Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEskiden daha çok oluyordu, uykusuz kalmaktan falan oluyor. Son zamanlarda hiç olmadı galiba. Çok sinir bozucu bir şey ama cinler diye bir şey yok, o yüzden içim rahat. :)
1211 Yorumla
Soran+1 yılİnancımda olduğu için inanıyorum:D
- +1 yıl
Hiç korkma, yok öyle şeyler, bundan eminim. :)
- +1 yıl
Peki annesi büyücü olan ben bu yoruma nasıl güldüm biliyor musun ahahhaa😂😀
Soran+1 yıl@Cjdldkldkd desene anan cehennemlik. Allah katında büyünün affı yoktur.
- +1 yıl
Ayağıma büyücü geldi demek he, bana bir bağlama büyüsü ayarlasana o zaman kanki. 😊😊😊
- +1 yıl
Annemden bende nefret ediyordum onun yolunda değilim tabi. Zaten yangında yanarak can verdi bunun affı yok.
Soran+1 yıl@Cjdldkldkd ne diyim Allah rahmet eylesin yine de.
- +1 yıl
Harry Potter filminden mi şimdi bu sahne.
- +1 yıl
Benden sana bir tavsiye; maddeye ve atoma tapınmayı bırakıp yüzünü göğe kaldır. Gece yolunu bulup o zifirilikten kurtulman için koca bir ışık kaynağına şahitlik edeceksin. Ama o ışığın güneş dogduğu zaman bir hükmü kalmıyor😉
Soran+1 yılKimse müslüman deist, ateist vb. olmak zorunda değil. Karşılıklı saygı duymayı öğrenin artık.
- +1 yıl
@kullanmayan @cjdkldk yalancinin teki annesi buyuymus 😂 her tarafi yalan bunun millete din dersi verecegine once kendi yalanlarla milleti dolandirmamayi ogrensin 😂
- +1 yıl
@wampirgirlss lan yürü hala dolanıyor ayak altında😀
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ee alacagim var senden o rospo dolu parami ode senin gibi dolandirici yalanci ite merakli miyim 😂 ondan sonra o. rospo ananin a. mina kadar yolun var
- +1 yıl
@Cjdldkldkd aslinda o 7 yasindaki kizin sizin evde kalmasi tehlikeli senin dolandirici bir hayalperest oldugunu agzinla itiraf ettin o cocugu yetistirme yurduna aldirmak lazim 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan senin o. ruspu anan sana o. ruspu cocuklugundan baska bisey ogret! emis dolandiricilik yalan yuzsuzluk serefsizlik her b. ok var zaten o. rospodan baska ne beklersinki hala dolaniyo ayak altinda diyo utanmaz ulan ac karniniz sayemde doydu 😂 ama her gece her zerresini haram ediyorum umarim anandan kiz kardesinden misliyle cikar ins kardesinin acisini yasarsin
- +1 yıl
@wampirgirlss ulan a. ptal ne dolandırması ne zırvlaıyorsun sen, kim kimi dolandırmış ne boş yapıyorsun. Aşkına cevap vermedim diye iftira mı atıyorsun bak çıplak resimlerini de atıp durma bana ifşalarım sitede görürsün. Istemiyorum seni kardeşim zorla mı ya😀 d. efol artık bırak yakamı dolanma ayağımın dibinde😀 yırtık çorap gibi fırlıyorsun her yerde😀
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan yalan senin kanina islemisis iftira atan km o. rospo dolu ulan kendi attigin mesajlar duruyo bende hani para almak icin seutanin ogluyum yalanini uydurdugun 😉 kendi yazdigin mesajlar onlari hakim amcama atmadim mi saniyosun o senin adresini tesbit edemez mi sabiyorsun ulan dolandirici ve sana sozum olsun o mesajlarini mahkemeye sunup o 7 yedi yasindaki cocugun yurda alinmasi icin herdeyi yapicam😂 abisnin hayalperest bir dolandirici oldugu kesin yazdifi mesajlar var 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd neyse itiraflarinla ben mahkemede senden iki katini alicam zaten😉
- +1 yıl
@wampirgirlss yav tamam git yap Allah aşkına laf değil icraatla gel bana😀 klasik eda yalanları, klasik ahahhaha😂 defol git o yalanlarınla başka kerizleri avla sen 😀 düş yakamdan istemiyorum seni, dünyada erkek mi yokta geliyorsun yapışıyorsun yakama😀 istemiyorum kardeşim seni git artık. Onca ağır küfürler, hakaretler et, taciz et çıplak resimlerini gönder, buda yetmezmiş gibi instagramdan ISTANBULA GELINCE SENINLE YATMAK ISTIYORUM. De müstechen mesajlar at bacaklarımı aralim sok bana falan😀 üstüne cevap vermeyince gel sikayet ettim de😀 mesajların hepsi duruyor çoğunu ss aldım haddini bil EDA EMRE devam edersen tacizlerine resimlerini EDA EMRE olarak paylaşıcam artık😀 çünkü resim atmak, o tarz mesajlar yazmak, bu küfürlerin, hakaretlerin, tacizlerin cezası 3 yıldan başlıyor. SENINLE YATMAK ve CİNSELLIK yaşamak istemeyince şikayet mi ediyorsun beni😀 o yatmak isteyişlerin, benimle cinsellik yaşama hayallerinin mesajları duruyor. O memelerini görüntülüde açtığın zaman video kaydındaydı onlarda duruyor😀 sonra cevap bulamayınca yalandan dolandırıldım de. Akıllı ol EDA EMRE yoksa ağır cezalar yersin hakim amcan ve baban o mesajları ve videoları gördüğünde seni içeri tıkar. Ben tehtid etmiyorum tacizlerine devam edersen elazığlı EDA EMRE o taciz ettiğin taciz mesajlarını ve bu ağır hakaret dolu mesajları ben gösteririm hakimlere sen ceza yersin😀
- +1 yıl
