Kişilik & Karakter Sizde de erinme hastalığı oluyor mu? Hellominiktırtıl Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geberiyorum yerimden kalkmaktan...Makyajımı kim silecek böyle uyusam misss.. Sizde de erinme hastalığı oluyor mu? Cevapla Gebelik Soruları Makyaj Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. bende olmuyor 1 0 Yorumla
Eyeyey45 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sadece annem kullaniyo saniyodum bu sözü 😄 eriniyorum bende 1 1 Yorumla Hellominiktırtıl +1 yıl Ahhah annene selamlar⚘ Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Doğuştan var 😂 çocukken şiir okuturlardı başını söylerlerdi ben devamını 😂 0 0 Yorumla
saygıönemli_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Asla olmaz para ver sana hizmet edim 25K isterim 1 0 Yorumla
tlkletsnk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Motivasyonla ilgili olabilir depresyonda olanlar falan psikoloğa git yardımcı olabilir 0 0 Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Makyaj yapma ya 1 4 Yorumla Hellominiktırtıl +1 yıl Neden Yorumla Rukama +1 yıl Doğal güzellik daha iyi bence Yorumla Hellominiktırtıl +1 yıl Peki Yorumla Rukama +1 yıl Ya poncik :) peki diyor hemen Yorumla
ardaxx4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ay böyle kadınlar var bide 0 2 Yorumla Hellominiktırtıl +1 yıl Kes Yorumla ardaxx4 +1 yıl Ya abla şaka büyük şaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bende olmuyor
Sadece annem kullaniyo saniyodum bu sözü 😄 eriniyorum bende
Ahhah annene selamlar⚘
Doğuştan var 😂 çocukken şiir okuturlardı başını söylerlerdi ben devamını 😂
yok hayır hiç olmuyor
Asla olmaz para ver sana hizmet edim 25K isterim
Motivasyonla ilgili olabilir depresyonda olanlar falan psikoloğa git yardımcı olabilir
Makyaj yapma ya
Neden
Doğal güzellik daha iyi bence
Peki
Ya poncik :) peki diyor hemen
Ay böyle kadınlar var bide
Kes
Ya abla şaka büyük şaka
Sen dinlen biz sileriz makyajını
Üşengeçlik benim işim
Yaparken bu durum yok ama
Oli oli