Depresyon kaynaklı dikkat dağınıklığı ACILL?

Ben 18 yaşındayım bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum. 4 ay öncesine kadar her şey çok iyiydi çok başarılı bir öğrenciydim, ailem , öğretmenlerim herkes benden güzel bir sonuç bekliyordu. Ben de kendime çok güveniyordum. Ama son 4 5 aydır farklı bir insan oldum sanki, beni çok etkileyen bir olay yaşadım usun süre kendime gelemedim ama hep üzüldüğüm için oluyor bir süre sonra geçer diye düşündüm ama tam tersi gittikçe kötüleşti. Yataktan çıkmaya halim yoktu, aşırı dikkat dağınıklığı yaşıyordum, sürekli yorgunluk hissiyle masanın basında uyuyakaldigim oluyordu, anlamadığım bir sey olsa sinirden ağlıyordum bütün düzenim bozulmuştu yani ama ben hala düzelir geçici bir sey diye düşünüyordum. Daha sonra fiziksel sorunlar yaşamaya başladım sürekli kusuyordum çok şiddetli baş ağrıları yaşıyordum başım döndüğü için yürümekte bile zorlamıyordum. Farklı farklı doktorlara gittim ama bir sey çıkmadı en sonunda psikolojik olduğunu söylediler. Psikiyatriste gittiğimde şiddetli bir depresyon yaşadığımı söyledi. Psikoterapinin yanında ilaç da kullanman gerekiyor dedi. Antidepresan kullanmaya başladım ama çok fazla yan etkisi oldu, artık tamamen ölü gibiydim ilacı içtikten sonra etrafında konuşulanları bile anlamakta zorlanıyordum. Doktor ilaca ilk başladığımda bu yan etkisisin normal olduğunu zamanla geçeceğini söyledi bu aralar biraz daha azaldı ilk zamanlardaki kadar çok etkilemiyor ama depresyon kaynaklı yaşadığım halsizlik ve dikkat dağınıklığı devam ediyor. Ayrıca artık eski hevesim de kalmadı. Tek istediğim annemin hiç çalışmıyorsun kendini zorla biraz laflarından kurtulmak. Gücüm yok diyorum ama anlamıyorlar sonradan çok pişman olacaksın emeklerini çöp etme diyorlar hala. Ne kadar zor şeyler yaşadığımı kısacık bir soruyu okuyup anlamanın bile ne kadar zor olduğunu bilmiyorlar. Dediğim gibi tek istediğim herkesin beni rahat bırakması bunun için de çalışmam gerekiyorsa bir kaç saat zorlarım kendimi dedim bugün tekrar denedim ama olmuyor aklım karmakarışık ve yapamamak kendimi salak gibi hissettiriyor çok daha kötü hissediyorum. Bu dikkat dağınıklığını önlemek için önerebileceğiniz bir sey var mı?
Depresyon kaynaklı dikkat dağınıklığı ACILL?