7.8 ay oluyor tüm doktoa gezdim ama çare yok birnsey anlamadılar bir ara slojen sondromu dediler bi ara bagirsak sendromu ama aylardır geçmedi Noroloji de sinirlerime baktılar Dahiliye kanlarima Kardoloji kalbime Gogus göğsüme ve astima Kulak burun boğaz kulağıma burnuma boğazına baktı içeriye Ramatolijiyede gittim romatizma yok Rontken ile baktılar karnıma bisey yok Kardolojide bantta yürüdüm Ama dilimin yaraları ağzımın kurulugu göz vücut kurulu geçmedi en son endeskopi verdiler bekliyorum daha iyi bir yere mi. gitmeli bilmiyorum : ( 😞 sızlıyor vücudum Geoyo yeni bir şey değil 8 aydir var belim kolum bacağım ve midem şişiyor devamlı agzim kuru su bile fayda etmiyor dilim hep. yara 😞 vari bu sebeple olsa psikatroye fe gittik bise yok anasını seveyim çeken var mı bu durumu özür dilerim ama dilimi atmak zorundayım belki ayni olan arkadaşlar gorur yorum yapar ama iyi degilim hiç uyuyamıyorum aylardır
Agiz dil boğaz kurulugu yarasi ve vücut kas ağrısı?
Bu aft canım kendi kendine geçen bi rahatsızlık genelde bebeklerde olur ama en fazla 2 haftaya geçer diye biliyorum. Sen bence bi araştırma hastanesine git daha detaylı bakılsın
Ahbe ablacım bu kadar eziyete değerimi check up bitti gaita kan gaita mikroskop hem gizli iç kanama var mı veya bakteri var mı çıkar bu en ufak örnek devlette yaptiramazsin dahileye ukala ukala konuşur tip okudum ben bana öğretme özel hastanelerde paketleri var şişli lab iyidir
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kan gayita mikrosp ve küçüğe baktılar rontkenle de baktı enfeksiyon doktoru özeldi ama anlamadı:( aritmi hastanesinde bursada
Chep up da 1 günse nasil o kadar 20 farklı kan alcaklar birden oluyor mu ki bende hepsine gittim neredeyse ama anlamadılar kulak burun boğaz enfeksiyon joroloji özeldi
Ufff geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur keşke bir ilaçlı emar çekseydiler bazı hastalıklarda onda belli oluyor rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Yapabileceğin her yeri denemiş baş vurmuşsun. Birde Kadın dr. Cinsel hastalıklara bakan dr git. Onlarda baksın. Kan tahlili alsınlar. Veya kan testi yapsınlar. Umarım hiv hepatit değildir. Bu arada çok geçmiş olsun.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Aklıma gelmişken her gün dilini nazikçe fırçala bi de ağızı her gün gargara yap. Belki bir düzelme gelişme olur. Rabbim şifa versin.
erkek ya da kadın diye ayrılmıyor ki yine ilişki oldu ise risk var özellikle homoseksüel ilişki. aslında yaradan sürüntü alabilirler yapmadılar mı. araştırma hastanesine git istersen enfeksiyon ya da cildiye bölümüne git istersen
Dilimden almadılar okdar. da gezdim sadece endeskobi bekliyorum midede yara ya da kanser olabilir diye ben yinede endeskopi yapılana kadar iyi bir ciddiyete gitsem iyi olcsk tek. gidemedigim doktor cildiye
geçer tabii ki özellikle bu tarz yaralar varsa. o yüzden şüphelendim fotoyu görünce. ben hetero bir insanım tek kişi ile birlikte oldum ancak hiv testi yaptırdım kandan yani kontrol amaçlı. özellikle homoseksüel ilişkilerde korunma imkanı da yok. bu nedenle yaptır dedim aslında en azından kontrol ettirmiş olursun. rutin bir kontrol yani. ciddi duruyor çünkü, en kısa vakitte iyileşirsin umarım
enfeksiyona gideceksin ve cinsel yolla bulaşan hastalık testi yaptırmak istiyorum diyeceksin hiv diye de ekleyebilirsin. doktor seni yargılamaz. başka da bir şey demene gerek yok. ben 18 yaşındayken aile hekimime gidip yaptırmıştım. üstünden ne kadar zaman geçti der testin doğru sonuç vermesi için, yani sen senelerdir bu kişi ile cinsellik yaşıyorsan test mutlaka doğru sonuç verir zaten. yani ilk ilişkinin üstünden en az 3-6 ay geçmesi lazım.
Enfeksiyona gittim ama küçük ve diğerine baktı ve kan onuda isteyeyim ben en iyisi özele mi gitmek gerek gi devlet anlar mi kusura bakma bu son sorum başkasına da soramıyorum utanıyorum çok fazla.
devlet de anlar evet laboratuvarda bakıyorlar çünkü kana. sağlık ocağında da versen kanı laboratuvara gönderip orada bakıyorlar, aynı yani. sorun olmaz
Var evet of ama o kuruluk enfeksiyon yara kas sızlamadı na kadar yapar mi oyleyse gerçekten mutlu olurum ama burnumu kurutup midemi şaşırır mi ki dişim 1 senedir kırık ve çok kötü dibi kaldı sadece korkuyorum çektirmeye en sondaki dis