Soğuk Havalardan Dolayı Boğazlarım şişmiş yutkunurken zorlanıyorum ve acıyor gecede uyuyamadım ne yaprsam rahatlarım
olips yiyorum
boğazım sarılı
başka neler yapabiliriim
olips yiyorum
boğazım sarılı
başka neler yapabiliriim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle boğazını aç sarma kesinlikle
İhlamur iç ve içine hatme çiçeği koyarak demle. Limon sık iç ama sıcak olmasın. Soğuk olacak şekilde ılık iç. Tarçın ve karanfil de koy muhakkak
Ve mümkün oldukça dinlendir boğazını. Konuşma yani.
Anlattıkların faranjit belirtileri çok ilerledi ise antibiyotik şart boğaza uygun antibiyotik.
Proje eğitmenliği yaptığım dönemde başıma gelmişti ızdırabı kötü dür geçmiş olsun :-/
teşekkür ederim nederim
Ihlamur kaynat içine zencefil varsa biraz atabilirsin daha sonra bol limon sık iç ya da boğazını yumuşatmak için toz zencefille balı karıştır yavaşça yutkun boğazını biraz yakar ama iyi gelir
teşekkkür ederim
aid reklarmları drken :)
:) güzelmiş
ben de sürekli olan bir hastalık bu kendim de hemşirelik okuyorum boğaz spreyleri var onlar iyi geliyo zencefille pekmezi karıştırıp 3-4 kaşık ye öğünlerde oda iyi gelir ama en mantıklısı doktora gitmek tabi
doğal yollu lazım bana sağol
teşekkür ederim
mebucain adında yeşil beyaz kutulu bir pastil var çok iyi bir pastil işe yarıyor tavsiye ederim
nasıl yani
sağol emerekmi kullanılıyor bu ve eczaneden m alacağım ?
rica ederim . evet emerek kullanıyorsun , eczanelerde bulabilirsin.
peki recetesiz alınıyormu ?
evet alabilirsin
peki sağol kal sağlıcakla
Cevap
4Cevap
Oku bakalım A-İ-D hadi geçmiş olsun xd şaka bir yana viks sür burun deliklerine hem burnunu açar hemde boğazına çok iyi gelir Geçmi,ş olaaa :D
haha gülmekten ölüyorm ya allhım ya sağol denerim ölürsem sebebi sensin
bogazını sararsan daha çok şişer ...pekmez falan iç...bide boğazının arkası ..bademcikler işte kırmızı kırmızıysa sirke+su gargara yap derim..
hım denerim sağol
önemli deqil..
antibiotik kullan soğuk su icme nane limon iyi gelir
Kullanıyorum ama fayda etti yok
öncelikle boğazların değil boğazın şişmiş ve sıcak şeyler iç bol limonlu bir çorba ya da ıhlamur gibi birde c vitamini al portakal mandalina vs.
ne insanlarla uğraşıyoruz tam öyle kardeş sağol
Antibiyotik kullanmalısın tabi kafana göre değil doktorun verdiği...Hemen etkisini göstermez en az 3-4 gün geçmesi lazım ama 1 hafta içmeden bırakma.
Boğaz spreyi kullanabilirsin yutkunmanı kollaylaştırır...Kloroben gibi analjezik spreyler...
Bademcik aldır geç çoğu zaman gereksiz bir organ oluyor ve sürekli hasta ediyor. Bademcik iltihabı yüzünden durmadan hasta oluyor da olabilirsin.
Geçmiş olsun :( Bal ve toz zencefil işe yarıyor gerçekten ama tadı çok kötü.
Teşekkür ederim denerim yoksa her gece uykusuz kalacağım
bak sana kesin çözüm yatarken odanın peteğine kavanoza su koy sabahta bana dua ette kurtulayım içindeki durumdan
sütlü nişasta kaynat, yalnız çok sıcak içme ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar