• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Prozac Kullananlar Arkadaşlar?

çatlak_prof
çatlak_prof Takip Et
Guru Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Prozac kullanan arkadaşlar tecrübelerinizi olumlu ve olumsuz yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?
Prozac Kullananlar Arkadaşlar?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Tecrübe Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Elisssaa
    Elisssaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Bu ilaç benim hayatım oldu. Öyle sosyal fobim veya psikolojik bir rahatsızlığım yoktu ama sinirli biraz çekingen biseyleri cok kafama takan bir yapım vardı. O sıralarda mutsuzdum hic birseyden tat almiyordum depresyondaydim. Psikiyatrist bana prozacı yazdı böyle bir ilac olacağini tahmin edemezdim. 4 hafta sonra etkisini gösterdi bende öyle bir özgüven hayat enerjisi neşe gelmişti ki eskiden sınıfta hocayla diyaloğa gecmeye çekinirken şakır şakır konusuyordum hic utanmadan görüsümü belli edip savunuyordum arsız bile yapmıştı beni hocama görüsümü kabul ettirmeye bile çalısıyordum :) Cok umursamaz hic birseyi düsünmeyen takmayan bir insanda yapiyor eskiden biseyleri kafama takar günlerce düsünür kendimi yerdim prozac kullanırken amaaaan banane diyip geciyordum öyleki umursamaz yapiyorki en yakının ölse bile birgün üzülür sonra hayatına bakarsın. cesaret özgüven tavan yapiyor herkes tarafından cok sevilen sevecen kisilik oluyorsunuz. Hosuma gitmeyen tek seyi cok rahat oluyorsunuz bazi hatalar yaptırabilir o yönden. Ben 3 aylik sevgilimle nikah masasına gidiyordum nerdeyse :) anı düsünüyorsun sadece 8 ay kullandım hayatımın en güzel aylariydi. Doktorum 6 ay önermişti 8 ay kullandım bıraktım hayatımı ilaca bağlayamam hemde annem bırak diyordu rahatlığımdan umursamazliğimdan bıkmıstı hemde ilaca bağlı kalmami istemiyordu. Bıraktım 20 gün zor oldu mutsuz keyifsizdim prozaci ariyordum zor geliyordu sonra kendime gelmeye basladim. 3 ,4 ay kadar oldu bırakalı cok mutsuzum eski halime tam olarak geri dönmedim ama o hallerimi mutluluğumu özgüvenimi o hallerimi ariyorum. Psikiyatristen gittin gecen anlattım herseyi neden bıraktın bu kadar etkisini gördüysen devam etseydin 2 yıl kadar dedi 2 yıl sonra yine ayni halime dönermiyim dedim 2 yas daha büyümüs olursun düsüncelerin herseyin değismis olur bazı insanlarda seratonin (mutluluk hormonu) eksiktir ne yaparsa yapsin mutlu olamaz dısarıdan alinmasi gerekir devam et dedi. Zararını görmedim hic fizyolojik olarak. Devamı yorumda

1
    3 Yorumla
    • Elisssaa
      Elisssaa
      +1 yıl

yeniden basladim cok uzun süreler kullanan varmış bıraktıktan 85 gün sonra vucut prozaci vucuttan atıyormuş. Yani 1,2 yıl kullanıp 3 ay dinlendirip yeniden baslayan cok varmış. Varsın ilaca bağlı kalmış olayim hayatimi bu kadar güzellestiren bana bu kadar iyi hissettiren bir ilaci ömür boyu kullanirim. Bu arada 8 ay kullandim 60 tan 51 e düsmüstüm istahi kapatip zayiflatiyor baya. Prozaca baslamış olmamin mutluluğu var üzerimdee... ama 2 gündür zihnim cok bulanik takintilarim devam ediyor 4 haftanin gecmesi icin sabırsızlanıyorum. İhtiyaci olan kullansın diyordum. Prozacli günler!

