AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Almanyada Alman aşısı olabilirim Türkiye’ye güvenmiyorum
Neden?
@ömrümüyediniz sebeplerim var
Tamam işte soruyorum ben de onu
@ömrümüyediniz Türkiye’ye güvenmiyorum çünkü
Kdmdkf çok açıklayıcı oldu
@ömrümüyediniz Türkiye ucuzlukçu davranabilir Almanya trnin aksine halkını düşünen bir yönetime sahip bize bilmediğimiz şeyleri yapmaz almanyada yaşadığım içinde zaten öyle olur
Deutschland ist überlegen diyorsun yani fkfmflgl
@ömrümüyediniz değil mi zaten
Ben global bir insanım böyle sığ düşünceleri kabul etmiyorum kusura bakma flmdlf
@ömrümüyediniz bunun sığlık ile bir ilgisi yok bir gerçek var sorsun cevapladım uzatmanında gereği yok
Ben uzatmıyorum da bakış açın sığ onu diyorum Deutschland ist überlegen diye kabul ediyorsan ve ısrarcıysan tabi bir şey diyemem ondan sonra a bu sanılmasın başka bir yeri yüceltiyorum
@ömrümüyediniz sana göre sığ olabilir ben öyle düşünmüyorum benim de seninle ilgili düşüncelerin var biz böyle dedik diye öyle olacak diye bir şey yok yorumumu terkedersek sevinirim belli ki buraya bir şeyi merak ettiğin için değil alto boş milliyetçilik yapmak için gelmişsin
Bak dedim işte sanılmasın bir yeri yüceltiyorum dedim lfmdlffl
@ömrümüyediniz yeni yetme bir ergeni ciddiye alacak değilim saçma sapan tamdım atarak komik olduğunu düşünmende cabası ne diyebilirim ki
Komik olan ben değildim sana gülüyorum ay dur emoji atayım ciddiye al 😂😂 oldu mu? Yeni yetme ergen de olduk sende haklısın neticede burada herkes anonim
@ömrümüyediniz tamam canım hadi
aşı olmazsan uçak otobüs trenne toplu taşımalar binemezsin yurtdışı seyahatlerde şehirler aşı olmadan yapılmaycak avm devlet dairesine giremiyecen aşı ya da hes kodu olcak zorunlu olcak
Bak sinir hatlarımı bozdular iyice sinyali kendine versin nah yaptırırım
Riskli olanlar olsun Kimseye böyle bir dayatma olmamali. Zaten hes kodu var herkeste. Isteyenler olsun
aşının işe yaradığı görülürse zorunlu olabilir diye düşünüyorum
Zorunlu diyorsa öyledir. Sağlık bakanımız bizim için çok uğraştı ve gerekiyorsa gerçekten inanırım. Ben de hemşireyim ve bu durumdan ne kadar çabuk kurtulursak o kadar iyidir.
Kendi vücudumuz hakkında bile söz sahibi değiliz ne tarafa dom.. pardon kolumuzu uzatıyoruz
Bence zorunlu olsun hadi bu neyse de bence aşı karnesiz ilkokul a alıma olmasın
Hes kodu zorunlu aşı için geliştirilmiş bir programdır, "Hes kodu nereden bilecek benim temaslı ya da covid olduğumu " diye geyikleri yapılıyor ama amacı aşı.
Kanuna aykırı , soru akp iktidarı ise kanun tanımaz..
Türk aşısı gelene kadar beklerim felç riski varmış. Maske takmak İstemiyorum aşı olmaya bayılmasamda böyle yasamaktan sıkıldım. Biran önce bitsin bu saçmalık !
Zorunlu olmasi gerekir zaten. Salakca bi karapropaganda dolu sosyal medya. Emin ol almasak niye almadik diye gezerlerdi ortalikta
Korona falan değilim, yaşım büyük de değil, istemiyorum bu konuda kimse zorlayamaz ya
Zorlarlar canım zorlarlar sen merak etme :D
Bence zorunlu yapamazlar. Yerli aşı olsa eyvallah ama yabancı kaynaklı Bi aşı asla olmam
Neden?
@ömrümüyediniz aşı immün sistemde kalıcı değişikliklere yol açan bir enjeksiyon evet covid 19 u yenen antikorlar taşıyor olabilir ama bunun yanında bağışıklık sistemimizde var olan Bi duyarlılığı yok etmediğini bilemeyiz. %100 güvenli Bi aşı için en az. 3 yıl süre lazım. Buna ek olarak ilaç firmalarının amacının hastalıkları tedavi etmek yerine devamlı ilaç satmayı amaçladıklarını da katarsak bu aşılar asla güvenilmez
Yerli aşı olsa eyvallah demişsin onun sebebini de alabilir miyim
@ömrümüyediniz yerli aşı geliştiren ekiplerin hiç biri ilaç firması değil ticari amaçları yok hepsi üniversite tabanlı kurulan ekipler bu yüzden ortaya çıkacak aşı sadece bilimsel Bi çalışma olur. Devlet üretimini yapar ve iç piyasada ki ihtiyacı kar amacı gütmeyen karşılar. Bu da aşıdan kimseye ticari Bi kapı açmayacağı için insani değerleri bozacak yapısal farklılıklar barındırmaz. Tabi ihraç edilme durumda Bi parasal getiri sağlar bu da o zaman gelirse oluşacak durumlara göre değerindirilir ki o zaman a gelinceye kadar çoktan ülke nüfüsü aşıya doymuş olur.
