• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Depresyon sizce neden oluyor ve ilaçsız depresyondan nasıl kurtulunur?

erkangrbz
erkangrbz Takip Et
Yoda Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
51
Sizce depresyon neden oluyor. Belirtileri nedir?
Ve nasıl kurtulunur.
Depresyon sizce neden oluyor ve ilaçsız depresyondan nasıl kurtulunur?
Nedir Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Reşat Sabri Yurdakul
Reşat Sabri Yurdakul Takip Et
Psikoloji
  • Depresyon çok çeşitli nedenlerle olan bir hastalıktır

Yaşam olayları kayıplar, iş yaşamında ya da ev yaşamında yaşanan sıkıntılar, genetik olarak yatkınlık, kanser gibi nedenler kişi de depresyon yaratabilir. Üst solunum yolu hastalıklarından sonra en çok yaşanan hastalık depresyondur. Bu hastalığın zamanında tedavi edilmemesi kronikleşmesine ve yaşam boyu sürmesine neden olur.

Depresyon ile depresif şikayetler karıştırılmamalıdır

Öyle ki depresyon demek için depresif şikayetlerin en az 15 gün sürmesi gerekir yoksa birkaç gün süren mutsuzluk, üzüntü, ağlama şikayetleri depresyon tanısı almaya yetmeyeceği gibi kişinin uykusunda, yemek yeme düzeninde, konsantrasyonunda, beden faaliyetlerinde, insan ilişkilerinde değişikliklere neden olması gerekir.

Bu nedenle depresif şikayetler kişinin kendi uğraşları ile tedavi olabilecekken depresyon için ilaç kullanmak ya da terapi almak gerekir. Hafif depresif şikayetlerde spor yapmak, sevdikleri ile beraber olmak, sigara ve alkole yönelmemek, bunun yerine sağlıklı beslenmek, depresif düşüncelerden kurtulmak için başlıca yapacaklarıdır.

5
    1 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Teşekkür ederim hocam son bir kaç gündür iyidim fakat üzerime yine yorgunluk, halsizlik çöktü hiç bir şey yapasım gelmiyor uyumak istiyorum bunlar neden kaynaklanıyor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• deliihtiyar
    deliihtiyar Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 94%
    +1 yıl

Geçmiş olsun.
    Depresyonun, uzun süre devam eden derin üzüntü hali, durgunluk, güçsüzlük, isteksizlik, karamsarlık, konuşma ve hareketlerde yavaşlama şeklinde ortaya çıktığı belirlenmiştir.

Panik atak Anksiyete okb, bipolar ve Depresyon için
    1-Avokado: İçerdiği E vitamini kalbe iyi gelir, yüksek potasyum da dinç tutar ve insanı depresyona sokan uyuşukluluk ve rahatlığı üzerinden atar. Vücudun kolesterol oranını ayarlar. Teninizin sürekli hücre yenilemesine neden olur.
    2-Çikolata: Sütlü çikolataları tercih edin. Çünkü içerdiği kakao yağı, magnezyum, E vitamini beynin kendisini yenilemesine ve psikolojik rahatlık sağlamasına yardımcı olur. Migreni olanlar çikolatadan uzak durmalıdır.
    3-Patates: Bir patates, bir kişinin bir Gün içinde alması gereken C vitaminini içerir. Beyindeki serotonin adlı kimyasal maddenin kendisini yenilemesini sağlar.
    4-Sarı Kantaron: İçeriğindeki aktif bileşiklerden biri olan hipersinin anskiyetenin, depresyon ve değersizlik hissi gibi durumların tedavisinde çok önemli ilerlemeler sağlamaktadır.
    Ciddi derecedeki depresyon hastalarının en büyük sıkıntısı olan uyku düzensizliklerini tedavi eden özellikleri vardır.
    Kullanımı:
    1 bardak kaynar suya 1-2 çay kaşığı kurutulmuş sarı kantaron koyup 10 dakika demlenmesini bekleyin ve sonra için.
    4 ile 6 hafta boyunca günde 1 veya 2 bardak bu çaydan içilirse son derece etkili olur.
    veya
    Depresyon bipolar okb ve korku için
    sabah uygulanacak ıspanak-maydanoz ,
    akşam uygulanacak ; ıspanak-tere kürü tarifi:

Sabah uygulanacak ıspanak-maydanoz kürü:
    Malzemeler:
    5-6 yaprak taze ıspanak,
    10-12 maydanoz saplarıyla birlikte,
    3 bardak kaynamış su
    Hazırlanışı ve kullanımı: Ispanakları ve maydanozları suyun için atın. 3 Dakika kaynatın. Suyunu için.
    Akşam uygulanacak ıspanak-tere kürü :
    Malzemeler:
    5-6 Yaprak ıspanak,
    8-10 yaprak tere Dereotu değil) saplarıyla olacak.
    2.5 bardak su
    Hazırlanışı ve kullanımı: Ispanakları ve tereleri kaynayan suyun içine atın.3 dakika kaynattıktan sonra suyunu için
    ÖNEMLİ NOT: Bu kür her gün, günlük olarak hazırlanıp taze içilmelidir. Aksi takdirde bir etkisi olmaz.

