Merhaba bende uzun süredir hafig bi bogaz ağrısı var sanki boğazımda yara varmış gibi ama yok dilim de ayni sekilde dilimin alti olsun ucu olsun belli belirsiz bi agri var doktora da gidemiyorum virüs yüzünden ama korkmaya da başladım
Bende hastalık kaygısı hastalığı var vücudum da sürekli bi agri oluyor psikojenik olabilir mi diye düşünüyorum bilgisi olan vatsa lutfen yardımcı olsun mide reflüsü de var yıllardır
Bende hastalık kaygısı hastalığı var vücudum da sürekli bi agri oluyor psikojenik olabilir mi diye düşünüyorum bilgisi olan vatsa lutfen yardımcı olsun mide reflüsü de var yıllardır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Görürsen nolur cevaplarmisin Bendede reflü var ayrıyeten Diz kapagin kollarim koltuk alti deilde ordaki kemikte agrilar var nolur sen iyimisin şimdi gittinmi hastaneye? hastalik hastaligi var bendede ayniyiz nolur cevapla cok kotuyum
Ben gittim biseyim yokmus bu sıralar herkeste bu dediklerinden var çünkü iklim degisikliginden dolayi
dediklerinin hepsi bendede var olur olmaz kasa ekleme sızı giriyomuydu 10 15 sn sonra gecici
Hastalık hastası oldum iyice
sinirsel sorunlardan kaynaklıdır.
Keske kendimi hasta olmadigima ikna edebilsem
Kendini rahatlat strestendir
Bunu herkes söylüyor ama ne yazık ki tam rahatlıyorum bu seferde hastaysam ve bunu stresten dir diye gecistiriyorsam diye düşünüyorum yine stres yapiyorum
Ben de ben de 😆 internetten arastir bitkisel yardimcilar tuket, bitli caylari
Gercekten sende mi benim gibisin
Nolur yardımcı ol intihar etmeyi düşünüyorum artik
Sacmalama kendine gel kanks cok cok zamani geldiginde öleceğiz zaten. Varsin hastaligi frk edememis olalim ben saldim sen de birak
Ama nasıl yaptin ve bu stres gidince neler degisti benim Şu an hergun farkli bi yerim agriyor kafamda bin tane hastalık dönüp duruyo
Sende de boyke agri sızı oluyor muydu
Hala rahatsizliklarim oluyor, her insan gibi. Fakat caresi icin yeterli arastirmami yapip onlemimi aldiktan sonra takdîri Allah'a bırakıyorum:) onemli olan senin mantikli düşünebilmen
Ya mesela sende de agri oluyor muydu misal veriyorum ben dislerimden birinde apse vardi kafaya taktım sonra agri sızı olmaya basladi sende de kafaya taktigin bi yerfe ağrı oluyor muydu
Kanka agrilarin bir cogu psikolohik evet evet
Peki sen kendini rahatlayınca gecti mi agrilarin
Başka bir ağrı var mı
Kaslarım da olsun koltuk altimda kafamin tepe kısımlarında bildigin her yerim ağrıyor
Bı yazar mısın
Covitsin