Ben haftada bir ya da iki gün uyku felci oluyorum. Uyku felci ile uyandım bugün.
Bazen uyku felci sırasında gözümü açarak halisinasyon görüyorum. Hareket edemiyorum, sadece gözümü açıyorum. Hayali varlıklar görmeme sebep oluyor bu da.
Ben haftada bir ya da iki gün uyku felci oluyorum. Uyku felci ile uyandım bugün.
Bazen uyku felci sırasında gözümü açarak halisinasyon görüyorum. Hareket edemiyorum, sadece gözümü açıyorum. Hayali varlıklar görmeme sebep oluyor bu da.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçiriyorum ama bir şey görmüyorum. Çok kötü o ya kıbırdayamıyosun😂Ay içim daraldı hatırladım😬
Haftada bir ya da iki gün oluyorum ben. Sen ne sıklıkla oluyorsun?
Her hafta degıl nadir oluyor bende
Felç değil o.
Uyku Felci bilimsel adı
Cinlere, Perilere inanmıyorum ben.
Boş laf onlar. O yaşadığın başka boyut varlığının sana müdahalesi.
İster inan ister inanma onlar varlar. Bir zamanlar insanlar bakterilere de inanmıyordu elektromanyetik dalgalara da
Bakteri somut bir canlı. Sadece boyutu küçük.
Elektromanyetik dalgalar somut mu?
Cin ile Elektromanyetik dalgayı nasıl kıyaslıyorsun?
Çünkü onlar da bir çeşit enerjisel varlıklar. Bir zamanlar elektromanyetik dalgaları da ölmemi yorduk ama şimdi ölme biliyoruz. Şu an gözlemlerin getirdiği ampirik formüllerle varlığı net olan kara madde ve kara enerjiyi de tanımlayamıyoruz ama varlıkları yarattıkları etkiler nedeniyle net ve açık. Cinler de öyledir. Bir şekilde bu dünyaya bağlı farklı boyut yaratıkları. Bu boyuta geçemedikleri için de sadece uyanıklıkla uyku arasındaki yakaza aleminde sana musallat olabilirler.
Cinler Periler Ruhlar bunlar mitolojidir. Mitolojiler bilimin konusu değildir.
Eski Yunan-Roma tanrılarına nasıl inanılıyordu. Aynı şey.
Ondan dolayı mı tüm dinlerde ve dünyanın her yerinde biliniyorlar? Senin mitoloji diye aşağıladığın çoğu şey aslında geçmişte yaşanmış bir çok olayın değişerek aktarılmıştır halidir ya da az ya da çok içinde gerçeklik barındırılar.
İbrahimi dinler orta doğu din geleneği.
Hristiyanlıkda üçleme inancı var. İslama ters.
Avrupada cadı diye insanları (çoğu kadın) öldürüyorlardı eskiden.
İnsanlar eskiden dr uyku felci oluyordu. Öcü görünce öcü var sanıyordu.
Çok eskiden yanardağ patlasa, tanrılar kızıyor, o yüzden oluyor diyordu insanlar.
Günümüzde uyku felcinin sebebi biliniyor. Yanardağ neden patlar, o da.
Arkadaşım Amerika yerlilerinden Japonya'ya Afrika kabilelerine pasifik adalarına kadar her yerden bahsediyorum. Bana klasik entel dantel muhabbetleriyle gelme. Şu cahil ak koyunlara laf anlatmak ne kadar zorsa siz de aynısınız. Bir farkınız yok aslında sadece tarafınız farklı
O dinler ile ibrahimi dinlerin alakası yok. Çok saçma bir kıyaslama.
Birileri öcülere, hayaletlere inanınca, Aha bunlar islamdaki cinler mi diyecen yani.
Dinlerde ruh inancı var diye, ruhlar gerçek mi oluyor şimdi? İbrahimi dinlerle alakası yok o dediğin dinlerin.