1
    9 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Teşekkür ederim başım donuk gibi olması ve keyifszlik bundan mı

Yorumla
    • deliihtiyar
      deliihtiyar
      +1 yıl

Muhtemelen.

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

ya da birini sevdiğim halde sevdiğimi hissetmem durumu

Yorumla
    • deliihtiyar
      deliihtiyar
      +1 yıl

Hiç bir şeyden zevk alamam gibi.

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

O yüzden mi hissetmiyorum

Yorumla
    • deliihtiyar
      deliihtiyar
      +1 yıl

Mümkündür.

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

melisa ve papatya içtim biraz iyim

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

İçtim rahatladım nefesim açıldı ayaklarımda yanma var. Kalan tek şey dalgınlık özlem hasret var içimde

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Bir kaç gün kullandım iyi geldi gibi yine yorgunluk hallsizlik uyuma isteği var sarı kantron ve melisa içmeye devam ediyorum

Yorumla
  • 101011001
    101011001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Bana göre insanların karakter yapısına bağlı olarak “taşıyamıyacakları kadar fazla yük” ile karşı karşıya kalmaları nedeniyle, haliyle bunun her insan için farklı eşikleri var, genellikle sağlıklı bireylerin yaşadıkları ciddi sorunlar depresyona oluyor, fakat sağlığı zaten ip üzerinde seyreden kişilerde en ufak meseleler dahi bardağı taşıran son damla olup depresyona yol açabiliyor.

İlaçli tedavi uygulanıyor genelde, sorun şu ki psikiyatristler problemin hafif olup olmadığını umursamaksızın her selam verene peynir ekmek misali ilaçlar yazarlar, belki buna hiç gerek kalmayacak, belki sadece birkaç terapi yeterli olacak, ne diye her insanı en az 1 yıl mecburen kullandıracak fakat daha da uzun süre boyunca yan etkileri sürecek bir yola sürüklerler, bence sebebi spor merkezlerinin yaptığı 6 aylık, yıllık paket kampanyaları ile aynı! :) Bu hiç de ethik bulmadığım ve değişmesi gerektiğine inandığım bir konudur.

0
    4 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Aynen öyle kafalarına göre tanı koyuyorlar verdikleri ilaçları zamanında kullandım insanı ot gibi yapıyor bir faydası yok

Yorumla
    • 101011001
      101011001
      +1 yıl

Kesinlikle, kendi çıkarları için insanların sağlığıyla oynuyorlar malesef

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Aynen birini seviyorum çok karışık kafam yardımcı olabilirmsiin

Yorumla
    • 101011001
      101011001
      +1 yıl

Soru olarak sitede paylaşırsan belki fikri olanlar yazar fakat ben pek iyi değilimdir akıl verme konusunda, geçmiş olsun bol şans.

Yorumla
  • iamnikss
    iamnikss Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Depresyonun başlıca sebepleri geçmiş veya şu an yaşanan travmalar, kısıtlama, baskı, zorunluluklar, hormonal dengenin bozulması, madde kullanımı, ve bunlar nedeniyle ruh sağlığının kendini boşluğa atmasıdır depresyon. Hiçbir ruh sağlığı sorunu tam olarak iyileşmez. Bir yere verilen hasar tamamiyle düzeltilemez. İlaç hasarlı bölgeyi hedef alır ve ilaç tedavisi hele ki akli denge bozukluğunda kullanılanlar direkt beyine hitap eder. Sorunun ne? Çok mu boşlukta hissediyorsun? İlaç alırsın ve ilaç o hissi köreltir. Ve bu iyileşmek değildir, insan vücudu zamanla ilacı benimser ve normalleştirir.
    İlaçsız depresyondan kurtulmak ne kadar olanaklı bilmiyorum ama seni bu duruma ne sürükledi? bunu düşünmen gerekli. Seni bu duruma atan şeylerden uzaklaşmalısın ve kendini başka yerlerde aramaya başlamalısın. Ya kendini değiştirirsin başka bir deyişle kendini keşfedersin. Ya da depresyon senin için normalleşir ve hayatının bir parçası olarak kalır. İlaçların yaptığı şeylerden zaten bahsettim.

