Annem ve babam her tartıştığımızda bana kilomla ilgili hakaretler ediyorlar ne yapmalıyım?

19 yaşındayım adım ceren. her tartıştıgımızda küçük şeylerden olsa bile ki her gün kavga bağırışma dönüyor evde benle.. bana çeşitli hakaretler ettikten sonra (gerizekalı vs.) arkamdan ayı/şişko/duba/dömbül gibi garip garip kilomla ilgili şeyler diyorlar. benim cevap verdiğim tek kelime sus artık gibi şeyler diyorum ve onlar da bana aynaya baktınmı kendini gördünmü gibi şeyler diyorlar. bu kelimelerden dolayı kaç kez odama kapanıp ağladığımı psikolojimi bozduklarını biliyorlar ama her seferinde yine de laf ediliyor. özellikle annem en çok diyen bunları. babam sadece ayı gibi olmuşsun diyor arada. annem de g*tünü büyütmekten başka bir şey yapmıyorsun diyor hergün. boyum 170 kilomda 70. ama dışardan bakılınca cidden bu lafları hakedicek kiloda cidden durmuyorum balık etli duruyorum ve çok ciddiyim. üniversite sınavında stresten aldığım kilolardan 1 seneden beri kurtulamadım bu yuzden kilo aldım bu kadar ve yemek yemeyi kesemiyorum (sanırım hormonlarımdan dolayı çünkü bir dengesizlik var hormonlarımda). lütfen kilo ver vesaire gibi yaratıcı fikirler yazmayın. bunun dışında artık ne yapabilirim onlara ne demeliyimki artık bana bulaşmasınlar. cidden çok iğrenç bir durumdayım bir annenin kızına böyle zayıf noktasından hakaret etmesi her gün cidden acı verici.
Annem ve babam her tartıştığımızda bana kilomla ilgili hakaretler ediyorlar ne yapmalıyım?