Sağlık Zayıfım ama belim çok kalın napmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 boyum 1.54 kilom 44 bacaklarım ve kollarım çok incepopom yok ama bel bölgem dümdüz, kalın ve yağlı. napmalıyım? Zayıfım ama belim çok kalın napmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Fazlaligin var. Öne degil simit bolgesi denen yere toplandigi icin oyle gorunuyor. Diyet yapman gerek. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama herkes çok zayıfsın diyor başka yerlerimin incelmesini istemiyorum popom dümdüz zaten Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Spor yap, popon da olur o zaman. Yorumla
Gülay2002 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Benim fiziğimin tıpatıp aynısı bu kemik yapisiyla alakalı korse takmalıyız düzenli celik balenli olanlardan ben takiyorum kaburga kemikleri iceri girmedigi surece ince durmaz buda zmn ister 1 0 Yorumla
lovelyhairy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Ruzgarli havalarda cebine tugla mi koyuyon napiyon 0 0 Yorumla
ValentinoBelli Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl bence iyi bir sporla kas yapabilirisn 0 0 Yorumla
gamzeçelik010 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl mekik çek ve yoğurt kürü tüket çok yarıyor 0 0 Yorumla
Indark34 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Karın kaşı çalış sadece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 haftadır çalışıyorum fark yok Yorumla Indark34 +1 yıl Bence hemen olacak bisey değil zaten sabır isi sen bi 2 hafta daha yoğun şekilde yap varlı göreceksin Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. Belini inceltmelisin 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 326 cevap paylaştı. Boyle de guzel 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 666 cevap paylaştı. Guzel iste 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fazlaligin var. Öne degil simit bolgesi denen yere toplandigi icin oyle gorunuyor. Diyet yapman gerek.
ama herkes çok zayıfsın diyor başka yerlerimin incelmesini istemiyorum popom dümdüz zaten
Spor yap, popon da olur o zaman.
Benim fiziğimin tıpatıp aynısı bu kemik yapisiyla alakalı korse takmalıyız düzenli celik balenli olanlardan ben takiyorum kaburga kemikleri iceri girmedigi surece ince durmaz buda zmn ister
Ruzgarli havalarda cebine tugla mi koyuyon napiyon
bence iyi bir sporla kas yapabilirisn
Çok zayıfsın kral tükürsek yapışırsın
Beli kalınmış götüm büyük demiyorda
mekik çek ve yoğurt kürü tüket çok yarıyor
Karın kaşı çalış sadece
2 haftadır çalışıyorum fark yok
Bence hemen olacak bisey değil zaten sabır isi sen bi 2 hafta daha yoğun şekilde yap varlı göreceksin
Bişey yapma kalsın böyle
günde 4 ekmek yemelisin
Belini inceltmelisin
Gayet hoş belin var :)
Boyle de guzel
Guzel iste
iyisin kasma boşuna
mekik tek çare