Kilo almak için iki gün üst üste durmadan yemek yedim, birazdan arkadaşlarımla dışarıya çıkacağız. hemen nasıl sindirebilirim?

yediklerimi sayayım, ilk gün;
sabah
- dört paket noodle,
- küçük bir tencere çorba,
- iki tabak yaprak sarması,
- küçük bir borcam yeşillik.
öğle
- sadece bir tencere makarna.
iki saat sonra
- tüm yaprak sarmaları bitirdim.
akşam
- sadece abur cubur.
gece
- pizza.
ilk gün karnım zaten davul gibi olmuştu, ailem pek umursamadığı için kendi kafama göre yaptım her şeyi.
ikinci gün;
sabah
- evdeki tüm noodle'ları bitirdim.
öğle
- bir litre kola.
otuz dakika sonra
- evdeki abur cuburların hepsini tükettim.
bir süre nefessiz kaldığım için akşam yemeğinde sadece çorba içebildim bir tabak. ama fazla yemediğim için gece daha fazla yemek yedim bir sürü.
gece
iki hamburger, iki orta boy pizza, şu küçük boy nutellalardan ise dört tane bitirdim. karnımdaki sesler hiç iç açıcı değil, yerimden kalkamıyorum. şu an tam 56 kilodan 64 kiloya çıktım. gaz çıkartabiliyorum sadece. kusamıyorum ve tuvalete hiç çıkamıyorum. lütfen yardım edin.
Kilo almak için iki gün üst üste durmadan yemek yedim, birazdan arkadaşlarımla dışarıya çıkacağız. hemen nasıl sindirebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
iyi kilo almışım.. şok oldum. artık 65 kiloyum. ama benim 70 olmam gerekiyor. bu yüzden ölesiye yemeye devam ediyorum.