Son zamanlar bende çok oluyor resim benim belli olmamıs ama kirpikler göz önüne doğruda uzamıs ve batma yapıyor çapağa da onun neden olduğunu düşünüyorum sizde de benzer bir sorun var mı

Son zamanlar bende çok oluyor resim benim belli olmamıs ama kirpikler göz önüne doğruda uzamıs ve batma yapıyor çapağa da onun neden olduğunu düşünüyorum sizde de benzer bir sorun var mı
Yıllardır aynı sorun bende de var ne kadar temizlersem temizleyeyin 1-2 saat içinde tekrar çıkıyor doktora gittim herhangi bir ilaç falan vermesi geçer dedi de geçmedi
Gerçekten sebebi ne acaba bende son 4-5 aydır oluyor daha önce yoktu ya da kirpiklerim kontrolsüz çok uzadı ama önde bile uzaması da tuaf
Ya kirpikte kesilmez ki şimdi 🙈 cımbızla alma var oda sakıncalı mikrop kapar
Alakası bile yok bu durumun onunla bence 🥲 günde 3 kere falan yüzümü yıkıyorum gözlükte ders calısırken taktıgım için yine gözümü falan yıkıyorum tozlanmasın diye ama işte 🙈 ve insanları takma çoğu kişi her şeyi der
boş ver konuşsunlar kim büyük konusursa evren başına verir :))
Cevap
1Cevap
bendede bir ara oluyordu gözlerim asla tozlu ortami sevmiyor çayla surekli siliyordum artık gecti eskisi kadar olmuyor
Ama bu öne batan kirpik çok inatcı benim gibi gitmiyor :)) çay işe yarar mı bu duruma
Onlardan daha çok mikrop kapar ama 🙈
Hayır yok 😊geçmiş y
Sağol umarım geçer 🙈
Evet ama kirpiği de engeller mi acaba gözr batmasını
Onuda düşünmüyorum pek ama çeksem bile göze giriyor bu kirpik 🙈
İnşallah 🥲🌷
Ahh sonunda görebildik mi seni yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?