Zaman zaman çenem kilitleniyo ağzımı açamıyorum ağrı oluyo böyle bir şey yaşayan var mı?
Bütün gün kısıtlı açabildim zor yemek yiyorum nasıl geçer?
Bütün gün kısıtlı açabildim zor yemek yiyorum nasıl geçer?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Disciye gitmelisin. Ben dis agrisiyla gittim geceleri dislerimi sıkıyormusum. Gece plagi verdi. Alt ceneme takip uyuyorum. Eger onlem alinmazsa sabah kalktiginda cene kilitlenmesi corba bile yiyememe sorunlari olabilir dedi. Sana da bir gece plagi verebilirler gecmis olsun.
Evet biliyorum onu aslında diş sıkmasından oluyomuş. Benim öyle oluyo işte açamıyorum şu an zorlasam yarım açılıyo ben de gideyim plak işe yaradı mı 😔
Bu discilik olay degil nerde oturuyosun? eger itanbuldaysa kadikoydeki dis ve cene hastaliklari hastanesine gitmeni oneririm disci isi degil bu
Biliyorum annem gitmişti çene bölümü direk İstanbul'da oturuyorum. Soruyu sorduğum günden beri açamıyorum hala biliyo musun 😔
biliyorum ya benimde oyle olmustu acmaya calisiyosun kirilcak saniyosun
Evet sağ taraf kitli. Kadıköy'den başka yerde yok mu acaba gidiyim artık bıktım belki düzelir
Eskiden bendede oluyordu bazen kat kut ses geliyordu açılmıyordu zamanla düzeldi :)
Benim düzelmiyo kat kut oluyo da şimdi sorun açılmaması 😄
Ay ben yumruk falan atamam sağ sol yapınca düzeliyo da bu sefer öyle değil geçmiyo 😄
Evet ben de yüzüstü uyuyorum ondan mı ki 😕 sakız çiğnemiyorum yardımcı oldun hem sağol 😄
Bende kilitlenecekmiş gibi oluyor ama çok büyük açtığımda esnerken felan
Bu da onun sürekli hali 😔 açamıyorum ağzımı yarım açılıyo zorlasam sağ tarafta bir şey var gibi
Yok 😄 taş gibi değil böyle en fazla o kadar açılıyomuş fazlası yokmuş gibi yarım açılıyo
Yarım ağız dalga geçme ağlicam hala düzelmedi 😄
Cevap
1Cevap
duymustum bunu cene kasları ıle alakalı bırsey bı doktora gözuk ıstersen
Hangi doktora gidicem ki çene cerrahisi diye ayrı bir bölüm var galiba kalıp veriyolarmış
Yok birden gelen şiddetli değil açmaya çalışırken zorlanınca yemek yerken oluyo
Teşekkürler 😊
Benimde sizinkiyle aynı maalesef sağ tarafım açılmıyor doktor plak verdi kaldı öyle şuanki durumunuz nasıl hala devam ediyor mu?
Sakız çiğne bol bol geçer
Ağrı yokken normal zamanda yarım çiğnediğimde bile ağrı yapıyo 😄
Çok sağoll 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar