Bugün psikiyatriye gıttım ve bana prozac surup verdi. Bu seni 20gün idare eder dedi. Kullanan lar mi? İlk ken prozac demeyeceğim.
Cevabın nedir?
+1 yılkullandım.
6 kg verdirdi, kendimi mükemmel hissettirdi, ama sonra maximum dozda hayattan nefret etmeye başlayınca, intihar ederim korkusuyla dr um tarafından efexor ile değiştirildi.
efexoru uzun süre kullanınca prozac daha iyiydi dedim, çünkü efexoru bir gün almayı unutsam eroin bağımlıları gibi zangır zangır titreyip mide bulantılarıyla iğrenç geceler gecirip sabaha kadar kusuyorum. efexore göre daha iyiydi, ama herşeyi yaparsam kendimi öldürebilirimde dedirtiyor bu yönü tehlikeli. zaten amerikada çoğu vaka ya düzelmiş ya da sonsuza kadar düzelip intihar etmiş. ilginç bir ilaç , depresyonu aşırı cesaretle yer değiştiriyor.
depresyon ve şizofrenik belirtiler tanısıyla, günde 80 mg a kadar kullandım. genelde sabah tek doz olarak alınıyor, ama dozaj yüksek olunca sarsmasın diye 2 doza bölündüğüde oldu.yavas yavas baslanıyor aynı şekildee bırakılıyor, ani bırakıldıgında süpriz, intihar ediliyor. prospektüsünün içinde o kadar fazla intihar kelimesi geciyorki, bir an doktorunun senden derhal kurtulmak istediğini düşünüyorsun:)
kullanan bir arkadaşın yorumları15 Yorumla
Soran+1 yılbu ne yaaa kafan mı guzel.. naptın sen abla.. içime kazık gibi oturdun.. bana sosyal fobi için verdi bu ılacı. resmen bu yazını okuyunca hayatımı bitirdin..
- +1 yıl
içersen sosyol fobin bile kalmıycak bu gidişle:)
Soran+1 yılAz once içtim şu an yazıları ters okuyorum :-S
- +1 yıl
işin şakası bir yana allah kurtaarsın sizi içmeseniz daha iyi ama madem illa içmeniz lazım dikkat edin kendinize
Soran+1 yılİçeri girmiş gibi oldu :-) allah kurtarsın kardes :-)
En İyi Cevaplar
kullanıyorum gunde 2 hap olmak uzere :/
010 Yorumla
Soran+1 yılVişne cim bana surup verdi ya. Fark ne ki 2si arasında
Soran+1 yılwalla bugun verdi. kararsız kaldım baslasammı baslamasammı dıye:S sende uyku ve dıkkat eksıklıgı yapıormu? bide kılo verdırdı mı
Soran+1 yılya ben daha once cetıylı anti ler kullandım. paxil paxera norodol didral bunlardan bir kacı. şimdi prozac verdi ama bazıları cokk kotulemıs bzıları cok övmus. kafam cok karıstı cıdden
- +1 yıl
ben sadece prozac tofranil kullandıgım için diğerlerini bilemem
bende hastalık derecesinde takıntı vardı suanda kendımı daha iyi hissediyorum birazda iyileşmek bizim elimizde :) Bilmiyorum sonuçta doktorlar 6 sene boşuna okumuyorlar o yüzden ben gittiğim her doktorun dediğini yaparım :/
Soran+1 yılyok benım gıttıgım doktorda cok ıı bırısı.. daha onceden ben antı kullndım zaten az cok bılıyorum. bu doktor da ılgılendı baya 1 sene once de gıtmıstım. ama prozac ı mıllet sevmıo tehlıkeı dıo
Soran+1 yılanladım.. tekrar gecmıs olsun vişne :)
+1 yılProzac namı diğer mutluluk hapı olarakta bilinir.
