Her sabah biraz yorgun biraz halsiz oluyorum ve sürekli üşüyorum vitamin hapı kullansam mı? diye düşünüyorum ôneriniz var ise lütfen bir marka ônerininiz.
Merhaba, eğer vücudunuzda bilinen bir vitamin mineral eksikliğiniz yok ise her gün vitamin hapı almanıza gerek yoktur.
Doğal gıdalar ile dengeli ve düzenli beslenmeniz yeterlidir
Vitamin ve mineral eksikliği için, tek tam gıda olarak bilinen, doğal bir arı ürünü olan poleni beslenmenize dahil edebilirsiniz. Polen, bitkilerin üreme hücresidir. A, D, E, K, C ve B grubu vitaminleri, magnezyum, demir ve çinko minerallerinin yanında %30 oranında doğal protein içeriğine sahiptir. Yüksek besin değeri içeriği ile de vücuda birçok faydası bulunmaktadır.
Vücudun yenilenmesi ve diri kalmasına yarar sağlar, cildi korur, kalp ve damar sağlığına iyi gelir, sindirimi sistemini düzenler. Çocuklar günde 1-2 tatlı kaşığı, yetişkinler ise günde 2-4 tatlı kaşığı doğrudan ya da sevdikleri ılık veya soğuk su, süt, meyve suyu, yoğurt gibi gıdaların içerisine tüketebilir.
Ölçüm yaptırmanda fayda var tabi ama Türkiye'de herkeste vitamin eksikliği olur genelde d vitamini, b12 vs. multivitamin kullanabilirsin onda da alerjen madde içermeyen bir şey kullanman lazım ben sana microbiome vm complex tavsiye ederim eczanede çalıştığım zamanlarda eczacım en çok bunu satıyordu https://www.pharmaland.com.tr/urun/vm-complex-multivitamin-ve-mineral-iceren-takviye-edici-gida/
Çok çok iyi bir fikir değil. Doğal yollardan, mevsim sebze ve meyvelerinden almaya çalışmak daha isabetli olur. Bu tvlerde çok reklamı yapılan vitaminleri bilemem ama sürekli vitamin kullanmak özellikle böbrek taşına davetiye demektir. Ayrıca bolca su tüketmek de gerekir gün içinde. Ancak ihtiyaç hissedilen sabahlarda, tok karnına alınmalı, sürekli tüketilmemeli derim :-)
Bir kan tahlili yaptırmanızı öneririm. Halsiz ve yorgun olmanızın sebebi B12 ve D vitamini eksikliği olabilir. Rastgele vitamin kullanılmaz çünkü vücudunuzda fazla miktarda olması da zararlıdır. Ayrıca spor yapmıyorsanız spor yapmanızı öneririm. Sağlıcakla kalın..
Yorgun ve. Halsey hissediyorsun. Cozum sabahlari uyandiginda. Karnin acken bir desire. tableti vitamin B12 vede. Vitamin C al... unutma. ac karnina bir bardak su ile al goreceksin enerjin artiyor vede dusunme gucun. artacak.. Yillardir. yapiyorum bunu.. ozellikle. demir. ac karnina. Vitamin C Ile birlikte alinirsa vucut tarafindan tam Emiliyor. Ben Dillard's yapiyorum buns enerjim vegetables dusunme gucum artiyor. bu sayede.. cunku. demir. kirmizi Kan hucrelerini cogaltip Oksijen tasiyor. Vucut ve beyin icin. dene gor..( yalnizca. demir ve. C tabletlerini. Kesinlikle ac karnina al. ) sonuctan eminim cunku. Tam 25 wilder her Sarah demir. C vegetables B12 tabletini Sarah ac karnina iciyorum ve gun boyunca enerji oluyor vucudumda
@raskolnikov. bunu kesin dene. Sabahlari ac karnina bir B12 bir demir tableti. ve Vitamin C bir bardak su Ile ic.. dene bunu kesin vucut guc ve enerjin artacak. ben tam 25 yildir uyguluyorum. enerji ve guc devamli var bu sayede. bir iki gun denersen enerji ve guc artisini gorursun. sadece iki gun test et. sonucu gor hisset bana dua edersin
@raskolnikof. Sana bir soru? UsaTurk diye bir site vardi sending. Nick, ini orada gormustum? O sen miydin? Yoksa basketball birimiydi? or siteye ne oldu biliyormusun? birden kapandi?
Vitamin tarzlarını araştır neden üşütorsun kansızlık mı var ne var hangi vitamini kullanmalısın onu öğrenmelisin önce solgar ı öneririm bütçen açısından uygun olur mu bilemiyorum ama bu markanın vitaminleri güzel
Vitamin hapı rastgele kullanamazsın Ilk önce dahiliye git , durumu anlat , tahliller sonucu vitamin eksikliğin var ise hangi vitakin olduğu, kansız isen bu durum meydana çıkar Rastgele vitaminvgapi kullanan naneyi yer
Merhaba, eğer vücudunuzda bilinen bir vitamin mineral eksikliğiniz yok ise her gün vitamin hapı almanıza gerek yoktur.
Doğal gıdalar ile dengeli ve düzenli beslenmeniz yeterlidir
Vitamin ve mineral eksikliği için, tek tam gıda olarak bilinen, doğal bir arı ürünü olan poleni beslenmenize dahil edebilirsiniz. Polen, bitkilerin üreme hücresidir. A, D, E, K, C ve B grubu vitaminleri, magnezyum, demir ve çinko minerallerinin yanında %30 oranında doğal protein içeriğine sahiptir. Yüksek besin değeri içeriği ile de vücuda birçok faydası bulunmaktadır.
Vücudun yenilenmesi ve diri kalmasına yarar sağlar, cildi korur, kalp ve damar sağlığına iyi gelir, sindirimi sistemini düzenler. Çocuklar günde 1-2 tatlı kaşığı, yetişkinler ise günde 2-4 tatlı kaşığı doğrudan ya da sevdikleri ılık veya soğuk su, süt, meyve suyu, yoğurt gibi gıdaların içerisine tüketebilir.
Sevgiler.