Nereye gitmem ne demem lazım
Tembellik mı hastalik mı çözemiyorum yıllardır? Yaşım 27
Nereye gitmem ne demem lazım
Tembellik mı hastalik mı çözemiyorum yıllardır? Yaşım 27
Ben concerta kullanıyordum bunun için. Psikiyatride gidip dikkat ve odak eksikliğim olduğundan şüpheleniyorum diyeceksin sonra doktor uygun görürse seni teste çağıracak.
Mr felan mı çekiliyor?
Yok alakası yok. Kağıt üzerinde test cozduruyor dikkat etkinliği vs yaptırıyor onu ölçüyor işte.
Cevap
4Cevap
Psikiyatrise git onlar sana söylerler kardeşimde gitti ilaç verdiler
Kardeşimde vardı, hiperaktivite düzeldi ama dikkat eksikliği devam ediyor hala. Bu ileri yaşlarda nadiren çıkar ortaya. Sana bunu düşündüren ne oldu?
Düzenli ders çalışmak düzenli temizlik yapmak düzenli spor yapmak vs. İstiyorum
Ama yıllardır olmuyor boş zamanlarım da ingstramdayım, siliyorum ingstramı bu sefer kulaklıkla müzik dinliyorum kulaklığı birine hediye ediyorum, bu sefer Tv izliyorum.
İlk başladığı zamana dönmek lazım. Bi yerde bişe oldu. Belki geçmişte bi yerde birileri beceremezsin, yapamazsın, başaramazsın vs gibi şeyler söyledi ve bu söylenen özgüvenini zedelendi. Bu yüzden şimdi de nasılsa yapamicam, beceremem vs gibi bi düşünce oluştuğu için böylesindir belki de.
Ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsun, örnekler verir misin?
Düzenli ders çalışmak düzenli temizlik yapmak düzenli spor yapmak vs. İstiyorum
Ama yıllardır olmuyor boş zamanlarım da ingstramdayım, siliyorum ingstramı bu sefer kulaklıkla müzik dinliyorum kulaklığı birine hediye ediyorum, bu sefer Tv izliyorum.
Bunu konuşalım anlatırım sana
Çözersin kuzum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?