Depresyonlarda psikologların ilk verdiği basit bir ilaçtır. Sabah 1 tane aç veya tok kullanılır. Bünyeye göre etki süresi değişir 3 günden sonra faydasını görürsün. Dünya yanmış banane modunda takılırsın, umursamaz olursun biraz, akşındakileri silmez hatırlarsın ama canın yanmaz. Bu ilaç bazı bünyelerde cinsel ilişki sırasında geç boşalma sağlayabilir. Kilo kaybettirir iştahı kapatabilir. Ama huzur verir. Uzun kullanımlar sonrasında psikologun tavsiyesi ile onun verdiği aralıklarda kullanarak bırakmalısın. Aniden ilaç kullanımını kesersen dünya başına yıkılmış gibi hissedersin bianda
İlacı ani bırakan insanlarda intihara sebebiyette verebilir. İlacın içindeki kağıttada yazıyor bu uyarılar010 Yorumla
Soran+1 yılyav su ıntıhar ısı canımı sıktı war ya. ben daha once paxik paxera norodol dıderal vs daha unuttugum bı tan antidiepresan ıctım. anıden bıraktım hepsını bısey olmadı. ama bunu oyle anlattılarkı ıntıhar edersın falan dıe.
- +1 yıl
Bunu her bünyede yapmıyo merak etme :)) aslında şöyle intihara meğilli olan insanlarda seretonin seviyesini yükseltiyor ilacı bir anda kesince kişi büyük bir duygusal boşluğa düşüp tekrar intihara yöneliyor.
- +1 yıl
Bana 6 ay kullanmamı söylemişti psikologum risperdalle birlikte kullanıyordum 3 ay sonra aniden kestim. Sosyal aktivitelere başladım bir problem olmadı
Soran+1 yılben de su ana kadar hıc ıntıhar dusuncesı olmadı. yanı ılacsız bı hayatda da o kdar sorunla bogusurken bıle bı kere bıle ıntıhar ıstegı hıssetmedım. o kadar ılac ıctım yıne hıssetmedım. bana 20 gun ıdare eder senı dedı. ılk 6 gu yarım sonra tam ıc dedi. benm sıkıntım sosyal ortamlarda rahat edemıyorum. tanısmadan oturunca problem yok ama arkadaslıgın ılerleyınce bıraz daha skıntılarım oluyor. ozellıkle ısın ıcıne kız gırerse daha kotu. ısde bu sosyal fobunın belırtılerıde oluyor. ates basması kızarma terleme gıbı.. onun ıcın bunu kullan dedı.. kararsız kaldım sımdı. uyku az uyumam lazım.. sınavı takıyomuusun dedı. evet dedım ama en onemlısı sosyal aktıvıtelerde sıkınılıyım dedım
- +1 yıl
Sosyal ortamlarda kasma kendini umursamaz eahat ol diye vermiş zamanla bunu aşarsın zaten
Soran+1 yıl5-6 yıldır asamadım sımdı mı asıcam :S
ben sosyal ortamda olmayınca bırakırım ılacı. mesela uni bitti 1 yıldır hiç içmıordum. sımdı yıne zorda kaldım. yıne baslıcam.- +1 yıl
Sadece sosyal ortamlarda rahat olmaksa amacın hiç umursama kimseyi sosyal aktiveteler zevk almak için var kendini kasman için değil eğlenmene bakıcaksın sanırım içine kapanıklık veya ortamda bişey söylerimde alem hakkımda ne düşünür psikolojisi var sende
Soran+1 yılaynen sosyal ortam zevk ıcın olur.. ama bazen ıi icabı ya da okul da falan mecburıyetten olursun o ortamda. benmkısı su an oyle degıl ama yenı bı ortam yaptım kızlı erkeklı tam kendımı ıfade edıcem olmuyor. kız olunca olmuyo ısde. sevgılım olmayınca her kıza evgılı gozuyle bakıyoruz bıde kız guzelse daha kotu oluyo ısde. rezıl olcam beyenmıcek vs gibi dusunceler..
isde dedıgın gibi olmuyor malesef. umursama dıyosunda olmuyor. vucut kendı basına calısıyor bagımsız senden. ne kadar da yok ıyım heycanlanmıcam desen de vucudun bunu sana baska yollarla verıyor ates bsıyo vs.