Klasik eda yalanlarimi ahaha ulan o. rospo dolu senin adin yalan be seytanin ogluyum ustun kralim gece clubun var vs vs dite yalan atan kimdi güzel kardeşim 😂 sana oyke mesajlar atip gogusmy gosterdim istanbula gelince senle yatmak istedigimi mi soyledim ulan yalan kaniba ialemis diye bisuna demiyyorum ulan tacizden dava acmazsan o. rospo cocugusun zaten oylesin de bide annen kucukken sidde uygukayip recavuz etmisti demi senin yalanlarin atmakla bitmez olum sen degil misin daha dun annen hayat kadini hergun baska adamlar eve gwtiriyoanamin zikikmwsiyle buyudum diyen kucuk kardedimide satiyo diyen 7 yasinda o. rospo et! issiz cocugu 😂
- +1 yıl
Şu an kullndigin pp resmi bile baskasina ait mk yasa disi isler yapiyomus o elinde olan sahte belgekerle sikayetci olmazsan o. rospu cicugusun bide yuz vermedfim diye diyo 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd hadi benden kiyak ananla kucuk o. rospoya becermek isteyen var ne kadar istiyon
- +1 yıl
Ulan senin anan o. rospo olmasa demezmi calismiyon etmiyon bu kadar para her zaman nerde gelio ama dur bu senin mesajindi duruyo bende acliiktan oluyoduk zaten corona donemi elinde alisveris posetiyle gelince annenin yuzu guluyodu 😂 sitede de zenginim de klasik yalancisin
- +1 yıl
@wampirgirlss bu mesajlarının ve diğer hesaplarda ettiğin ağır hakaretlerin mesajları hepsini ss alıp arşivledim. Video kayıtların (görüntülü meme açtığın) ve instagramda s. ikişme teklifi ettiğin AÇIK VE NET mesajları, bana gönderdiğin çıplak resimleri hepsini tek bir arşivde topladım. Birine sadece sözlü taciz etmek bile 3 yıldan başlıyor. Bu kadar ileri derecede ağır küfür ve hakaretlerden kaç yıl yiyeceğini artık bilemem😀 hakimler bu mesajı okusa özellikle küçük kızı katmanı artık sen düşün😀 hiç bir haklı tarafın yok akıllı ol hepsini arşivledim biraz daha devam edecek olursan bedelini ağır ödetirim.😉😉
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan seni doguran yetistiren o. rospoyu ziksinlet 😄 nasil ystistirmis seni mk hem milleten seytanin ogluyum babam cezalandirdi gece clubun supermarketim elimden gittidiye dolandirarak para al hemde uste cik iftira at ulan bu nasil se. refsizlik azcik onur gurur seref olsa aldigini odersin mk hem dolandir para al hem iftira at hemde yorumlarda millete hocalik tasla ulan senin herseyin yalan be o cok sevdigin ailenin bogazindan haram yedirdin haram ac bi bak kul hakkiyle ilgili ayetlere ne doyor Allah bana kul hakiyle gelme kul hakkini ancak kulum affeder vebseni asla affetmeyecem ve hakkimin her kurusu haram olsun senin ailenin bigazina ates olsun her hece bunu diliyorum ve iftira atarak girdigin hakki dahada arttiriyon bu dunya da belki yanina kalie ama mahserde asla kalmaz unutma 😉
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan hala iftira atiyor ulan ben ananmiyim zikisme teklif edeyim meme gostereyim onubanan yapar yalanci iftiraci pis arsivlemekle kalma zikayetci ol olmazsan o. rospo cocugusun diyorum net 😂
- +1 yıl
@wampirgirlss düne kadar şeytana g. ötünü vermeye razı biri mi diyor ahahahha😃😀 ben kimseden zorla para almadım almam. Hiçkimseden zorla birşey istemedim ki😂 zorla yollayan sensin kovmama hakaretler etmeme, seni istememe rağmen defalarca bağlantımı koparmama rağmen ısrarla sen attın e. şek seni😀 ben talep etmedim, istemedim. Sen ruhunu şeytana satmayı umut edip istediğin için, şeytanın safına geçmek için attın o paraları. Şimdi de kul hakkı mı diyorsun😂 yav varya film gibisin film film😀 arkadaş düş artık yakamdan düş! Git mahkemeye mi vereceksin, hakim amcana mı söyleyeceksin ne b. ok yapacaksan yap yeter ki d. efol git yakamdan😀
- +1 yıl
@Cjdldkldkd hani bendece suanda yok meme gosterio yatma teklif ediyo diye attigin iftira su para almak icin seytanim dedigin yalan ss li duruyo bakalim hakimler ne karae verecek o kucuk kiz dediginin bogazindan berim param gecti o. rospu dolu 😂 yalanmi sen para icin anani kardesinide satarsin yarin savxiliga gidip sikayetci olmazsan o. Rospo cocugusun bos teneke gibi cok ses cikariyon
- +1 yıl
Ulan o. rospo cocugu asil film gibi sensin daha dune kadar seyranin ogluyum ruhunuzu seytana satin satanist olun seytana biat edin diyen kimdi sorularin var mk sorularin mk si. zofreni 😂 seytana gotunu veren kim 😂 sen kimseden para istemedin mi ulan 3 ,4 sene boyunca istedin yaptiklarinin karsikiguni fazlasiyla alacaksin , sana iki dag dokusu altin verecem kimseye nasio olmayan hayat yasatacam diyen kimdi o. Dolu yalanda ve iftirada cigir actin bu yontemld angelofdeaatten de para aldigini soyleyen ! esajlarin duruyor ayrica mk cahili bu kul hakki haramdir o. rospo dolu ins ailenin burbundan gelecek o yedigin paralar 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan kendi agzinla ettifin laf var para almak icin bu seneryoyu uudurdugunla ilgili daha 5 dk once para almamistin iftira atiyodum yalan ruhuna islemis sen para istemediysen gonder geri aldigin paralari o zaman
- +1 yıl
Madem sen istemedin ode o zaman aldigini
