Yariyor. Dahasi onlar dogru yemek yeme teknigini ogretiyorlar. Ustelik farketmeden yanlis yapilan herseyi ogrenip ona gore yapiyorsun. Cunlu soyle bir sey var. Sadece sebze haslama ve su icerek kg veremezsin. Gercek hayatta bayramlar baklavalar tatiller ve acik bufeler var. Dolayisiyla oyle bir zaman dilimindeyken ne yemelisin neyle yemelisin ogretiyorlar.
Yarasa bile şöyle bir yan etkisi oluşuyor. Birkaç gün o listeye uyulmadığı zaman inanılmaz bir acıkma ve iştah oluşuyor. Daha sonrasında doymuyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yariyor.
Dahasi onlar dogru yemek yeme teknigini ogretiyorlar.
Ustelik farketmeden yanlis yapilan herseyi ogrenip ona gore yapiyorsun.
Cunlu soyle bir sey var.
Sadece sebze haslama ve su icerek kg veremezsin.
Gercek hayatta bayramlar baklavalar tatiller ve acik bufeler var.
Dolayisiyla oyle bir zaman dilimindeyken ne yemelisin neyle yemelisin ogretiyorlar.
Yarasa bile şöyle bir yan etkisi oluşuyor. Birkaç gün o listeye uyulmadığı zaman inanılmaz bir acıkma ve iştah oluşuyor. Daha sonrasında doymuyorsunuz.
Hiç diyetisyene gitmedim. Fakat işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü sonuçta bu işin uzmanlığını kazanmıslar.
Yok yaramıyor, boşuna okumuşlar zaten. Doktorlar da salak zaten rahatsızlığı olanları salaklıklarından diyetisyene yönlendiriyorlar.
Ben kilo almak için gitmiştim ama kadından daha çokşey biliyordum iyi diyetisyen şart r
Harfiyen uyulursa kesinlikle ise yarıyor tabi yanına kardio şart
Evet istikrarlı bir şekilde uyguladığım zaman çok faydasını gördüm. Sadık kalmak şart.
Bende akupunktur ile birlikte diyet listesi verilmişti ve sonuç başarılı. Yaklaşık 25-30 kg verdim.
Hiç diyetisyene gitmedim
Düzenli şekilde uygularsak yarıyor bence 😄
Hepsi maddi para
Pahalı diyetislerin