Sağlık 80 kiloyum, 50 olmak istiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Boy 168 Kilo 80 Nasil vericem yasim 20 Güncellemeler+1 yıl Motovasyonumu arttirdiniz cok tesekur ederim Güncellemeler+1 yıl Bilgileriniz icin saolun 80 kiloyum, 50 olmak istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
reversengineer Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Boyuna göre ya kilomu göstermiyorsun ya da bol giyindigin için. 50 kilo olursan o boya kürdan gibi olursun hoş olmaz. 65 idealdir. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bol degilki knk Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu nasıl 80 kilo? Ne g. t var ne göbek, oldukça fitsin.. 65 gibi duruyorsun en fazla. Tartın bozuk bence senin. 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ama tarti dogru xünkü baska yerlerdede tartildim hep Yorumla Soran +1 yıl Tesekürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden çok şanslısın. Demek ki kemik yapın kalın. Yoksa imkanı yok böyle şekilli düz vücut olmasına Yorumla Soran +1 yıl Doktor kemiklerimin cok ince oldugunu ondan cabuk kirildigini demisti😂😂😂Sana gesekür ediprum 🧚🏼🧚🏼🧚🏼 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haydaaaa 🤔 Yok seni karantinaya alıp özel incelemek lazım. Milyonda bir ihtimal şu kiloya şu vücut Yorumla Soran +1 yıl Hahahhhhahshsh😂😂♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fitnessla falan mı uğraşıyorsun doğruyu söyle itiraf et kurtul! 🧐😄 Yorumla Soran +1 yıl Yok haha Yorumla Soran +1 yıl Sadece bisiklet sürüyorum skilastirici hateket yürüyüs bukadar Ama arada hep diyil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genetiğin, kemik yapın çok iyi demek ki. Vücudunda yağdan ziyade kas daha çok var. Yoksa 80 kilonun böyle biçimli durması mümkün olmazdı :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öyle oranlı kilo almışsın ki hiç sırıtmıyo bol bol su iç ekmeği şekeri kes bak nasıl veriyorsun 2 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim gayet güzelsin sadece sağlığın için vereceksen vermelisin Yorumla Soran +1 yıl Cok sevdindim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de seni gördüğüme bir o kadar sevindim Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hiç benzemiyorsun 80'e. Kemik yapın ince sanırım. Sana 60 yeter zayıflayacaksan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen kemik cok ince Yorumla Nükleerteori +1 yıl Şanslısın Yorumla
bu_da_kim_ki Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl 80 kilo gibi gorunmuyorsun. Dengeli beslenmeyle kilo verebilirsin. 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben 178 im 82 kiloyum benden zayif duruyorsun nasil oluyor ln bu 1 0 Yorumla
hebelehübele00000 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl olm fiziğin müq. bende senin gibiyim ama vücudum senin kadar şekilli değil. ama ben 67 den 64 kiloya düştüm bi hafta içinde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla
Alkolik07 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Harikasın kanka ama 80 kilo değilsin en fazla 73 kilosun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Malesef 80 Yorumla Alkolik07 +1 yıl Çok Kilo verirsen çirkin olursun yüzün çirkinleşir çöker 75 ten aşağı düşme bence Yorumla
ati4206 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl günaydın bu senmisn gerçekten çokta kilolu değilsn ya takma boşver 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet Benim kendimi iyi hisetliyorum Bu kiloyla Ama tesekürler yinede Yorumla ati4206 +1 yıl ya gerçekten müthişsn valla yalakalk falan değil gayette hoş vücudun var Yorumla Soran +1 yıl Cok tesekür ederim Yorumla Soran +1 yıl hisetmiyorum* Yorumla ati4206 +1 yıl kızmadın değilmi yazdma Yorumla ati4206 +1 yıl vücudunu tanıyan sensin tabiki şu an kıyafetli yorum yapıyorum ama kıyafetsiz nasıl duruyosun bilmm onu sen bilrsn Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla ati4206 +1 yıl iznin olursa azck özlden konuşalmmı burdn soramdm tam kızma ama bana😊 Yorumla Soran +1 yıl Kapalisin ki Yorumla ati4206 +1 yıl açarım hemn sen iznn verrsen Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla ati4206 +1 yıl açtm bekliyorum seni😊😊 Yorumla ati4206 +1 yıl yazmadn bekliyorm Yorumla
kdrkyrr Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Yiceklerin kalorisinin az olmasına dikkat et gerekirse öğünlerini azalt su içmeye özen göster 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekürler Yorumla