- +1 yıl
@Cjdldkldkd hesap no atayim ode en az 20 binimi yedin lan
- +1 yıl
@wampirgirlss mesaj at
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan se. refsiz aptal asil sen benim ustunde soz sahibi olscagini mi saniyorsun yalanci a. ptal kimsin lam sen palavraci dolandiricnin tekisin gebersende dunya bir pislikten kurtulsa
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cjdldkldkd lilitth
- +1 yıl
@Cjdldkldkd mk yalan yalan yorumlar yapacagiina bos bos ego kasacagina hesabimi vrr geri
- +1 yıl
@Cjdldkldkd yahu kardesim cins misin sen nesin hesabimi versene sana guvenmenin bedelini cok agir odettin yani saol
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan a. ndaval seni doguran yetistiren k. asari siksinler kalp hastasiymis g. ebersin o. ruspu k. asarlik yapacagina seni yetistirmeyi becereydi hem seytanin ogluyum ustun kralim diye insanlari dolandir paralar al hesaplarimizi al bide zrytin yagi uste cik utanmaz arlanmaz seni zaten senin gibi bir abiden anan gibi bir anneden me cikar on7 yasindaki kizda o. ruspu olur 15 inw basmadan
- +1 yıl
@wampirgirlss sen bu küfürleri ederek yeterince hakka girdin zaten. Üzerinde bir hakkım kalmadı sana ne tek kuruş para vericem nede başka birşey s. iktir git
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan benmi hakka girdim senmi benim yaptigim denin yaptiklarin yaninda cerez sen ne yuzsuzsun ya sen suclu hem guclu utanmadan bide sana ne para verecem ne hesap diyor vermede zehir zikjkim olsun ayrica ettigin kufure karsilik kufir ediyorum tesekkur mu edeyim ciddi nasil yetistirmis seni annen:) bide sende hakkim kalmadi diyo benim ettifim kufurler dogru durduk yeremi ediyorum
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide utanmadam sende hakkim kalmadi diyo ulan me zaman aldigini odedin ki parami ode hesanimi ver sonra senle isim yok zaten
- +1 yıl
@Cjdldkldkd hani bi laf vardir ya suclu insanlarin sesi cok cikar senin kadar yuzsuz utanmaz gormedim bide sans hicbir sey vermeyecem diyo ulan senin yaptiginin yaninda benim ettifim kufir az bile 😂 nasil vizdansiz utanmazsin ama bedduam olsun ins o yedigin haram para senin annenin kardesinin olumune sebeb olur olmezde surunursunuz
- +1 yıl
@Cjdldkldkd Ayrica ben senin anneninde senin yaptiklarindan haberder olduguna eminim milleti seutanin ogliyum diye dolandirip para alacagiba git calis
- +1 yıl
@Cjdldkldkd millete yorumlarda din dersi verecegine aldiklarini ode once ciddi nasil rahat uyuyorsun geceleri haram yiyeyerk
- +1 yıl
@Cjdldkldkd gel ozele
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan arkadastik lan 4 sene sana deger verdim el ustunde tuttum senin yaptigini dusman yapmaz hicmi vizdan yok sende
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide utanmadan odemeyecem hicbirsey vermeyecem diyo ben kufur etmeyeyimde kim etsin lan
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ins ama benim cektigimin bana yasattiginin bin beterini yasarsin annenin kardesinin olumunu acisini tadarsin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd her ne ezzanda beddua ediyorum zaten senin annen anne olsa namuslu kadin olsa sans baskasini dolandirmayip para almamayi ogretir sorar sana bu paralar nerden gelio diyo o yuzden annene edilen kufurde hakka girmem merak etme 😉
- +1 yıl
@Cjdldkldkd adam olup aldigini odeyecegin yerde zeytin yagi gibi uste cikio adam olaydinda kufur ettirmiyeydin ailene milleti dolandirirsan kufur yersin tabi
- +1 yıl
@Cjdldkldkd benim en az 15 ,20 binimi yedin her ay taksit taksit ode bak 4 yilin hatrina birden istemiyorum 100 ,200 seklinde ode
- +1 yıl
@wampirgirlss ulan varya şerefim namusum üzerine yemin ediyorum ki sana tek kuruş para yok. Ister haram et ister başka birşey ne b. ok yaparsan yap s. ikimde değil. Daha önce kufur ettiginde bir sans vereyim dedim ulan o. rospu kücucuk kızdan, anadan ne istiyorsun? Özür diledin birdaha ağır küfürlere devam ettin. Lan ş. eref yoksunu, aile terbiyesi görmememiş çirkef o. rospu seni, oku bakalım o küfürleri insan insana eder mi? Kalbinde merhamet olan biri o küfürleri eder mi,? O. rospu ağızlı seni ister haram et, ister zıkkım et sana tek kuruş para, hesap mesap yok😀 verirsem kahrolayım kahr! Artık yaptığın yorumlara cevapta vermicem hiç okumucam bile, kendin çal kendin kendin oyna sen KAYBETTİN😀😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan yuzsuz hala sana son bi sans vermistim diyo sen nasil bir yuzsunsun o. ruspo anandir bide merhametten bahsediyor ulan merhameti olan 4 sene birini kandirip parasini dolandirir mi merhametten bahsedecek en son insansin sen ulan cirkin genel ev oglu verme mk bu dunya genis burda konusmasi kolay Allaha hesap vermek zor olan ister haram et diyor sende zaten Allah korkusu olsa dolandirmazsin insanlari ins yedigin para iki cihanda da agzindan burnundan gelir utanmadan kucuk cocuktan anneden ne isyiuon diyo benim parami yedirdin lan onlara beni kandirip yedirmeseydin laf gelmezdi s. efefsiz
