Sağlık Hiç uyku felci yaşadınız mı? ÖlümünPençesi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Uyku gelci deneyimlerinizi duymak isterim benim çok fazla yaşadığım oldu bir seneyi bulmuştur gerçi birkaç senedir olmuyor tekrar geleceğine dair bir his var içimdekimine göre bu konu psikolojiktir kimine göre ise spiritüel bir şey Hiç uyku felci yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Adina karabasan deniyor beyin uyanik beden uyku mod olma durumu bu durumde beden hareket ettirdiginde ortadan kalkiyor uyku felci en son 1 seneyi gecmistir cok yorgunken olur cogunlukla. 0 2 Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl Evet öyledir, ama acaba neden hep ürkütücü şeyler görürüz Yorumla VolkanSHNN +1 yıl Orasi bende bilmem ama teorim: bu durumda hayatta kalma icgudusu ortaya cikiyor buda kabusa sebebiyet. Gecmisten gelen atalarimizdan bir miras diyelim Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 639 cevap paylaştı. Halk dilinde ki karabasanı diyorsun. Daha çok küçük yaşta yaşadığım bir olaydı, son 15 senedir öyle bir şey olduğunu hiç hatırlamıyorum. 0 1 Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl Ne güzel yaşamaman uzun bir süredir
bahtsızkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 3 kez yasadigim için alışkınım. Sonuncuda içimden küfür edip yarı uyanikken uykuya daldigim için 3 senedir bidaha uğramıyor 😂 0 1 Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl Oh ne güzel 😂 Yorumla
solitudefeel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet, bazen kabus gördükten sonra aniden uyanmam bir olur, hiçbir uzvumu hareket ettiremem ve müthiş bir korku duyarım. 0 5 Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl Sadece haraket edememek yine iyi bir de benim yaşadıklarımı yaşasan 😂😂 Yorumla solitudefeel +1 yıl Daha kötüsü farklı boyuttaki varlıkları görmek mi acaba? 😕 Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl Farklı boyut mu hayal ürünü mü bilemem aöa cevabım evet ve de bir yerlere götürülüyordum sanırım zihnimin derinlikleriydi Yorumla solitudefeel +1 yıl İnançlıysan Ayetelkürsi okuman şifa olacaktır, babama da göründükleri oluyordu Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl İnançlı değilim, ama teşekkür ederim Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Bazen uyurken elimi, kolumu hareket ettirmeye çalışıyorum hareket ettiremiyorum. Konuşmaya çalışıyorum, konuşamıyorum. 0 2 Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl Sadece bununla kaldıysa güzel, bir şey görme durumu yaşamadın değil mi? Yorumla portakal_şekeri +1 yıl Yok yaşamadım. Sadece bu kadar. Elim kolum bağlanmış gibi oluyor. Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Öncelikle bu fotoğrafı görünce korkan kızlarla bana satılabilir asdfhjasdhjDirekt felç oluyom ben 0 0 Yorumla
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Maalesef yaşadım 🤦 0 1 Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl 😂 Yorumla
GrimmjowJJ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Evet kufur ediyorim geciyor 0 3 Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl Şanslısın o halde ben küfür etsem dayak yerdim Yorumla GrimmjowJJ +1 yıl Ben sansa inanmam basarmanin tek sirri kufur etmek Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl Ğwppdşwldıd Yorumla
Submissivé1isi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cook 0 3 Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl Ne hissetmiştin, veya görmüştün? Yorumla Submissivé1isi +1 yıl 1 kere yuzunu gordum Simsiyah boyle golge gibi kafasinda sapka var sapka dedigim boyle var ya sweat mi ne o Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl Hm anladım 😂 Yorumla
birşeylervebiz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Küçükken yaşamıştım bir kere hala unutmadım 0 1 Yorumla ÖlümünPençesi +1 yıl 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Adina karabasan deniyor beyin uyanik beden uyku mod olma durumu bu durumde beden hareket ettirdiginde ortadan kalkiyor uyku felci en son 1 seneyi gecmistir cok yorgunken olur cogunlukla.
Evet öyledir, ama acaba neden hep ürkütücü şeyler görürüz
Orasi bende bilmem ama teorim: bu durumda hayatta kalma icgudusu ortaya cikiyor buda kabusa sebebiyet. Gecmisten gelen atalarimizdan bir miras diyelim
Halk dilinde ki karabasanı diyorsun. Daha çok küçük yaşta yaşadığım bir olaydı, son 15 senedir öyle bir şey olduğunu hiç hatırlamıyorum.
Ne güzel yaşamaman uzun bir süredir
3 kez yasadigim için alışkınım. Sonuncuda içimden küfür edip yarı uyanikken uykuya daldigim için 3 senedir bidaha uğramıyor 😂
Oh ne güzel 😂
Evet, bazen kabus gördükten sonra aniden uyanmam bir olur, hiçbir uzvumu hareket ettiremem ve müthiş bir korku duyarım.
Sadece haraket edememek yine iyi bir de benim yaşadıklarımı yaşasan 😂😂
Daha kötüsü farklı boyuttaki varlıkları görmek mi acaba? 😕
Farklı boyut mu hayal ürünü mü bilemem aöa cevabım evet ve de bir yerlere götürülüyordum sanırım zihnimin derinlikleriydi
İnançlıysan Ayetelkürsi okuman şifa olacaktır, babama da göründükleri oluyordu
İnançlı değilim, ama teşekkür ederim
Bazen uyurken elimi, kolumu hareket ettirmeye çalışıyorum hareket ettiremiyorum. Konuşmaya çalışıyorum, konuşamıyorum.
Sadece bununla kaldıysa güzel, bir şey görme durumu yaşamadın değil mi?
Yok yaşamadım. Sadece bu kadar. Elim kolum bağlanmış gibi oluyor.
Öncelikle bu fotoğrafı görünce korkan kızlarla bana satılabilir asdfhjasdhj
Direkt felç oluyom ben
Maalesef yaşadım 🤦
😂
Evet kufur ediyorim geciyor
Şanslısın o halde ben küfür etsem dayak yerdim
Ben sansa inanmam basarmanin tek sirri kufur etmek
Ğwppdşwldıd
Cook
Ne hissetmiştin, veya görmüştün?
1 kere yuzunu gordum Simsiyah boyle golge gibi kafasinda sapka var sapka dedigim boyle var ya sweat mi ne o
Hm anladım 😂
Küçükken yaşamıştım bir kere hala unutmadım
😂