Nedense kilolu insanlar bana çekici gelmiyorlar. Zayıflar daha iyi geliyor. Kimse yanlış anlamasın zevk meselesi ama acaba çoğu kişi böyle mi düşünüyor. Kilolu olmak dezavantaj mıdır?
Türkiye'de kilolu olmak dezavantaj mıdır?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kilolu olmak iyi değildir yani kilolu erkekler kilolu kızları ya belki tercih ederler onlar da ayni kiloda diye kilolu erkekler bile kilolu kizlari begenmiyor neden? Kendisi de kilolu neden zayif kizla konusmak yazismak istyor bunu hıc anlamyorm bunu yasadigim icin biliyorum kilolu çocuklar da benimle sevgli olmak falan istediler fakat dedigim gibi bu kisi ben bile olsam dogruyu soylerim kilolu bir erkek pek tercih etmem yani çünkü daha evlenmeden bu adam bu kadar kiloluysa kendine dikkat etmiyorsa kilosuna evlendikten sonra hic etmez zaten kadinda erkekte kilosuna dikkat etmeli böyle diyorum ya hani bende dikkat ederim o yuzden söylüyorum bunlari aci gercekler ama öyle ben nasil dikkat ediyorsam kiloma bakimima falan vs işte bana talip olan kişi de etmeli bence cogu insanda böyle düşünüyor kilolu insanlari begenmiyor o yuzden kilo dezavantajdir.