PнiιippaİsBacк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Balina bekliyordum ama malzeme sağlam çıktı iyi vurulur 0 0 Yorumla
sam12356 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl hiç 80 kilo gibi durmuyorsun fitness yaptın mı 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Yürüyüs bisiklet skilastirici hareketler yaptim Ama asiri degil zaman buldukca Yorumla sam12356 +1 yıl bellı oluyor gayet şekıllı duruyor vucudun Yorumla Soran +1 yıl Bu sevindirici Yorumla sam12356 +1 yıl boyun kaç cm Yorumla Soran +1 yıl 168 Yorumla sam12356 +1 yıl bi 10 versen kaslı harıka olursun Yorumla sam12356 +1 yıl https://www.instagram.com/p/CFNWAswJHKh/ Yorumla sam12356 +1 yıl ben kaç kıloyum tahmın et Yorumla Soran +1 yıl 83😂 Yorumla sam12356 +1 yıl hayır o attıgım fotografta 88 kıloydum şu an 86 Yorumla Soran +1 yıl Resmen 6 Kilo farkimiz😂 Yorumla sam12356 +1 yıl ama kaslı oranım fazla benım Yorumla sam12356 +1 yıl 50 kılosu bacak zaten Yorumla
Dertliİşte Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bence bozma fiziğin güzel illa zayıflamak istiyorsan 75 ideal daha fazla zorlama 1 0 Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Sağlık konusunda 362 cevap paylaştı. Bu 80 kilolu halin mi 🤨 1 11 Yorumla hasandldl +1 yıl Aramızda 14 kilo fark var 😒 Yorumla Soran +1 yıl 94 olamazsin😂 66 deme sakin Yorumla hasandldl +1 yıl 66 yım 😜 Yorumla hasandldl +1 yıl Soruma gel anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Ama gizliki Yorumla Soran +1 yıl 66mi bir Kiz olarak Benim Kilo vermem gerek Yorumla hasandldl +1 yıl Nasılım sorum var Yorumla hasandldl +1 yıl En son attığım Yorumla hasandldl +1 yıl Çok kötü durmuyorsun ama 80 kilo çok fazla Yorumla Soran +1 yıl Ama gizli🥺 Yorumla hasandldl +1 yıl Takip et istersen beni Yorumla
Kaptanı Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Olabilir ama bunu zamana yayman lazım birden olmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Katiliorum Yorumla
Xibalba77 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Nasıl 80 kilosun sen ya gayet fit fotoğraftaki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Harika gözüküyorsun benceKilo yakismaz derler bi deBelde korse vs mi var? Kilomu tahmin edin desem 67 derdim hic göstermiyorsun 0 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu 80 kilo halin mi? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahah Evet Yorumla benAzazil +1 yıl İmkansız 😧 Yorumla benAzazil +1 yıl Bence hiç verme böyle harika görünüyosun Yorumla
sspporrcuu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sporcu olarak yardımcı olmamı ister misin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Mihrimahh01 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl 80 değilsin sen atma ziya 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 80im Ama Yorumla Mihrimahh01 +1 yıl Bebiş asla göstermiyorsun ve fiziğin çok güzel kilo vermeyi düşünme bence Yorumla Soran +1 yıl Tesekür ederim Yorumla
Lindis Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Göstermiyo kamki. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Motivasyon kaynagim🥰🥰 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Diyet yap, spor ve irade ile 1 yılda verebilirsin 1 0 Yorumla
IѕтσиуyyI Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Zayıflw 1 1 Yorumla keremzoroglu +1 yıl 80 kilo zayıf mı? Yorumla
alone79 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Tartı yanlış olmasın 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 2 tarti aldim ve 3 farkli yerlerde tartildim ayni valla hahaha Yorumla alone79 +1 yıl Resim buysa bu 80 kilo görünmüyor gayet iyi Yorumla Soran +1 yıl Tskrlerr Yorumla alone79 +1 yıl Rica Yorumla
kafasinagoreyasayan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bisiklete binnvarsa 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Var biniyorum cok yavas veriyorum Yorumla kafasinagoreyasayan +1 yıl Uzun yol yap verirsin kendim yaptım çünkü Yorumla Soran +1 yıl Tesekürler Yorumla kafasinagoreyasayan +1 yıl Ö. değil Yorumla
trntrk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İmkansz 1 1 Yorumla trntrk38 +1 yıl Ama imkansz olan 80 kilo olman şu an Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 618 cevap paylaştı. 80 mi nasıl ya 1 0 Yorumla
Morning_Dreammm Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Olursun 1 1 Yorumla aylaözz +1 yıl Olursun da boyun kaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Boyuna göre ya kilomu göstermiyorsun ya da bol giyindigin için. 50 kilo olursan o boya kürdan gibi olursun hoş olmaz. 65 idealdir.
