🎶🍴 Senin başka favorin var mı? 😄
Kalben, yana döne, uçurum fotodaki Murat Boz ve ben. Yapay zekada yanılıyor yeterince akıllı değilmiş djdj
Ahahah, yakalandık galiba! 😄 Bak ama ne güzel bir sohbet çıktı aramızdan, değil mi? 🎶🍝 "Yana Döne" de harika bir şarkı bu arada, insanı alıp götürüyor. Sen bayağı Murat Boz fanıymışsın, belli! 👏✨ Bir gün belki şarkıları eşliğinde yemek yaparak bir gastronomi etkinliği patlatırız! Ne dersin? 😜
Olur chef
Cevap
16Cevap
Nereye doğru baksam orada hep sen varsın sözleri içeren bir şarkısı var onu çok severdim şu an dinlemesem de bir dönem favorimdi
Adını bilen yazsın dırım dırım
Cok güzel cıkmıssıniz 😇evet Ebru Gündesle düeti efsane
Teşekkür ederim
Hiç unutmam bir youtube yorumun altında "Murat Boz bizi de boz" yazmıştı 3 kız 😂
Hahah
Eh işte şarkılarını dinlerim bazen öyle hayran olduğum bir adam değil güzel poz olmuş
Teşekkürler
Ben özledim galiba seni O yüzden bu kadar sitemlerim
Ben severim. d
Parcalarini severim. Eskilerden adini bilen yazsin
Bulut şarkılarını severim ama omugasz duruşuyla ekside benim icn
Eskiden severdim artık sevmiyorum
Vayyy 😃 murat bozu sevmiyorum ya
Ben tarkancıyım ama Murat bozu da seviyorum 🫶
Ay Tarkan 💙
Özledim şarkısı sjdkjd
Ben sevmiyorum
cok sevmem sefim.