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide utanmadan sana son bi sans verdim diyo yuzsuz
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ins o yedigin paralar ailenin midesine ates olurda yakar kul eder lam sen kucucuk cocuk dedigine annem dedigine beni dolandirarak aldigin paralari yedirdin taktir mi edeyim
- +1 yıl
@Cjdldkldkd kul hakinda ne diyo Allah eger kulum hakkini helal etmeuene kadar affetmem diyo odeme atesini azabini arttir mahserde iki elim yakanda 😉
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide utanmadan sana son bi sans verdim diyo yizsuz benden aldiklarini ode sonra ne yaparsan yao
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide utanmadan odemeyecem diyo s. erefdiz
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide utanmadan kucuk cocuktam anneden ne istedin diyo sen benim hayatimda gordugum en yyzsuz utanmaz s. erefsiz insansin beni dolandirmasaydin benim parami yedirmeseydin bisey istemezdim sen benden ne istedin senin yuzunden ne hale dustum bide son bi sans verdim diyo utanmax
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ben senden hakkim olan parayi isyiyorum odemiom diyo bide o. rospo cocugu diyince nie ailemi karistirion diyo ode parsmi karistirmiyayim
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bak ode param azar azar aylik 50 ,100 de olur ondan sonra sen yoluna ben yokuma benim senle baska isim yok
- +1 yıl
@Cjdldkldkd mesaja gel
- +1 yıl
@Cjdldkldkd acil gel ozele
- +1 yıl
@Cjdldkldkd onemli
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan serefsiz hem 4 yil boyunca yalanlarinla parami ye hemde yuzduz gibi odemiyorum de kufurun alasini hakediyorsun o. rospo cocugu hadi git anani kucuk o. rodpoyu zik anani kucuk o. ruspuyu kaca satiyin 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd kucuk bacım kac para ediuo ahahaha 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide yuzsuz gibi odemeyecem diyo mk. s erefsizi
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide bana cirkin diyo o. rospo oglu sutu bozuk seni o. rospo emzirdigi ne kadar belli ruhun o. ruspu olmus o. ruspu cocugu fake kasli redimlerle ego kasan sensin kim cirkin bellli mk bide gelmis diyo sana son bi sans verdim beni dolandirarak aldigin paraui odemek icin mi son sans verdin kani bozuk fake ulan yuzsuz ac karninizi doyurdum lan azcik insan ol
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan yuzsuz bide utanmadan milkete din dwrsi veriyo once kendi yaptiklarina bak
- +1 yıl
@Cjdldkldkd pelinden de bendende sitede baska kisilerdende bu yontemle boyle dolandirarak para almissin ee o. rospo cocugu demiyeyim de ne diyeyim bu o. rospi cocuklugu degilde nedir😂 kucuk bacım da orus. pulugu ogrenir anan sayesinde pis dolandirici
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ins annen kalpten gider zaten duzgun biri olsaydi seni yetistirirdi
- +1 yıl
@Cjdldkldkd basi ostuo g. otu a. mmi ziktirenlerden senin ana kesin baban nerde senin kesin ananin o. ruspulugu yuzunden birakip kacti
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan s. erefsiz namussuz ailebterbiyesi gormemis kim belli sen aile terbiyesi gordugun icin mi millrti srytanin ogluyum diye dolanditip para aliyorsun ailen sana terbiye olarak dolandiricligi mi ogretmis insan insana edrr mi ulan sen insan misi
- +1 yıl
@Cjdldkldkd sere. fsizim n. amussuzun diyi bide ulan sende seref namus var mi ki aile terbiyesi gormemis insan chgh ulan kendini anlatma aile terbiyesi gordugun icin mi milletten seytanin ogluyum diye para aliyon 😂 acliktan agzi kokan p. ezevenke para verirsen adam yerine koyarsan tepene cijar bide sana sons bi sans vereyim dedim diyi ulan sen benim parami seyramin ogliyum ceza aldin gece clubun gitti yaptim gin yardimin karsiligini fazladisiyla alacaksin iki dag dolusu altin verecem kimseye nadip olmayan hayatin okacak diye kandirip aldin ben neyi kaybettim pardon hram ettim her gun haram ediyorum sen zaten harami taksan bunu yapmazsin ben kaybetmedim bu dunyada hakkimk alamazsam ahirette kesin alirim 😉 ulan aldigini odeyecek yuz bile yok sende
- +1 yıl
@Cjdldkldkd aile terbiyesi gormus arkadasimiza bak hala palavralar seviyor zenginim annem buyucu yanarak oldu ulan kalp hastadiydi senin annen yasdiyodu ne ara yanarak geberdi 😂 bide millete zenginim vizyonsuzsunuz diyo ulan senin yalanlarindan cin seddi gibi kopru olur 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd yalancisin , uc kagitci, dolandiricisin aile terbiyesi cok guzel al! issin 😄😄😄
- +1 yıl
@Cjdldkldkd git intihar et dunya bir s. erefsizden kurtilsun ananda kalp hastasi ohhhh canima deysin birgun geberip gider ins
