Merhaba arkadaşlar
Propolis içiyor musunuz?
Hangi markayı kullanıyorsunuz?
Neye karıştırıp içiyorsunuz?
Kaç gün kullanıyorsunuz?
Propolis içiyor musunuz?
Hangi markayı kullanıyorsunuz?
Neye karıştırıp içiyorsunuz?
Kaç gün kullanıyorsunuz?
Hergün 20 damla diyorlar ama ben 1-2 damla almaya bile katlanamıyorum. Beepo kullanıyorum ve bazen ekmeğe damlatıyorum bazen bitki çayına. Sıklığı ise hergün.
Tadı çok mu kötü peki niçin katlanamıyorsunuz?
Evet tadı aşırı kötü
Teşekkür ediyorum yorumunuz için :)
Cevap
4Cevap
İçiyorum, sıvı olanlardan değil ama. Kapsül olanları alıyorum, faydasını gördüm. Sıvı olanları alkol ile karıştırıyorlar, çok farklı yan etkileri olduğunu öğrendim. İyi bilinen markaları tercih etmek faydalı sanırım
Ben 3 sene once çaya dokup içiyordum cok faydalı
ama fıyatı yükseldigi için artık almıyorum
arda alır içerim takviye edici gıda
Propolis degil ama arisutu icerim
Ben içmiyorım
İçmiyorum
süt ile iç
bana alerji yapıyor
Hayır
O ney ki
bilmiosan yazma
Nasıl anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Evet, ben düzenli olarak her gün doğal bir arı ürünü olan propolisi tüketiyorum. Uzmanlar tarafında da bağışıklık desteği için düzenli olarak kullanımı önerilmektedir. Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı güçlü antioksidan ve antimikrobiyal etkilere sahiptir. Propolis; antioksidan ve antibakteriyel etkisinin yanı sıra, antifungal, antiviral, antienflamatuvar ve antitümör etkilere sahiptir. Solunum yolları hastalıklarından mide bağırsak rahatsızlıklarına, ağız içi aft, yara ve uçuktan kansere kadar pek çok farklı hastalıkta olumlu etkileri olduğuna dair bilimsel çalışmalar mevcuttur.
Günlük bağışıklık desteği için BEE’O Suda Çözünebilir Propolis Damladan çocukların günde en az 10 damla, yetişkinlerin ise en az 20 damla tüketmesi tavsiye ederim. Yapılan bilimsel çalışmalarda da propolisin düzenli olarak kullanılması tavsiye edilmektedir. Propolis alırken mutlaka, uzman gıda mühendisleri tarafından, laboratuvar koşullarında uygun çözücülerle ekstrakte edilmiş olmasına yani arkasında uzman bir ekip olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Sağlıklı günler dilerim.
Sevgiler.