Bol degilki knk
Bu nasıl 80 kilo? Ne g. t var ne göbek, oldukça fitsin.. 65 gibi duruyorsun en fazla. Tartın bozuk bence senin.
Ama tarti dogru xünkü baska yerlerdede tartildim hep
Tesekürler
Cidden çok şanslısın. Demek ki kemik yapın kalın. Yoksa imkanı yok böyle şekilli düz vücut olmasına
Doktor kemiklerimin cok ince oldugunu ondan cabuk kirildigini demisti😂😂😂Sana gesekür ediprum 🧚🏼🧚🏼🧚🏼
Haydaaaa 🤔 Yok seni karantinaya alıp özel incelemek lazım. Milyonda bir ihtimal şu kiloya şu vücut
Hahahhhhahshsh😂😂♥️
Fitnessla falan mı uğraşıyorsun doğruyu söyle itiraf et kurtul! 🧐😄
Yok haha
Sadece bisiklet sürüyorum skilastirici hateket yürüyüs bukadar Ama arada hep diyil
Genetiğin, kemik yapın çok iyi demek ki. Vücudunda yağdan ziyade kas daha çok var. Yoksa 80 kilonun böyle biçimli durması mümkün olmazdı :)
Öyle oranlı kilo almışsın ki hiç sırıtmıyo bol bol su iç ekmeği şekeri kes bak nasıl veriyorsun
Rica ederim gayet güzelsin sadece sağlığın için vereceksen vermelisin
Cok sevdindim
Ben de seni gördüğüme bir o kadar sevindim
Hiç benzemiyorsun 80'e. Kemik yapın ince sanırım. Sana 60 yeter zayıflayacaksan
Aynen kemik cok ince
Şanslısın
80 kilo gibi gorunmuyorsun. Dengeli beslenmeyle kilo verebilirsin.
Ben 178 im 82 kiloyum benden zayif duruyorsun nasil oluyor ln bu
olm fiziğin müq. bende senin gibiyim ama vücudum senin kadar şekilli değil. ama ben 67 den 64 kiloya düştüm bi hafta içinde
🥰🥰🥰
Harikasın kanka ama 80 kilo değilsin en fazla 73 kilosun
Malesef 80
Çok Kilo verirsen çirkin olursun yüzün çirkinleşir çöker 75 ten aşağı düşme bence
günaydın bu senmisn gerçekten çokta kilolu değilsn ya takma boşver
Evet Benim kendimi iyi hisetliyorum Bu kiloyla Ama tesekürler yinede
ya gerçekten müthişsn valla yalakalk falan değil gayette hoş vücudun var
Cok tesekür ederim
hisetmiyorum*
kızmadın değilmi yazdma
vücudunu tanıyan sensin tabiki şu an kıyafetli yorum yapıyorum ama kıyafetsiz nasıl duruyosun bilmm onu sen bilrsn
🥰🥰🥰
iznin olursa azck özlden konuşalmmı burdn soramdm tam kızma ama bana😊
Kapalisin ki
açarım hemn sen iznn verrsen
Olur
açtm bekliyorum seni😊😊
yazmadn bekliyorm
Yiceklerin kalorisinin az olmasına dikkat et gerekirse öğünlerini azalt su içmeye özen göster
Tesekürler
Balina bekliyordum ama malzeme sağlam çıktı iyi vurulur
hiç 80 kilo gibi durmuyorsun fitness yaptın mı
Yürüyüs bisiklet skilastirici hareketler yaptim Ama asiri degil zaman buldukca
bellı oluyor gayet şekıllı duruyor vucudun
Bu sevindirici
boyun kaç cm
168
bi 10 versen kaslı harıka olursun
https://www.instagram.com/p/CFNWAswJHKh/
ben kaç kıloyum tahmın et
83😂
hayır o attıgım fotografta 88 kıloydum şu an 86
Resmen 6 Kilo farkimiz😂
ama kaslı oranım fazla benım
50 kılosu bacak zaten
Bence bozma fiziğin güzel illa zayıflamak istiyorsan 75 ideal daha fazla zorlama
Bu 80 kilolu halin mi 🤨
Aramızda 14 kilo fark var 😒
94 olamazsin😂 66 deme sakin
66 yım 😜
Soruma gel anlarsın
Ama gizliki
66mi bir Kiz olarak Benim Kilo vermem gerek
Nasılım sorum var
En son attığım
Çok kötü durmuyorsun ama 80 kilo çok fazla
Ama gizli🥺
Takip et istersen beni