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ins benden yedigin haram paralar annanin hasta kalbine ates olup kalbinj durdurur kucuk kardesinin nefesini keser ben Hakkimi Allah a biraktim benim hakkimi Allah sorsun her ezzanda beddua ediyorum bilesin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd dilerim Allahtan beni kandirarak aldigin paralar ailene yedirdin paralar misliyle cikar sizden ins o annenin kardesinin kalbine ates olup yakar sizi
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ins anneninde kardesininde acisini tadarsin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd benden aldigin haksiz beni kandirarak aldigin paralari ode geri mecbursun lan kaneirarak aldin bide lutuf gibi goruyo en az 20 binimj yedin lan
- +1 yıl
@Cjdldkldkd sen hayatimda gordugum en yuzsuz en utanmaz s. erefsiz insansin senden kucuk calismayan kadindan kandirip para alacak kadar onursuz gurursuzsun hatani telefi edio aldigin parayi odemeyecek kadar s. erefsizsin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bir insanin nasil hayati yalan olur ya hala KS de yalanlar duzuyo 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd sanalda ego kasmaya benzermi niye siliyon yorumlari nasil yalanci oldugun ortaya cikuo diyemi korkuyorsun 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd senin gibiler para icin anasinida satar
- +1 yıl
@Cjdldkldkd lan aldigin parayi odemiyon pari hesabimi ver mk
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ozele gel acil onemli
- +1 yıl
@Cjdldkldkd foyan ortaya cikariyorum nasilda yorumlari siliyosun korkak vghh zenginim diye palavra sikio hala o kadar zenginsen benden aldigin paralari ode s. erefsiz annen ne zaman dirildi pislik annen anne olsa seni yetistirir zaten
- +1 yıl
@Cjdldkldkd culsuz se. refsiz
- +1 yıl
@wampirgirlss 4 senedir peşimde dolanıyon bırak ya peşimi😀 istemiyorum seni hala ne dolanıyorsun ayağımın altında ya😀
- +1 yıl
@Cjdldkldkd 4 senedit pesinde mi dolasiyorum seni dogiran yetistiren kadini ulsm yalanlarindan cin seddi gibi yol olur.😂 ben beni dolandirip kandirip aldigin paranin pesindeyim az insan ol s. erefli ol aldigini ode senin degil paramin pesindeyim parami odr zaten seninle isim kalmsz 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd daha dun annem buyucydu oldu diyodum simdi annem kazandigim cok paranin hesabini soruyo diyosun sana iskence eden tecavuz eden annen ne ara dirildi 😂 boyle bisey yok abi cocuk yuruyen yalan 😂 parami ode sen soz bak tozum olmuyacak etrafinda ben paramin pesindeyim senin degil
- +1 yıl
@Cjdldkldkd En az 15,20 binimi yedin yalanlarinla ayni sekikde pelininde yarisini ode en azindan hatani telafi et
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ben hakkim olan beni kandiarak aldigin parami istiyom
- +1 yıl
@Cjdldkldkd yaeisini ode her ay 100 200 seklimde gonser
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ben senden hakkimi istiyorum baska bisey istemiyorum ode parami helallesip ayiralim yollari
- +1 yıl
@Cjdldkldkd orda misin?
- +1 yıl
@wampirgirlss o ettiğin küfür ve hakaretlerden sonra sen ancak yarramın başını alırsın😀 sen o iğrenç küfürleri ederek hakkını fazlasıyla aldın zaten😀 küfür, hakaret, kötü söz en büyük haktır. Sen iftira da attın anneme ve kardeşime hak fazlasıyla ödendi haram etsende s. ikimde değil toz ol😀
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan sen hayatimda gordugum en s. eregsiz en yuzsuz insansin ailene hakaret gelsin istemiyosan benim parami dolandirip yedirmeseydin ayrica kufurune karsilik kufur ettim annen kardesin benden dokandirarak aldigin parayi yedi 😉 utanmaz bile toz ol diyo lan ben senden hedite bi lutuf mu istiyorum ben senden hakkim olan kendi parami istiyorum bide utanmadan toz ol diyo gelde kufur etme ciddi annen seni nasil yetistirmis iftiracinin alasi sensin ulan benden alfigin parami ode bana
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide hak odendi diyo utanmaz nerde odendi lan hak sen beni kandirip yedin yedordin o parayi cok kiymetli ailene senin yuzunden benim ailem le ben ne hale geldim bide sanki bana hediye verio gibi bahsediyo yuzsuz haram ve beddua ediyorum her gece merak etme sen zaten haram etmemden korksan haram yemezdin benim parami ode bana beni kandirarak aldigin parayi her ay 100 200 ode kapat borcu
- +1 yıl
@Cjdldkldkd sitede zenginim diye geciniyon benden aldigin 20 bini odememek icin 40 takla atiyon yuruyen yalansin lan sem o ailene kardesine beni kandirarak dolandirarak aldigin parami yedirdin😂 benim parami yedirmeseydin kufur gelmezdi sen ne yuzsuzsun 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd annen acaba bogazindan milleti dolandirrak kandiraraj aldigin haram paranin gectigini biliyor mu bide utanmadan millete din dersi veriyorsu.
