Ailem kilomla dalga geçip beni rencide ediyor?

geçen ay 3 aydır yaptığım diyetimi devam edemediğim için bitirdim annem giydiğim eşofman bol olduğu için bugün bana bağırdı rencide etti ve ardından evdeki çikolatayı kardeşim yediği halde benim yediği iddia etti onun içinde rencide etti ağladım ama dinlemedi inanmadı 3ayda 71den 64e düşmüştüm 4kilo daha vermem lazımdı ama son ay kilo almaya başladım kaçamakları arttırdım tabi nedeni ailemin eve aldığı yiyecekler boyum 1.62 kilom en az 60 olmalıydı tabi 1 ayda verdiğim 7 kiloyu geri aldım o kadar pişmanımki anneme söyliyemiyorum bağırmakta haklı ama bana bağıramaz ve rencide edemez ben böyle kilo veremem kendimi anltmaya çalışıyorum ama anlamıyor her gece ağlıyorum psikolojim ciddi anlamda bozulmaya başladı resmen elim titriyerek yazıyorum keşke annem beni anlasa biraz olsa yanımda olsa diyetimi bırakma nedenimde sadece kilo almak değil diyetisyenimin tanıdık olup bana tanıdık olmayan danışanlarından daha eksik davranması anneme yüzlerce kez söyledim ama bahane uydurduğumu söyledi yine beni anlamadı benim görüşüm diyetisyen zamanı uzatmaya kilo vermemi yavaş yavaş vermemi sağlamaya ve zaman uzadıkça daha fazla para kazanmaya çalışıyor ama ben salak değilim internette görüyorum diyetisyenleri azcık birşey veriyor öğün olarak aam benimki çoğu leye izin veriyordu süreç uzayınca sinirlendim fazlasıyla kadınada söyliyemedim birşey braktım diyeti ama başlamak istiyorum yeniden annemden başka diyetisyene gitmeyi istedim ama tabi kabul etmedi öncekini bıraktım bunuda bırwkırım diye napabilirm oruç ya da aralıklı oruç tutmayı düşünüyorum umarım yardımcı olursunuz
Ailem kilomla dalga geçip beni rencide ediyor?