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Cevabını okurken ilaca yeniden başlamış gibi oldum :D Benimde üniversite uzamıştı arkadaşlarım mezun olup gitmişler ben tek kalmıştım. Bİr ara sınavlara hiç girmiyordum falan kafayı yedim diyordum. Derse konsantre olmak ne mümkün. Dedim ki hiç değilse okul için faydası olur belki. Doktora gittim ama nasıl heyecan var anlatamam bir sürü bir şeyler anlattım adama prozac verdi. Bende toplamda 7-8 ay kullandım. Ben böyle hafiflik böyle rahatlığı hayatımda hiç görmemiştim. Sanki resmen 25 sene işkence etmişler bana. Sinirlenmek istesem bile sinirlenemiyordum. Kafama taktığım onca dert bir an çözüme kavuşmuş gibi rahatlamıştım. Resmen uçuyosun ya yok böyle bir şey. Derslerim falan öyle toparladım ki bir senede uçtu gitti. Ama korkuyordum kullanırkende bu tarz ilaçların bağımlılık yaptığı ilerde dozunun giderek arttığı ve daha beter bir hal aldığını falan okudum internette. Her şeye rağmen 8 ay kullandım ama korkup gitmedim doktora. benimde annem istemiyordu. Devamı sonraki yorumda

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

ama dediğin gibi ilacı bıraktıktan sonra bende 1 hafta sonra eskiye dönmeye yavaş yavaş başlıyordun. 1 yılı geçti sanırım bırakalı ama yeniden gitmeyi düşünüyorum doktora bu şekilde gidersem kafayı yerim yoksa

Yorumla

En İyi Cevaplar

• AllisonCameron
    AllisonCameron Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 58%
    +1 yıl

Ben cook küçüktüm surekli ağlardim kabus görürdüm ölmek istiyodum. Hacettepeye götürmüşlerdi cocuk psikoloğuna. 8 yasinda basladim 10 yasinda biraktim ilaci. Sonuç mukemmel inanilmaz neseli inanilmaz canli bir cocuga dönüştüm tedavinin sonunda:) yan etkileri var mi mutlaka vardir ama öyle ahim sahim yan etkisi olsa bende olurdu. Eger artik bas edemiyorsan bazi seylerle kullan bir süre mola ver. Beni o hale getiren aile ici siddet ve benden bir yas küçük olan kardeşimi kiskanmamdi. Kardesimi hala kiskaniyorum hala eskisi kadar olmasada problem cikabiliyo ama ben eskisi kadar yipranmiyorum. Abartildigi kadar ciddi bi. ilac degil emin ol:)

0
    7 Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Anladım kimisi kullanmayı bırakınca kötü oluyor diyo kimisi iyi oluyor diyor bakalım ne olacak :D

Yorumla
    • AllisonCameron
      AllisonCameron
      +1 yıl

Doktor kontrolüyle birakinca bir sey olmuyor. Ama pat diye kafana gore kesersen problem cikar:)

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Sağlık konusunda kendim iş yapmam :)

Yorumla
    • AllisonCameron
      AllisonCameron
      +1 yıl

En doğrusu :) çünkü bizim ülkemizde doktor başina 50 tane doktorculuk oynayan yetişkin düşüyor:)

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

En güzelini söyledin :D

Yorumla
    • AllisonCameron
      AllisonCameron
      +1 yıl

Ovv tesekurler:)

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

rica ederim :)

Yorumla
  • Themanofthinkings
    Themanofthinkings Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl

Prozac... Bana da psikiyatrist yazmıştı, buraya çok soru sordum onla ilgili... Abi, sorunun ne senin peki, neden prozac içeceksin, tabi eğer sen içeceksen? Prozac, durum ciddi değilse kullanılmayacak bir ilaçtır. Eskiden mutluluk ilacı derlerdi, şimdi de intihar ilacı diyorlar. Uzun, yorucu hayat serüveninde bir sandalye çekip mola vermeye benziyor etkisi.. Yan etkilerine gelince sabahlara kadar koyun saymana neden oluyormuş, sebepsiz yere gülüyorsun abi :D. Bonzai içmiş gibi kafan güzel oluyor, hiç birşeyi takmıyorsun, hiç bir şey umrunda değil, sarhoş gibisin :D. Mutluluk tavan yapıyor :D. Böyle bir ilaç ama doktorun gözleminde kullanılmalı, yoksa birden bırakırsan yoksunluk başlar, kafanla diğer organların yer değiştirir, demedi deme.

