Yaklaşık 4 aydır ğöğüs ağrısı baskı mevcut bazen nefes alınca batmalar oluyor bu gün akciğer grafisi çekildim onu da yükleyeceğim sizce bu ağrı nedir nasıl kuruturdum doktor bir şeyim olmadığını söyledi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaklaşık 4 aydır ğöğüs ağrısı baskı mevcut bazen nefes alınca batmalar oluyor bu gün akciğer grafisi çekildim onu da yükleyeceğim sizce bu ağrı nedir nasıl kuruturdum doktor bir şeyim olmadığını söyledi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Endeskopiye gir diyafram ve mide arasında fıtık var mı ona baktır oradaki yırtık dışardan gözükmez buda göğüs ağrısı ve kalp krizi gibi acı verir geçmiş olsun her doktor başından salıyor hatasını bunlardan şüphelenen yok diplomayı alan tecrübesiz dolu doktor var piyasada fıtık rotgende belli olmaz
MR de görünür mü o dediğiniz
Yok endeskopi ile görünür genel cerraha git
Ğöğüs cerrahına gittim zaten
Ve o dediğiniz olmaz öksürükte başladı bugün
Hastalık bu her yönden düşüneceksin doktoruna sor ne diyecek
Başka bir doktorada gidip danış. İçin daha rahat eder. Abartmadan 2 farklı doktora daha olabilir.
Sigara vb. kötü aliskanliklarin var mı? Evde temizlik ürünleri ne derece kullanılıyor. Çamaşir suyu ile yerler ve bulaşıklar yıkanıyor mu?
Hayır sigara falan kullanmıyorum evde de temizlik ürünleri çok nadir
Gittim temiz dediler ama ağrı gitmiyor
Doktorların çoğu çok tecrübesiz anlamıyorlar. Yanlış teşhis bile koyabiliyorlar.(Alakasız bir sekilde) Arkadaşın biri fıtık vs. olabilir demiş. Emar çekilince gözüküyorsa Emar çektir. Bir kaç farklı doktora görün derim. Bazi doktorlar tecrubesizliklerinden dolayi başından savar gibi davranıyor. İnş. işinin ehli bir doktora denk gelirsin. Bazen yeni doktor olmuş biri dikkatli baktığı için hemen anlar. Bazende devlet hastanesinde çok hasta muayene etmiş biri... Örnek benim kuzen bebek iken proflara götürmüşlerdi. Rahatsizligini hic biri anlamadı. Yeni doktor olmuş çok genç birine götürdüler. Cok nadir görülen bir rahatsızlık olduğunu bakar bakmaz anlamış.(Eger o doktor anlamasaydi gelişimi duracaktı.) Sonra yine Proflara götürmüşler onlar bu hastalığı nasıl hemen anladı diye hayret etmişler. Yeni olduğu için çok daha güzel incelemiş. Ötekilerde tecrübelerime diye onun kadar dikkat etmemiş.
Gecmiş olsun