içe kapanıklıgım gectı eskısı gıbı deyılım. cok konusuyorum ama alıstıgım ınsana. dedıgım gıbı kızlar olunca iş değişiyor- +1 yıl
Anladım ama bunu aşabilirsin emin ol belkide bu sessizliğinden kaybedeceksin kazanacağın şeyleri
Soran+1 yılaslında su an kpss ye bır ay kaldıgı ıcın tek dusunmem gereken sey sınav. ama ısde ıstemeden farkında olmadan bir ortam olustu kütüphanede. geri gectim bugun kendımı. az konusum vs. aşılabılır evet ama su an hıc sırası degıldı bunun. en azından su sınavı atlatsaydım. sınav stresi yetmezmıs gibi bir de bu cıktı. bu zaten 6-7 yıldır pesımı bırakmıyor hıc. su an ılac yazdı ısde. kafam da karısık baslamak bı dert baslamamak bı dert. ya o ortama hiç girmicem ilacada baslamıcam. ya da ilacada baslıcam ortamada gırcem
+1 yılBen lustral kullandım. Halada kullanıyorum. Aşırı sinirden ve dikkat dagınıklıgından verdi. Şu an sülalem raad. İlk bende prozac kullandım. İyidir ya onlar korkma. Bende biraz uykusuzluk yaptı ilk bir hafta o kadar. Bide cinsel isteksizlik yapıyormuş. Bende öyle bir etki olmadı gerçi ama :D hafıza konusuna gelirsek öyle birşey olmadı. Aksine dikkatimi toplamama yardımcı oldugu için daha iyi oldu. Ayrıca tam etkisini göstermesi için uzun süre kullanmakta gerekiyormuş. Altı ay kadar falan. Neyse dostum geçmiş olsun , hiçbirşey insanın kendi mutluluğundan daha önemli olamaz. Umarım sınavdada başarılı olursun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılkardesım cok saol. motive edici yazmıssın gerçekten.. benim en buyuk 3 sıkıntım kılo yapması uyku yapması ve dıkkat dagınıklıgı yapması. kılo harıcınde dıger ıkısı kpps asamasında cok cıkıntı.. o yuzden hala manyak gibi dusunuyorum napcamı. sence baslıyımmı?
- +1 yıl
Benim bir arkadaşım daha kullandı. 103 kiloydu 96 kilo falan olmuştu. Uyku yapmaz aksine uyku düzenimi dengelemişti benim. Dikkatini toplamana yardımcı oluyor. Okuyup okuyup anlayamadıgım şeyler oluyordu. Böyle saatlerce okusam anlayamazdıö yani neredeyse. Bu sorunu atlatmama yardımcı oldu. Kullanabilirsin bence zarar gelmez. Hatta ben aşk acısı çekenlere falanda öneriyorum bildiğin mutluluk iksiri. Bu arada hiçbirşeyi kafna takmıyorsun ekliyim onuda :D
Soran+1 yılkardesım bazı kısılerde cok kotulemıs ılacı kalbe falan kotu gelıor dıye.. kafam ıyıce gıttı. baslasam mumnun kalmazsam 1 hafta ıcınde bıraksam zararı olurmukı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
2Cevap
+1 yılBen tablet kullanmıştım. Ama bir ay sonunda darmadağın olmuştum. Ve bıraktım. Ruh halim daha da bozulmuştu.
Doktor verdiyse tabi bir şey diyemeyiz de ama pek de iyi bir ilaç değildir ya da ben kaldıramadım bilemiyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılufff ya mıllet kotu kotu yorumlar yapmıs. kafam cok karıstı. ben kpss ye hazırlanıyorum. bır de bu ılaca baslamam cok mu sakat olur?
- Diğer konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılİçmene gerek yok kardeşim sadece düşünmeni engelliyor mümkünse bunları kullanmayın bu tür ilaçlar yüzünden aşırı derecede hafıza zayıflığı yaşıyorum malesef
020 Yorumla
Soran+1 yılbenim de en büyük korkum kpss ye etkı etmesi. doktora da söyledim bir sey olmas dedı bana. sınavıma 1 ay var dedım. bu senı 20 gun goturur dedi. eger kotu yaparsa hafızamı mecbur bırakmak zorunda kalırım.. oyuncak mı bu basla bırak napcam bennnn
- +1 yıl
Hiç başlama derim sınavda kalırsın demedi deme onlar doktor olmuş ama bir halt bildikleri yok ilaçları rast gele veriyolar ilaç firmalarıyla anlaşıp yazdığı başına para alan varmış demedi deme her keze prozac vermeye başladılar dikkat etmek lazım ayrıca en basit ilaca karşı bir alerjik reaksiyon verebilirsin hiç bakmadan yazıyolar içme beni dinle bana zorla içirdiler çok zarar gördüm
Soran+1 yılAllah allah iyice kafamı karıştırıyor sun benim. Peki mesela bu ilacın etkisi 3 gün içinde belli oluyormuş. Eğer memnun kalmaz isem yavaş yavaş bıraksam nolur
- +1 yıl
Ben 8 ay sonra tahlil yaptırdim çıktı biliyomusun
Soran+1 yılNe çıktı anlamadım
- +1 yıl
Ailem doktorun baskısı yüzünden zorla içirdi 2 senenin sonunda neredeyse ölecektim kalp hastalığı var bizde ırsi hastaneye kaldırıldım kalpten gidebilirdim vermemesi gereken hastayı bilmiyo değil hastayı ilacın içeriğini sor anlatamazlar
- +1 yıl
8 ayda temizlenemedi vücudum sen hesap et
Soran+1 yıloff cok gecmıs olsun. bnde kalp ritim bozuklugu var zararı olur mu sence? senin kalpte ne vardı tam olarak?