0
    7 Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Bende aşırı kaygılanma huzursuzluk mutsuzluk var falan var. Bugün yazdı doktor 20 mg. Evet internette senin yazdıklarını yazıyor aynen. Doktora gidip gitmeme konusunda da kararsızlık vardı sonunda gittim bakalım ne olacak. Yan etkilerinden tırsıyorum biraz ama bakalım ne olacak

Yorumla
    • Themanofthinkings
      Themanofthinkings
      +1 yıl

Abi bende de takıntı vardı, geceleri falan hiç uyuyamıyordum. Aylardır aklıma en gereksiz şeyleri sokarak takıntı yapıyordum, en sonunda gittim doktora, bana da prozac yazdı ama kullanmadım. Çünkü ilacın yararından çok zararı var, hani ben öğrenci olmasam kullanırdım, şimdi bu ilaç direkt beyne etki ediyor, hiç bir şeyi umursamıyor, derslerde zorluk çıkartabilir bu bana, bilmiyorum öyle düşünüyorum. Ondan dolayı da kullanmadım ve şimdi mutluyum. Ama hastalığın geçti mi dersen, uyku sorunum çözüldü gibi ama hâlâ sorunlarım var, sonra gün içerisinde yine sorunlarım oluyor. İşte kafayı başka şeylere verince, onlara zaman ayırınca unutmaya başlıyorsun.

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Kardeş benim derdimde tam derslerle okullarla alakalı :)

Yorumla
    • Themanofthinkings
      Themanofthinkings
      +1 yıl

Abi ya, bu prozac depresyon ilacı, antidepresan... ama, yinede sen bilirsin. Aksiyete var heralde sende... Emin ol rahatlatacaktır seni ve "Lan ben ne çok sıkıntı çekmişim." diye güleceksin. Ancak bilmiyorum, çok sıkıntı çekiyorsan kullan, doktorunun dediğini yap. Ama yan etkisi ağır basarsa direkt doktora git, böyle böyle de. Dozunu düşürtür veya başka bir ilaç yazar muhtelemen. Neyse karar sana bağlı abi, ancak yan etkileri biraz olacaktır, emin ol :)).

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Kendi kendime toparlanamadım çok düşündüm gitmek için. En azından deneyeyim dedim. Doktorun dediği dışında iş yapmam zaten.

Netten baktım da sanırım dediğin gibi anksiyete var. Çok kaygı stres falan durumları var

Yorumla
    • Themanofthinkings
      Themanofthinkings
      +1 yıl

Abi bende de var bu illet anksiyete... Ve yanında OKB... Çorba oluyorlar hepsi. Benimki yine düzeldi Allah'a şükür ama bazen ağır oluyor, bazen rahatlıyorum. Geleceğe dair hep bir kaygı oluşuyor işte. Ya şöyle olursam, ya böyle olursam. Of, poff.. Hep bir stres, içten bir sıkıntı. Ya ne yapsam, ne etsem falan... Abi, bu kronik mi yoksa sadece bu aralar olan birşey mi?

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Üniversiteye başladım başlayalı vardı gelecek kaygısı ama sonradan dersler kötüye sarınca iyice çıkılmaz bir hal aldı.

Yorumla
  • Jimbei
    Jimbei Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

şu an zedprex kullanıyorum muadili olması lazım memnunum genel olarak

0
    6 Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Ne zamandır kullanıyorsun. Sakıncası yoksa şikayetin neydi?

Yorumla
    • Jimbei
      Jimbei
      +1 yıl

derse oturmuştum pardon. şimdilik 4 ay ama daha öncesinde 3 4 yıldır çesitli ilaçları kullanmaktayım. sorun majör depresyon diyelim intihar denemelerine kadar varan.

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Ooo çok geçmiş olsun kardeş. Allah acil şifalar versin inşallah

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Önemli değil :) ders önemli sıkıntı yok :)

Yorumla
    • Jimbei
      Jimbei
      +1 yıl

teşekkür ederim iyi gibiyim ya iki antidepresanı beraber kullanmaya başladım son zamanlarda doktor öyle dedi bakalım ne olacak :D

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Hayırlısı olsun inşallah. Zor hastalık psikolojik hastalıklar

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

0

Cevap

• mynameisred
    mynameisred Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl

Kullandım, o kadar etkisiz ve zayıf bir ilaç ki aniden bırakmama rağmen hiçbir sıkıntısını görmedim.

1 sene sonra tekrar psikiyatriste gitmiştim dedim bana sağlam ilaç verin, Prozac gibi saçma sapan bir şey olmasın. Şaşırdı, onu vermeyi düşünüyormuş, o saçma ilaç değilmiş, orta ilaçmış falan filan. Çok daha kuvvetli dediği Efexor XR verdi. O daha iyi bak.

