Bugün Eve dönerken fark ettim bazıları çift maske takmış. Bu daha etkili bir yöntem olur mu? Yani vakaların artış gösterdiği bugünlerde bu tarz yöntemler işe yarar mı?#Subarusti
Çift maske takmak virüsten korunmakta daha etkili olur mu?
Takın takın maske takın ki soluduğunuz karbon diaoksiti tekrar soluyun, sonra bakalım ilerleyen zamanlarda hangi hastalıklarla boğuşacaksınız! ... Hiç bir şeyi okumadan araştırmadan hazır kabullerle kabul edersen cehaletinin de bedelini türlü çeşit hastalıkla boğuşarak ödersin! ...
Kesinlikle olur bi haberde okumuştum bi işletmede çalışanlardan sadece iki kişi maske takmış diğerleri takmamış o islemeye gelen bi kisi de korona bulastirmis tum calisanlara tek o maske takan iki kisi haricinde herkes korona olmus maskenin etkizi kesinlikle var diyorum oyuzden cift maske daha faydalı oluyo
Ben ilk günden beri çift tabanca geziyorum. Son zamanlarda dikkat ettim herkeste çift maske var. Ayrıca maskenin bir çok yeri önemli. Teli sıkı olmalı, yanlardan da hava geçirmemeli. Ben evony kullanıyorum ama bu aldığım evony iyi çıkmadı. Teli kötü çıktı şansına.
Piyasada satılan birçok maskenin gerçekten koruyucu olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden çift takmanın daha faydalı olacağına inanıyorum. Özellikle kalabalık ortamlara girilecekse bu yöntem tercih edilmeli bence.
Kalp, beyin, akciğer yeteri kadar oksijen alamadığı için ciddi derecede tansiyon sorunlarına, yerli yersiz bayılmalara sebep oluyor. Gündelik hayatımda tek maske takıyorum ve koruyuculuğuna inanıyorum. Hastane gibi virüsün yoğun olduğu alanlara girmek zorunda kalınca cift maske takıyorum. Ama genellikle tek maske işimi görüyor ve koruyor. Bilinçsizce davranmayın. Eğer cift maske takmak koruyucu etmen olsaydı sağlık memurları maskeleri üst üste takmayın diye uyarmazdı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla istersen 100 tane tak başıma geldiğinden biliyorum dikkat ettim nasıl oldum bende bilmiyorum
Yok valla maske falan bosss.. tabi takmak lazim ama etkisi cok az.. bi kadin vardi altli ustlu takiyodu maskeyi ama yine de kapmis virusu.. ondan sonra maskeye olan guven söndü tabi 😒
Aynı maskeyi sürekli kullanırsa olur maskeyi kirli eli ile ellerse olur o kadın hiç i ailesi ike görüşmedi veya yakını ile ondan kapmıştır sanki maskeli geziyor 7 24
Ben de markete giderken yapıyorum bunu. En azından bulaş riskini belki azaltır ne bileyim. Evde annem var kızım var. YAptığım hiç bir şey fazla gelmiyor
Hiç takmamaktan iyidir. Maske takanlar üstelik çift maske takanlar kendilerini virüsten koruyorlar 🌺
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim öğretmenlerim sağlık çalışanı ve pandemi döneminde çalışan sağlıkçılardanlar onlar toplu yerlerde çift takmaya çalışın dedi ayrıca bir çok maske etkisiz maske alırken katmanlarına dikkat edin ortada plastikimsi gözeneksiz bir katman olmalı.
Ben aynı fikirde değilim aksinide her türlü ispatlarım maske zırvalık tek kelimeyle ve maske beni daha çok hasta ediyor. Astım hastasıyım ve nefesimi daraltıyor Bağışıklığı güçlü tutmak için takviye gıda alıyorum çokta iyi memnunum sonuçtan maske falan takmıyorum bir kez olsun pozitif çıkmadı gayette turp gibiyim ama takanlardan tanıdıklarımın çoğu virüsü kaptı şu an bir kaçı halen pandemi kliniğinde karantinada, onun için geç o işleri hikâye yani maske muhabbeti sektör başka bir şey değil birileri iyi para kırıyor bu işten maskenin hiç bir koruyucu yönü yok Yıkanabilir nano maskelerin satışına yasak gelmesi bunun en somut ispatı çünkü o maskeyi alan daha maske almıyor dolayısıyla maske toptancıları, medikaller eczane vs para kazanamıyorlar. Halkın sağlığı zerre umurlarında değil maske dezenfektan hepsi rant bunların gerçekten halkın sağlığını düşünseler insanların bağışıklığını güçlü tutmanın yolunu araştırırlar Koca karı ilacı diye hakir gördükleri bitkide ne mucizeler var ama aşıyada itibar etmiyorum ve asla o ne idüğü belirsiz şeyin damarlarımda gezmesine müsaade etmem Bir de elektronik bileklik zırvalığı söylentisi çıktı iyice fişliyorlar toplumu kontrol etmeye çalışıyorlar haberiniz yok Ceza kesmesinler ve maske dolmasını yutmuş biri birileri ve polis gelip maskemizi takalım diyerek asabımı bozmasın diye takıyorum maskeyi sadece o kadar.
Cahil tama sen hasta olsun bağışıklığın güçlü diyelim hasta çok olmuyorsun belki hayir atlatıyorsun a başkasın bulaştırma riskin var başkasını riske atma hakkin yok haddinizi bilinm
Kes sesini be uzatma sen git maskeni tak ötme fazla sen haddini bil gereksiz görüşe salça olan sensin ben değil o kadar yazdım hala konuşuyorsun boş boş iyi uyuşturmuşlar beynini kendini kültürlü sanmaya devam et yavaştan uza şimdi