- +1 yıl
@Cjdldkldkd millete din dersi verecegine once kendi kul hakkini ode
- +1 yıl
@Cjdldkldkd yazik lam yazik
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide yuzsuz gibi o ettigin kufurden sonta odemm diyo lan sen benim olani beni dolandirarak aldigin parayi nasil odemiyon lan yuzsuz nasil gecti haram para bogazindan o ailrne nasil yedirdin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ben senden hakkim i istiom senden bir lutif hediye degil hakkimi bu dunys genis bu dunyada yersin bide bunun oteki tarafi var asla hakkimi helal etmiyorum
- +1 yıl
@Cjdldkldkd 3,4 yil biyunca en az 20 binimi yedin ben yine sana diyorum her ay 100 , ode
- +1 yıl
@Cjdldkldkd benim parami ode
- +1 yıl
@Cjdldkldkd millete cakmak tupu koklatip dolarinj telefonunu parasini calma , iftira , yalan , dolandiriclik hersey sende var
- +1 yıl
@Cjdldkldkd benden haksiz yere beni kandirarak dolandirarak aldigin parami ode
- +1 yıl
@Cjdldkldkd lan sen bide bana akrabalarin cuzdanindan al kasadan habersiz al ben birgun sonra İstanbul da olucam senu haklarim diyodun iyiki o zaman seni dinlemedim yoksa senin gibu sabikali olacaktik
- +1 yıl
@Cjdldkldkd benim parami ode haram yedin o cok kiymetli ailene haram yedirdin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide utanmadan odemm diyo benim parami dolandirrk aldigin parami nasil odemiyon
- +1 yıl
@Cjdldkldkd benim parami ode ne eksik ne fazla hani yorumlarda senin dedigim gibi kimdenn yaptigu yanina kalmaz ben jakkimj bu dunyada alamazsam hesap gunu alirim
- +1 yıl
@Cjdldkldkd lan ailene laf gelsi. İstemiyosan benden dolandirarak aldigin parayi yedirmeseydin ailene o zaman kim laf ederdi sen kendfini ne saniyon hem yogurdum dokulmesin hem ayranim eksimesin beni kandir dolandir parami al yedir ailene sonra aileme laf geldi diye cellalln benim param gecti o ailenin bogazindan bide hatanu telafi edip odemek yerube uste cikiyor butun kotu karakterlerin toplami sende var
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide yuzsuz gibi odemeyecem diyo bir insanda azcik s. eref onur olur
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan vizdansiz seninnki ailede bizimki ne senin yuzden babam arabasini satti ben ailemle ne durumdayim sen bana dedin al babanin kartini altin al karsiligini fazladiyla alacaksin aksi durum olunca biz devrete girecez ben sana para yolluycm ofuyceksin borcu yuzsuz bari hatani telafi et bircunu ode
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ee bende yapacagim son is olsa nile anneni bilup yaptiklarini anlatmaz miyim
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bakalim oglunun yaptigi dolandirici ligi biliyomu yoksa kalp krizinden gebetip gidiyormu ins ikincisi olur 😂
- +1 yıl
@wampirgirlss ulan senin bu yazdıklarında sonra özellikle "anneni bulucam anlatıcam kalpten gidiyor mu" laflarından sonra gene olsa gene alırım senin gibi bir g. erizekalıdan para. Sana zırnık para yok, sen istesende o hakim amcanı devreye koysanda bulamazsın beni😀 şimdi uzak dur benden d. efol git kimi bulmak istiyorsan bul. Hadi yürrrüü anca gidersin😂😀
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ahaha bulunmazmis niye seutanin oglu musun 😂 ulan s. erefsiz dolandirarak aldin para mi o rospo cocugu hskkimi istiyorum zirnik yok diyo yerkem iyidi degilmi ins kalpten gider anam anan ana olsaudi semi yetistirirdi
- +1 yıl
@Cjdldkldkd hayatimda gordugum en s. erefsiz namussuz insansin hem parami ye hem zirnik yok de ulan hakkimi istiyorum hakkimin bilunmazmis uzayda mi yasiyorsun bulunmayacak 😂 bulunmaz diye bisey yoktir lan ulan yuzsuz hem dolandir parami ye hemde yefir ins o annenin cezanesini kaldirirsin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd bide utanmadan zirnik yok diye ulan o para benjm param benim s. erefsiz
- +1 yıl
@Cjdldkldkd haram zikkim olsun ins o yedigin yedirdigim para annenin kardesinin olumune sebeb olur
- +1 yıl
@wampirgirlss hadi toz ol gezme ayak altında😀
- +1 yıl
@Cjdldkldkd lan sen nasil o. rospo cocugusun hem dolandir hem toz ol de yok seninn or. uspu ananunn o. varis a. mminins. iktirip kalp krizi gecirticem anani z. iktirecm hoplayacak zik ustundebo sira kakp krixi gecirecj
- +1 yıl
@wampirgirlss ahahha kimseyi dolandırmadım ben, sen zorla verdin o paraları benim kovmama, g. ötüne s. iktiri çekmeme rağmen😀 hadi defoll😀
- +1 yıl
Lan yuruyen yalan ben nasil zorla verdim kafana sikah mi dayadim lan dolandirdin sen istemedin mi her zaman sen demedin mi babanin kartindan al merak etme gozetliyoruz seni aksi durum da biz devreye girecez babanda sonunda sevibecek duruma yaptigin yardimin karsiligini fazladiyla alacaksin iki dag dolusu altin verecem kimseye nasip olmayan hayat seni bekliyor seytanin ogluyum gece clubun var ustun kralim git kime sirarsan sor bunun adi dolandiricilik ben o parayi girkana mi verdin ogedaya mi verdim madem zorla verdim ode o zaman aldigini
- +1 yıl
@wampirgirlss tm ödücem git rahatsız etme beni😀
- +1 yıl
@wampirgirlss film gibisin ya, hala anlamadın kim olduğumi😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd hala amlamadin kim oldugunu diyo hala yalan soyluo
- +1 yıl
@Cjdldkldkd seutanin iglu ustun kral bu sefer kimsin Allah rizasi icin insan bedenine burunmus melek mi
- +1 yıl
@wampirgirlss aynen melek gibi insanım ben😇
- +1 yıl
@Cjdldkldkd sen melek gibi insan ahaha
- +1 yıl
@Cjdldkldkd Allah askina hala anlamadin kim oldugunu diyo bide bu sefer nasil bir semorya yazdin Allah askina amlat soz inanmis gibi yapicam 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd film gibimiyim senin yazdigin senoryalardan 5 sezonluk dizi cikar be kim film gibi 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd hala anlamadin kim oldugunu diyo kimsin ogedayin ikiz kardesimi dus! ami mi yoksa test mi ediloyorum yine 😂
- +1 yıl
@wampirgirlss oylesine dedim neyse, yazma bana paranı vericem ben sana he tamam
- +1 yıl
@Cjdldkldkd yo Allah askina soyle kimsin merak ettim soyle soyle ciddi ben sana verdigim degere kimseye vermedim sana guvenmenin bedelini cok agir odettin burda zor oluyo gel ozele
- +1 yıl
@Cjdldkldkd gel yotubede dizi cekelim sendeki bu hayal gucuyle cok yukseliriz camera benden 😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd burda zor oluyo gel ozele
- +1 yıl
@Cjdldkldkd lan yinede 4 senenin hatrina sana kotu davraninca icim sizliyo😂
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ozele gel orda misin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd orda misin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd hala anlamadin kim oldugunu derken neyi kadtettin biseyi kasttetin?