- +1 yıl
Irsi bizde kalp hastalıkları amcam kalpten öldü dedem kalpten öldü halam kalp krizi geçirdi bende az daha ölüyodum kalbimin sıkıstığını hissettim bir an bir sancı girdi nefes almakta zorlandım yere yığılmışım gözümü açtım hastanedeyim
Soran+1 yılanladım ok dıkkat et o zaman. ben de kucukken gıtmıstım bı kez lıse de. kalp kapakcıgında cokme var dedı. her 100 ınsandan 1 ınde olur dedı. spor az yap ve cok heycanlanma dedı. tensıdor verdi. sonra baska bı doktora gıttım o da ıyısın ılacı bırak dedı. bıraktım tabi. sonra isde anti lere basladık. benim sosyal fobi biraz da bu kalp yuzunden aslında. ritim bozuklugu olunca cok cabuk heycanıyorum o da sosyal fobiyi tetikledi. ben su ana kadar paxil paxera norodol ve dideral içtim. ama sıkıntı yasamadım. prozac a ılk kez baslıcam. eger sıkıntı yasasam onlarda yasardım dımı?
- +1 yıl
Bunu etken maddesi belirliyo aynı değilse veya içeriğındeki yardımcı maddeler farklıysa öyle de olabilir garantisi yok ama sende uzun süreli kullanımdan uzak dur ne zaman istersen özeldende yardımcı olurum mesaj atabilirsin hersey kafada bitiyo şu an ilaçları bıraktım zincirlerimden kurtulmuş gibi hissediyorum ben de kapalı alan korkusu var uzun süre kapalı alanda kalamıyorum ya çok saldırgan oluyorum çıkmaya uğrasıyorum ya da sessizce ağlıyorum anlık bişey ilaçlar yokken daha mutluyum kimyasallar yüzünden kısmi hafıza kaybı yaşıyorum ne yazıkki :( risperdal ve prozac beni mahvetti doktora lanet ediyorum
Soran+1 yılpaptya sana ozelden mesaj atamıyorum. kapalı özelın. 2 dakıka ac ıstersen yazıyım bnı takıp et sonra yıne kapatırsın : ) genelı iyi demıs ılaca kotuleyenlerde var tabi ama ben daha onceden anti içtiğim için alıskınım. ınsallah bısey olmaz.. zaten uzun sure ıcemıyorum. mesela okul bıtınce yaz tatılınde bırakıyorum. sonra sosyal ortama gırınce yıne sıkısıyorum baslamak zrunda kalıyorum. kısır dongu gıbı bısey bu. sımdı baslıcam buyuk ıhtımalle yarın sabah. 20 gun fılan kullancam, sonra bırakcam. kpss bıtmıs olacak. bıraz daha rahatlıcam.. bılmıorum kı kafam acayıp karısık. baslasammı baslamasammı. baslamayınca da cok korunaksız hısseıorum kendımı
- +1 yıl
Gizlisin unuttun mu?
- +1 yıl
Sen at mesaj
Soran+1 yılbenim gzli olmamla sana mesaj yazamamam arasında bı baglantı yok :) sen özelını kapatmıssın o yuzden yazamıyorum sana.. sen ayarlardan açmalsın
- +1 yıl
Tamam bir daha denee oldu sanırım
Soran+1 yılmaaesef atıyorum olmuyor :S
- +1 yıl
Gerçekten attım ama
- +1 yıl
Açtım diyecektim t9 dan nefret ediorum
Soran+1 yılo dert ben de var cok sıkıntı olabılıyor.. en iyisi laptop dan girmek.