Eğer bünyeniz biraz kuvvetli ise Prozac leblebi bir ilaçtır. Herkese veriyorlar zaten... Sadece biraz uyku yapar o kadar. Bende bir değişiklik yaratmadı. Ama Efexoru baz alarak söylüyorum; bu ilaçların hissizleşme, midendeki kelebek etkisinin yok olması gibi etkileri var.

0
    3 Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Prozac ama kaç mg dozda kullandın oda önemli. Sen diyosun ki bir işe yaramaz başkası diyor ki çok güzel oldu :D Kişiden kişiye etkisi değişen bir ilaç

Yorumla
    • mynameisred
      mynameisred
      +1 yıl

Bünye sağlamsa emin ol yaramaz.

Ben Efexor XR 300mg'ı bile zart diye bırakmıştım, ha o 3 gün baş ağrısı ve titreme yaptı ama Prozac fısss...

Ben bu ilaçların abartıldığını düşünüyorum, beklenildiği kadar büyük etkiler yaratmıyor. Ekşi Sözlükte de kullanıcı yorumlarına bakabilirsin, yüzlerce kullanan var bir nebze yardımcı olacaktır :)

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Evet okudum oradaki yorumları sözlükteki yazılanlar baya çeşitli. Bakalım bende ne etki yapacak. 1 aya falan etki ediyormuş

Yorumla
  • mlk1903
    mlk1903 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

uyku uyuyamama ve dini konularda takintilarim korkularim yuzunden 1 hafta once gittim ve sabahlari prozac kullanmami aksamda desyrel diye bir ilac kullanmami etti. prozac hicbir ise yaramiyor plasebo etkisi yaratsin diye bence tamamen ki mg da dusuk bir ilac. bence ise yaramiyor. seroquel tamamen uyusturan mal gibi yapan bir ilac. ama bir ise yariyordu.

0
    2 Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Dini konulardaki takıntın neler paylaşabilir misin mahsuru yoksa

Yorumla
    • mlk1903
      mlk1903
      +1 yıl

ya 3 harfliler iste gelicekler beni rahatsiz edicekler falan. banyo yaparken , bir de gece cok rahatsizim. ezan okunmadan ve gun aydinlanmadan uyuyamiyorum. surekli icimden kufur ediyorum dini konularda. ki hala gecmia degil hala uyuyamiyorim ama alistim bende uyumuyorum gunduz uyuyorum baska seylerle ilgileniyorum

Yorumla
  • meleKiSS
    meleKiSS Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

herkese yazılan bir antidepresan. hal böyleyken çok aman aman bir etkisi olmuyor. en hafif depresif hastaya bile prozac yazıyorlar çünkü

0
    1 Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Orta sınıf bir depresanmış zaten. Avrupada peynir ekmek gibi satılıyor deniyor. Bazılarında işe yararken bazılarında yaramıyor. Değişik bir ilaç

Yorumla
  • tambirdeli
    tambirdeli Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Açıkcası anormal bir mutluluk yapıyor

0
    4 Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Kullandın yani?

Yorumla
    • tambirdeli
      tambirdeli
      +1 yıl

Evet bir süre kullanmıştım tadı da mentollü gibi bişey

Yorumla
    • çatlak_prof
      çatlak_prof
      +1 yıl

Zararları oldu mu?

Yorumla
    • tambirdeli
      tambirdeli
      +1 yıl

Ben şurup kullanıyodum. İlk başlarda içtiğimde mide bulantısı yapıyodu ama pek bir zararını görmedim düşük dozdaydı zaten

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Prozac Kullananlar Arkadaşlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Prozac kullanan var mı aranızda? 5 cevap verildi
Prozac kullanan sevgili? 1 cevap verildi
Prozac kullanan var mi? 6 cevap verildi
Prozac kullanan? 4 cevap verildi
Prozac kullananlar? 6 cevap verildi
Prozac kullananlar var mı? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dondurmalı haytalı yermisiniz? Sever misin?
  • Sen olsan şimdiki evinden taşınmayı düşünür müydün, neden?
  • İnsanın en ağır yükü nedir?
  • Görseldeki dizilerden kaç tanesini izlediniz?
  • Sence doğru insan kaldı mı?
  • Ayakkabıdaki kelebekler sizce nasıl duruyor?
  • Zevkleriniz hep aynı mı alakasız şeylerden mi oluşuyor?
  • Çok mu alaycısınız?
  • Aşık mısın aşka?
  • Çok hapşırır mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