- +1 yıl
@Cjdldkldkd nereyegittin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd benim lilitt hesabina yine sahte kizinin resmi koyulmus sen bana hesabimi ver bosver parayi
- +1 yıl
@Cjdldkldkd lutfen bak cok emegim var e hesapta
- +1 yıl
@Cjdldkldkd hesabmi verecek misin
- +1 yıl
@Cjdldkldkd lilit hesabimi alauim
- +1 yıl
@Cjdldkldkd orda misin ozele gel acil
- +1 yıl
@Cjdldkldkd nereye gittin acil ozel
- +1 yıl
@Cjdldkldkd engeli kaldir acil
- +1 yıl
@Cjdldkldkd gurkan ailene laf soyledigim icin özur dilerim her ne olursa olsun kucuk bir cocuk hasta bi kadin karistirilmaz haklisin senin kufrine karsilik ettim onkufurleri bu konuda ben hataliyim biliyorum ve asla olmayacak para konusunu da sana olan hirsimdan soyledim ise girince azar azsr odersin odemesende olur kizginligimi ve hircinligimi bu yolla atmaya calisiyorum her ne olursa olsun 4 yil bir dostlugumuz oldu ben Bu arkadasligi bitirmek istemiyorum dedigim gibi arkadsslik elim her zaman seninle olacak ama hesabimi simdi versen cok emegim var o hesapta oozelr gel
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ozele gel acik
- +1 yıl
@wampirgirlss aç mesaj kutunu
- +1 yıl
@LİiLİİTTH lütfettim konuştum seninle hala para mı istiyorsun😀
- +1 yıl
Hayatimda gordugum en s. erefsiz en adi en namussuz insansun sen kimsin ki beninle konusacaksin bir mikrop bilr senden daha deherli en azindan bir vasfi var sen direk intihar et nefes alman bile zarar utanmadan hala mi para istiyon diyor bir insanda azicikta olsa s. eref onur gurur olur
- +1 yıl
@LİiLİİTTH senle konuşarak sana lütfettim birde para mı vericem yer paspası seni😀
- +1 yıl
@LİiLİİTTH ben daha çok senin gibi kerizlerden para tırtıklamaya bayılıyorum😀😁
- +1 yıl
@LİiLİİTTH seni dolandırmadım ben. Ve sana tek kuruş para verirsem şerefsiz namussuz olayım. Sana para mara yok, artık dolanma ayağımın dibinde😀
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan sen zaten şeref. sizsin sende şeref var mıki daha bir mesaj önce dolandırıcı olduğunu itiraf ettin ben dolandırıcı değilim diyor mal o aldığın paralar ailenden çıkar ama burnundan fitil fitil gelir güzel insan mecbur vereceksin lan yüzsğz şe. refsiz benden aldığın parayı bana vermiyormuş sen nasıl bir orodpo dölüsn lan. Onursuz gurursuz herif hakaret bile işleniyor o kadar gurursuzkin ki
- +1 yıl
@LİiLİİTTH https://www.hizliresim.com/ei759v4 bak sen bedavadan satıyorsun ki çıplak resimler bende. Bunu sen istedin mk kaşarı bu resimlerini her tarafa yayıcam
- +1 yıl
@Cjdldkldkd @beyazorkidem üye hedef alan paylaşım
- +1 yıl
@Lhljpjjp puhahahah kudurrr eda çabuk 50 tl iblisler kovalıyor çabukkkk ahahhaha😀😂 birde fake hesap açıp şikayet etmiş vah zavallı vahh harbi zavallısın hep ayağımın altında dolanıyorsun yeter kardeşim ya istemiyorum seni anlamıyor musun alla alla😀😁
- +1 yıl
@LİiLİİTTH artık ayağımın altında dolanmayı bırak git başkalarını bul kendine hadi ablacım hadi istenmiyorsun burada defol😀😁
- +1 yıl
@LİiLİİTTH ahahahah ulan ne parası hala para diyor beni keriz mi sandın sen😀😁 para vereceğimi sanıyor hala😂 o küfürler seni zavallı yapıyor. Zaten zavallı ve eziksin ama daha çok öyle gösteriyor. Bana bir etkisi yok yani okumuyorum bile😁 hadi abicim ayağımın altında dolanma artık görüntü kirliliği yaratıyorsun hadii😀😂😁
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ahaha sanalda zenginim diye paylaşımlar yapan ama gerçekte açlıktan ölen bir onursuz bana ezik diyor kim ezik belli evet o küfürler seni etkilemiyor çünkü sen o. rospu çocuğusun ulan beni dolandırırak aldığın parayı nasıl ödemiyorsun yüzsüz benim paramı nasıl bana vermiyorsun şe. refsiz nasıl bu kadar onursuz yaşıyorsun benim paramı nasıl bana ödeniyorsn lan senin yüzünden babama 15 bin kart borcu yaptım şeref yoksunu nasıl ödeniyorsn
- +1 yıl
@LİiLİİTTH ben seni dolandırmadım senden para falan da almadım eda sen şizofreni tedavisini bırakrın mı😀😁 hayal görüp duruyorsun da ahahahah😀😂 sefil ezik seni hadi toz ol sana buradan ekmek çıkmaz😀🤣
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ulan onursuz şerefsiz nasıl benden para almadın lan 25 binimi aldın yukarda yorumun duruyor mesajların duruyor lan o. rospu çocuğu şerefsiz ezik kim belli insanları dolandıran ulan açlıktan ölüyorsun sorulards zenginim diye ego kasıyon sanaldan başka bir b. oka yaramayan ezik sümsük seni 😃her kelimen de kendini rezil ediyorsun lan bu kadar şe. refsiz olma
- +1 yıl
@LİiLİİTTH bana ver şeytanlar kovalıyor beni acill ahahahahhaha😀😂😁
- +1 yıl
@LİiLİİTTH yok 3 bin istemiyorum bin tl gönder kalp hastesi annemin ve 7 yaşında ki kardeşimin üzerine yemin olsun onları bir daha görmek nasip olmasın ki işe girip ilk aylığım motorda 8 bin tl, 2 bin tl kira ve ilaç alıp geri kalan 6 bini sana vericem. Ama 3 ay boyu ca 15 binden 1 kuruş vermem gerisini helal ediceksin. Bak büyük yemin ettim. Ulan madem paran var g. erizekalı verseydin ehliyeti alsaydım çoktan paranı almıştın eşşek
- +1 yıl
@LİiLİİTTH ulan kanka sen para istiyorsun benim de işe girmek için paraya ihtiyacım var nasıl gireyimm? Bak ben büyük yemin ettim asla anamın kardeşimin üzerine etmem yemin. O verdiğin bintlyle beraber 16bintl öderim 3 ay içinde her ay öderim. İş hazır zaten. Geri kalan ne varsa helal edeceksin daha da ödemem.