Güzel bakış açısı ama eksik ve hatalı buluyorum bazı kısımları. Burada siyaset ya da ekonomi üzerine tartışmayacağım için saygı duyup gidiyorum yine de bir ekleme yapayım belki de biraz içeriğini araştırmanızda fayda vardır bu aşıların
@ömrümüyediniz her global iş siyasi bir çıkar amacı güder sistem böyle siyasiler bu noktada her global meselede çıkar gitmelidir çünkü işlerinin amacı bu siyaset pis bişey. Neyse şunu da belirteyim bu arada ben Bi laboratuvar mikrobiyoloji uzmanıyım mesleğim bu yani 😉☺️
Güzel meslek. Benim yanlış bulduğum kısım zaten o siyaset kısmı da neyse modlar gelip sürekli hesabımı kapatıyorlar ayrıca yeri de değil onun için evet siyaset pis şey üstelik böyle bir dünyada
okuldan kaçtığım gibi yine kaçarım kimse bana aşı yapamaz.
Rabbim ülkemizin ve bizim sonumuzu hayır etsin inşAllah
Öyle bir şey söylemedi. Fox muhabiri sordu o soruyu, o da hayır zorunluluk yok dedi. Zaten anayasaya aykırı.
Hakli şayet toplumu tehdit eden bir boyuta ulaşırsa salgın zorunlu olmalıdır.
Zorunlu olmalı, cahille mücadele yeterince zor.
Geçecek o işi 😒 zorunluluk yapamaz.
Ben aşıdan korkmam🙂korkanlar düşünsün.
emin olmadığım sürece ölü taklidi yaparım
Zorunlu olmalı milletin keyfine bırakılmamalı
senin emniyetinin askerin kralı gelse bana yabtıramaz ölümü göze alırım yine direnirim sıkıysa denesinler, en kötü senaryoları ben askerde yasamıs biriyim kimseden korkum yok
Tamam da ortada etkinliği yüzde 50 üzerinde kanıtlanmış ve seri üretimi olan bir aşı yok hava mi basacaklar şırıngayla
Durumlara göre bakıcaz şu an ne söylesek boş
Ne saçma yahu! Ben olmak istemiyorum belki.
İğneden korkmam, ama bu aşıyı da yaptırmam.
Yaptırmıyorum ya zorla mı.
Öncelik 20 yaş üstü bakalım
Gerekliyse olacagiz
Aşı olacağim sıra gelirse.
Gelsinler evime yapsınlar.
Sadece koronalilarami vuracaklar?
Korona geçirmeyenlere yapılacak.
Niye cok sacma degilmi aşılar hastalara yapilir benim bildigim.
Geçirenler bağışıklık kazanıyor zaten. Hasta olamayana yapılıyorki hastalık bulaşmasın. Aşının amacı budur zaten. Zaten önce antikor testi yaparlar. Negatif çıkarsa aşı yaparlar
Peki ya onceden gecirip gecirmedigimizi bilmiyorsak napalim
Biliyorsunki cogu insan farkinda olmadan atlatiyor..
işte test yapacaklar zaten antikor testiyle anlaşılıyor kandan.
Hıı bak bu iyi bir ara birsey yasadim evde kimsede yoktu benle bi kiside daha vardı kotu birseydi yazindi
Ama hâla ne olup olmadigini bilmiyorum
Hayirlisi herseyin.
tam ne yaşadın ekle söyle ona göre yorum yaparım.
3 gun ates inmiyordu işte..
Istah kapali oksüruk
Cigerlerde yanici bir agri vardi derinden alsmiyordun nefes bide hic bitmez saniordum kiloda vermistim. hatirlamiyorum tat ve kokuyu. yazindi hava
3 haftada topladim..
Yalniz herkese yemek yapip cay veriyordum pekte dinlenmedim kimsede bsey yoktu.
geçiirmiş olabilirsin.
Evett.. test olmadigi icin bilmiyorum yani
Sagol.
kan testinde çıkar geçirmişsen.
Peki sagol kardesim.
rica ederim.
Fark etmez iki şekilde de aşı olacağım zaten.
son ana kadar beklemeyi düşünüyorum
nasıl ya ben olmak istemiyorum
normal covid başka türlü bitmez
Ben istemediğim aşıyı kimse bana vuramaz.
bu dayatmalar diretmeler ne zaman bitecek
Hayır Ben yaptırmam Allahın Çinlisine güvenmiyorum
ben karşıyım olmayı düşünmüyorum
aşı zorunlu değil.
Kaçarım 😅
Isyan cikar abi
Aşı olunmadığı sürece bu salgın bitmez
ne salgını sıyırık, 60-70 yas üstü öldürücülügü olan biseyi salgın diye mi tanımlıyon sen, benim bildigim salgın kırıp geçirir
Hay onun ben mk
Zorunlu olursa hakkımı haram ederim!!!
Aşılar gelince duruma göre bakarız
Umarım zorunlu olur.
Yapmam onlar yaptırmayana kadar ben asla yapmam
Vurdumayacağım
Olmam ki.
Aşı yaptırırım kimseye bişey olmazsa
Yaptıracağız ne yapalım
Denemesi bedava
Vurulucaz ne yapçaz
Aşı olacağım