Ben baya bir kullandım ilk başlarda miğde bulandryor iştah kesiyor zayıflatıyor çok unutkanlık yapıyor kötü yanı o birde sürekli gülüyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılya ben kpss hazırlanıyorum, unutkanlık yapmasın bana yoksa bırakırım. paxil ile aldıgım kıloları bu ılac verdırımı yani? birde etkisi hemen mi yoksa 15 20 gun sonra mı gösterir. bana 20 gun ıdare eder seni seni.
Soran+1 yılhelencim 3 gunde 3 kg cıvarı verdım. sen hala kullanıyomusun bu ılacı? kac ay kullandın? unutkanlık var evet ama dıkkat etmeye calısıyorum. ama gulmuyorum hıc. sureklı dalıp dalıp dusuuyorum ınsanlara sert sert bakıyorum :)
+1 yılgerçekten gereksiz bir ilaç zamana bırakınca düzeliyorsun..bu arada tek ihtiyacın olan kafanı dağıtacak bir aktivite yapmak
015 Yorumla
Soran+1 yılkafamı dagıtacak tek aktıvıte ders ders ders. yeterlımı dagıtmaya kafamı?
- +1 yıl
seni biraz insan içine karıştıracak bir şey bul bence..ben lösevde gönüllü olmuştum mesela..insanların sorunlarıyla meşgul olmak ya da yardım etmek diğerlerine çok etkili oluyor bence
Soran+1 yılzaten ınsan ıcıne karısınca sıkıntılarım aryor kacmak ıstıyorum. doktor o yuzden verdı bu ılacı
- +1 yıl
prozac ın mantığı beyinedeki seratonin (mutluluk veren hormon) köprüsünün yıkılmasını önlemek..böylece mutlu ve hayatı takmaz bir hal alıyorsn..bu prensiple çalışan bir ilaç senin sorununu çözebilir mi? dr ne düşünerek verdi merak ettim gerçekten..bu tip ilaçlar çözüm üretmez..depresyon kendi kendine 1 yılda iyileşen bir rahatsızlık bu tip ilaçlarında bu süreci kısattığı söyleniyor..tek işlevleri bu
Soran+1 yılbenim ki ta olarak depresyon degil. benim srounum standart. aslında bunu gecıcı verdı bana. ben sınava 1 ay kaldı dedım. su an sosyal ortamlara cok gırıp cıkıyorum dedım. ama rahatsız oluyorum dedım. bunu verdı.
- +1 yıl
bence kullanma arkadaşım..gittim biliyorum önüne gelene yazıyorlar özellikle lys öğrencilerine
Soran+1 yılsen kullandın mı hic
- +1 yıl
evet gereksiz :)
Soran+1 yıllys mı gıreceksın? su an ıcıyomusun bıde ondan mı guluyosun : )
- +1 yıl
Gecen yil girdim ben bu yol bogazicindeyim:) su an icmiyorm ve o yüzden gulmuyorum
Soran+1 yıliçerken mi snava hazırlandın
- +1 yıl
Hayir :)
Soran+1 yılo zaman ıcmek tehlıkelı mı
- +1 yıl
Benim sabahlari uykumu getiriyordu..belki sende farkli bir etki yaratir..özetle diyorum ki bu ilaç ise yaramaz
Soran+1 yılHer insan da farklı demek ki. Bazısına cok iyi gelmiş. Bazısına cok kotu.
Bir kez içtim. Salak gibi oluyor insan mal mal gülüyorsun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılGülüym sorun değil de. Uyku yapti mi sen de kilo verdirdi mi bir de unutkanlık felan oldu mu
Soran+1 yılilk defa mı anti kullndın
oo cok keyifli anlar seni bekliyor.İlk içtğinde kafan güzel olacak şarkılar türküler falan:D
015 Yorumla
Soran+1 yılsen su an içiyoomusun?
Soran+1 yılkpss için etkisi kötu olmaz dimi? yanı fazla uyku ve unutkanlık yapmasın bnde.. aslında sosyal ortamlarda sıkıntı yasadıgım ıcın verdı bunu bana..
Soran+1 yılımm fena diilmiş.. sevdim seni : ) sen liseye mı gıdıyosun?
Soran+1 yıluni bitti bnmde. uni de sosyal olmak zorundasın bide. sen o yuzden mi basladın ilaca?