- +1 yıl
@Cjdldkldkd ne knk sınya knk değiliz biz ben senden bir lutıf değil borcunu kendi paramı istiyorum senin sözüne güvenlir mi sen daha önce bana 2 dağ dolusu altın veriyordun kimseye nasip olmayan hayatı da yaşatıyordun 😃 tamam 16 bini bini öde babamın kart borcunu kapatayım gerisi söz helal olsun
- +1 yıl
@LİiLİİTTH mesaj at
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
+1 yılBen uyanınca oluyorun yata uyumaya başlarken titriyorum
10 Yorumla
+1 yılYa güldüğüne göre güzel bişi nasıl geçiriyoz tarif et ajajahh
123 Yorumla
Soran+1 yılDalgaya alıyorum tabii ki hiç güzel bir şey değil. Önce kabus görüyorsun sonra da vücudun baştan aşağı felç geçiriyor. Hareketsiz kaldığın için korkudan nefesin daralıyor. Sanki oda küçülüyor da sıkışıyormuşsun içinde gibi garip.
- +1 yıl
Sence tıbbi bir sorunmu yoksa dini mi
Soran+1 yılTıbbi olduğunu düşünmüyorum, dini ya da psikolojik olabilir. Bir de bana büyü yapıldı, ondan sonra gelişti her şey.
- +1 yıl
Tek belirtisi bu değilse büyünün kesinlikle yardım al ama şimdi her hoca güvenilir değil ben bu konularla hasır nesirim
Soran+1 yıl@therosse 8-9 yıllık yastığımdsn arapçs kağıt çıktı. Ayrıca ailevi sorunlardan dolayı da bizim eve misafir gelmez. Kimin koyduğu belirsiz.
Soran+1 yıl@therosse ben açmadım, iç kılıf eskiyince ablam yenisiyle değiltirecekti içinden düşmüş. Korkmsyayım diye benden gizlediler ama ablam söyledi bana. O ara sürekli rüyamda cinleri görüyordum, uyku felci geçiriyordum. Kabus gördüğüm zamanlarda uyandığım vakit tam sabah namazına denk geliyordu.
- +1 yıl
Mücadele ediyor musun yardımcı olan var mı büyüyü bozmak için
Soran+1 yılŞehe falan göstermişler. Çok detaylı anlatmadılar bana korkarım diye. Adam annemin aldatılmasından tut hayatımıza dair her şeyi bilmiş. Adamın dediğine göre annemin karnındayken büyü yapılmış,20 yaşına girince de huzura erecek falsn demiş. Nenem muska yaptırmıştı onu taktığım an uyku felci kabus her şey geçmişti. Geçince de takmayı bıraktım ama tekrarladı yine
- +1 yıl
Eğer geçerse sana tavsiyem namazını falan kıl tüm kötülüklerden uzak kal daha rahat edersin
- +1 yıl
@Furkanordulu14
Ben şeyi merak ediyorum, başka dinlerde büyü varsa onlar da namaz yerine başka bir şey yapicaklar.
O zaman biraz inandigin şeyle ilgili mi geciyor - +1 yıl
Ya dediğin gibi haklisin mesela nazar olayıni düşünelim diğer dindekiler niye nazar olmuyor
- +1 yıl
Ya şöyle bişi bende bı psikolojik sorun vardı ailem doktora götürdü sonra bide bir sürü hocaya gittik hepsi bakıyor direk büyü diyor sağlam adama bile büyü derler ben takmiyorim hacı hoca işini inaniyirsan duanı ibadetini et yeter
- +1 yıl
Hocaya vs inanmıyorum. bir ara sadece özellikle psikolojik olarak çok kötüydüm. babaannem de sürekli sen de nazar falan diyordu. hatta bir şeyler okuyordu iyi olayım diye. hatta benim için okuduğunda baya agliyormus gibi gözünden yaş geldiğini söylüyordu.
Ben inanmıyorum böyle şeylere pek ama yine de nasıl öyle oluyor diye merak etmiştim. - +1 yıl
Ya bide esniyorlar okurken bence biraz psikolojik
- +1 yıl
Ya bilimselliği de var enerjisi yüksek olan enerjisi düşük olana geçirebilir
+1 yılUyku felci gerçek değil 🤷♂️ korkmuyorumfa zwten inden cinden
10 YorumlaEvet bir kaç kez yaşadım. Kötü bir his.
12 Yorumla- +1 yıl
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉❤❤❤❤❤❤❤❤
8 Mart kadınlar gününüz kutlu olsun
- Sağlık konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılŞükür yok öyle birşey
10 Yorumla
+1 yılhiç olmadı bana
12 Yorumla- +1 yıl
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉❤❤❤❤❤❤❤❤
8 Mart kadınlar gününüz kutlu olsun
Soran+1 yılTeşekkürler🌼
+1 yılHer gün fix. Uyuyamaz oldum.