Sağlık Egzama veya sedef rahatsızlığınız var mı? herooo Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Bir çok insanın müzdarip olup da kesin bir çare bulamadığı cilt hastalıklarının başında geliyor sedef ve egzama. .Sedef veya egzama rahatsızlığınız var mı? Nasıl baş ediyorsunuz? Egzama veya sedef rahatsızlığınız var mı? Cevapla Cilt Soruları Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Hayır yok ama çevremde cok var baya muzdaripler bu durumdan 1 0 Yorumla
Jr_karyagdi Takip Et Yoda Yaş: 109 +1 yıl Genelde çoğaltan yiyeceklerden uzak durmak stresteb uzak durmak ve elinden geldiği kadar orayı kaşıma veya takıntı haline getirmemwk 1 0 Yorumla
ayıktaklidiyapankız Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Egzamam var her yıl başka bir yerimi istila ediyor.Bu yıl göğüs uçlarımda var ve çok rahatsız ediyor beni.Zaten yeterince hassas bir yer 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 23 gü Yok şükür cildimle ilgili büyük bir sorunum yok. Sadece mevsim geçişlerinde hafif kuruluk oluyor. 0 0 Yorumla
Slmslmslm3 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ablamın kafasına var ense kısmında.. Kötü bir rahatsızlık maalesef.. 1 0 Yorumla
anka__ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kirpi eti egzamaya iyi geldiğini bir seferde attığına şahit oldum 1 0 Yorumla
sudelielif Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Annemin ve dayımın sedefi var ikiside bayağı kötü hiç birşey fayda etmedi ne yazıkkı 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok şükür öyle bir derdim hiç olmadı. 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. çok şükür yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yok ama çevremde cok var baya muzdaripler bu durumdan
Genelde çoğaltan yiyeceklerden uzak durmak stresteb uzak durmak ve elinden geldiği kadar orayı kaşıma veya takıntı haline getirmemwk
Egzamam var her yıl başka bir yerimi istila ediyor.
Bu yıl göğüs uçlarımda var ve çok rahatsız ediyor beni.
Zaten yeterince hassas bir yer
Yok şükür cildimle ilgili büyük bir sorunum yok. Sadece mevsim geçişlerinde hafif kuruluk oluyor.
Ablamın kafasına var ense kısmında.. Kötü bir rahatsızlık maalesef..
Kirpi eti egzamaya iyi geldiğini bir seferde attığına şahit oldum
Annemin ve dayımın sedefi var ikiside bayağı kötü hiç birşey fayda etmedi ne yazıkkı
Benim saçımda yağlı egzama var
Çok şükür öyle bir derdim hiç olmadı.
Terma var ara ara çıkıyor az bişi bi kaç yerimde
Ay çok kötü Allah olanlara şifa versin
Ayy bu ne ya 🤯
Yokk
çok şükür yok
Hayır.
Görsel turkiyede mi
elimde egzama var 😕