11 aydır diyet yapıyorum. Bu akşam browni, ikram, kek ve cips yedim. Bunları yemeyeli 1-2 ay Cips yemeyeli 3 ay oldu. olacak canım çok tatlı çekiyodu yemek istedim. Ayrıca düzenli pilates ve spor yapıyorum. Birazcık pişman oldum sanki.
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Birden fazla yemenizin sebebi kendinizi kısıtlamanız. Oysa diyet yaparken bu kadar uzun süre değilde haftada bir kere kendinize belli miktar yemeğe izin verseniz birden çok yemezdiniz. Ama pişman olmayın dengelersiniz. Arada bir metabolizmayı şaşırtmak lazım çünkü.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
Diyeti niye yapıyorsun? Almamak için, e yiyorsan ne almayı bekliyorsun?
00 Yorumla Al aman yaaa can bogazdan gelir bisey olmaz ye gitsin
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bir kereden hemen aşırı kilo olmazsın. Yarın biraz ağır çalışırsın olur biter. Yarın hiç bir şey olmamışta diyete devam ediyoemışsun gibi davran
01 Yorumla- Soran+1 yıl
sağ ol canım
- +1 yıl
11 ay boyunca gayet güzel dayanmışsın daha fazla abur cubur yemeye devam etme canın çok istiyorsa da az ve öz yemelisin
00 Yorumla Hayır ya o kadar değil bol su iç ve yarın biraz daha spor yap bi sorun olmaz almazsin
00 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun yicen tabi dünyaya bir kere geliyoruz
00 Yorumla - +1 yıl
Bence biraz alabilirsin
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Diyet yaparken zaman zaman kendimize hakim olamayıp yemememiz gereken şeyleri yediğimiz zamanlar olabilir bu son derece normal bir durumdur. Bu durum sürekli tekrarlanmadığı sürece sıkıntı oluşturmaz. Kilo alıp verme olayı alınan enerjinin harcanan enerjiye oranı ile gerçekleşir. Diyet listeleri de bu dengeyi koruyan listelerdir.
Abur cuburların sahip olduğu enerji genel olarak oldukça yüksektir
O gün yaptığınız kaçamak gün içerisinde almanız gerekenden fazla enerji tüketmenize neden olmuştur ancak bu durum sık sık tekrarlanmadığı sürece kilo vermenizi olumsuz yönde etkilemeyecektir. Bu tarz atakların önüne geçmek için haftada bir defa bir öğününüzü çok abartmamak şartı ile kendi zevkinize göre beslenerek geçirebilirsiniz.
Yemek yemek insan için vazgeçilemez bir eylemdir ve bu eylemle aramızda duygusal bir bağ vardır. Bazen hepimiz yemeğin dozunu kaçırabiliyoruz bu durum kaçınılmaz ve normaldir. Ancak bu durum sürekli tekrarlanıyorsa ve sizin hem sağlığınız hem de psikolojiniz için olumsuzluklar oluşturuyorsa burada bir sıkıntı var demektir.
Size diyetteyken motivasyonunuzu arttıracak bazı tavsiyelerde bulunacağım;