Soran+1 yılhım.. bnde hiç oyle bisey yok.. zor bir hastalık mı
Soran+1 yılısde oyle olmuyor. ılacı bırakınca eger yatkınlık varsa tekrar tetıklıyo ben cok bırakıp basladım..
Soran+1 yılgecmiş olsun o zaman.. baslıyımmı sımdı ılaca : )
+1 yılKardeş naptın sen aynı ilacı bana sosyal fobiden verdiler iyi mi
00 Yorumla
+1 yılVerdi ama icmedim agir o ya.. Cipralex 10 mg kullniyrum tedavi ilaci hem.. Bide passiflore var bitkisel surun rahatlamak uyku için.yan etki yok.
010 Yorumla- +1 yıl
Doktrini değiş bnce seni kafadan salma ilaç vermiş.. Sinv icn verilmez o ilaç
Soran+1 yılwalla dedıgın ıkı ılacıda duymadım. prozac ı da ılk kez kullancam. genel olarak herkesın yrumu guzel. ama anıden bırakma dedıler.. sana neden agır geldı peki?
Soran+1 yılkesınlıkle kafadan salma ıcın deıl. benim uni bittiği için sosyal guvencem de bıttı. dolayısı ıle doktora gıdemıyorum. onceden gıttıgımde bana telını vermıstı bısey olursa ara sor dıye. aradan 1 yıl gectı mesaj attım hmn cevap verdi. sıra alma gel yuz yuze goruselım dedı. basından savsa gel demez bu durumda..baya dinledi ilgilendi hastanedekı en ıı doktorlardan bırısıdır..
- +1 yıl
Mal kafa yapiuor. Uyku verir. Bnce doktor git değişilacini sinavlar iiçin en iyisi tranko buskas sor arastr. Sinava grmedn 1 saat önce ic
Soran+1 yılbenim asıl dert sınav degıl. bnmkı sosyal fobi.. sosyal ortamlarda hıc rahat edemıyorum. tabı sınav stresıde var.
- +1 yıl
Sinav için verilen ilaç değil ki ama.. Panik atak ve deprsyn ilaci.
- +1 yıl
Panikatak ve sosyal fobi gibilerde elindeki ilaç anlik ilaç tedavi ilaci gerek.
Soran+1 yılZaten ben şu an sınav bitene kadar dedım. Bilmiyorum ya lanet olsun
- +1 yıl
Benim dedgm ilaci dktruna bir sor.. Ona gore karar ver
Soran+1 yıltamam not aldım sorarım teşekkür ederım
+1 yılNe icin verdi bunu bedn tedrgnsn ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılsosyal ortamlarda rahat edemıyorum bır turlu. onun için verdi. sana ne için verdi?
- +1 yıl
Ben kullanmiyorm
Soran+1 yılpeki
Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı. ıkı gun ıctım bıraktım cok uyku yapıyo bana
017 Yorumla
Soran+1 yılben özellıkle dedımkı kpss gırcem uyku yapmasın kılo yapmasın dedım. bunu verdi. egr uyku yaparsa bendede basladıgım gıbı bırakırım cunku kpss ye 1 ay kaldı surda
Soran+1 yıletkisi 2-3 gunde olurmus. peki bırakması zor mu? hala kullanıyomusun sen
Soran+1 yılbettyyy abla yaaa offf :(
ben napsam sence? sınava kaldı 1 ay. doktor 20 gun gıder bu ılac sana dedı. 20 gun sonra bır daha ıcmıyımmı napim
Soran+1 yılbirincisisaglık guvencem yok bnm. oyle abla kardes gıbı konustuk bugun. telefonu falan var bnde. ıkıncıısıde 1 ay sonra burada olmucam dedı. telefnla ulas ya da netten yaz dedı.
Soran+1 yılya sen ılacı kullanıyosun bıre bıre konusuyorz o yuzden dusuncelerın onemlı benim ıcın.
Soran+1 yılsımdı bu soruyu psikoloji gen tr ve sosyal fobi sitesinde de sorcam. sonra karar alcam. buyuk ıhtımalle yarın sabah baslarım gıbıme gelıor. ozelınız acık mı bu arada
Soran+1 yıldaha önce yazmısım size cevap vememısınız :)
yok ya sormam lazım. bu sınav benim ıcın cok onemlı sonucta.
Soran+1 yıltamam dönerim sana ama cevap yaz bak bu sefer : )
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yıl2011 kulanmistim simdi tekrar basladim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026