0
    6 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Şöyle birini seviyorum onunla ilgili sorunum var platonik olarak özlden rica etsem yardımcı olur musunuz diğeri işsizim iş bulamadım vs son bir kaç gündür iyim sarı kantron kış çayı melisa, papatya çayı içiyorum olumsuz bir şey düşünmemeye dikkat ediyorum. Dışarı çıkıyorum kahve içiyorum tam bir kahve sevdalısıyım sonra açık lise çalışıyorum

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

?

Yorumla
    • iamnikss
      iamnikss
      +1 yıl

tabiki. elimden geldiğince size yardımcı olmak isterim.

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Yazamıyorum s size yazarmısınız

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

...

Yorumla
    • iamnikss
      iamnikss
      +1 yıl

şu an yazabilirsiniz beyefendi. mesajlarınız 2xper ile sınırlı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

9

Cevap

• selingaliba
    selingaliba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Beslenme ile alakali
    Hedefsizlik, umutsuzluk, ve asosyal bi hayat gecirmekte tetikleyebilir ama en onemlisi beslenme.

1
    1 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Ruhsal yorgunluk sürekli şarkı dinleme uyuma

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sevgiyle anlayışla sohbetle muhabbetle. Ama her şeyden önce bilinçle. Farkındalıkla. Bir şeylerin farkında olacaksın. Mesela örnek veriyorum hani sen depresyondan şikayet ediyorsun ya, bir müslüman evladı gelip de seni dinlemek istese. Derdini bölüp paylaşmak istese mantıken senin bu teklife balıklama atlaman lazım. Ama yoooook sen derdini paylaşmak isteyen adamın yüzüne bakmazsın. Adama gtünü dönüp eline telefonu alıp KS de cevap beklersin. Ve daha çok beklersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sana sknti veren ne varsa birakip sirtini doneceksin. Cunku yasadim ve kolay degil ne yapsan ic skntin gitmiyor. Kendini eglenceye ver. Ne yapmaktan zevk aliosan onu yap baskalari ne dusunur deme. Benim sigara ictigim oluodu rahatlatio diye. Bol bol konus dertles cevrende guvendiklerinle. İcine kapanma fazla duzelirsn

0
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Çıkmaza düştüğümüz uzun sorunlar bir müddet sonra içimize dert oluyor uyku problemi tikler sinir patlamaları gibi durymlarla belli ediyor

1
    0 Yorumla
  • Suheyla0820
    Suheyla0820 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Sürekli depresyonda olan biri olarak söylüyorum depresyondan sadece kendini sürekli mutlu eden güldüren şeylerle kurtulabilirsin seni güldüren derdine ortak olan olaylara iyi yanından bakmayı öğreten biri olmalı. Depresyonun sebebi sürekli geçmiş ya da gelecek kaygısı, yapılan hatalardan pişmanlık gibi durumları sürekli düşünme düşündükçe kendini yeme kendini yedikçe de zaten sen namına bi şey kalmıyo al sana depresyon 😂

0
    7 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Birini seviyorum yardımcı olurmusun özelden

Yorumla
    • Suheyla0820
      Suheyla0820
      +1 yıl

Yani olmaya çalışırım tabi sen kendine zarar verme de

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Yok vermiyorum kendime sarı kantron melisa papatya aldım içiyorum kış çayıda içiyorum iyim ama onu çok özledim kimse baksam o geliyor aklıma

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Mesaj atamıyorum atarmısınız

Yorumla
    • Suheyla0820
      Suheyla0820
      +1 yıl

Bende atamıyorum maalesef

Yorumla
    • Suheyla0820
      Suheyla0820
      +1 yıl

Sevdiğin kişi senin onu sevdiğini biliyo mu? Yoksa daha önce bi ilişkiniz oldu mu? şu an kız başka bi yerde mi? Görüşemiyor musunuz?

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Özelden yazarmısın uzun biraz

Yorumla
  • anonimbirhesapp
    anonimbirhesapp Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Sana neyin iyi geldiğine bağlı bazısı dışarı çıkmak sosyalleşmek kafa dağıtmak ister bazısı sessizlik ufak bir dizi kahve modu ister seni kötü hissettiren insanları hayatından çıkarmalısın huzuru maneviyatta veya başka seni mutlu eden şeylerde ara çık bir temiz hava al imajını tarzını değiştir bunlar seni en iyi ilaçlardan bile daha iyi yapıcak olan şeyler.

0
    1 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Kahve içiyorum şu an da petra roasting. co da fakat özel bir durumum var anlatsam özelden olur mu

Yorumla
  • thisismynick
    thisismynick Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Bir psikolog tanısı olmadığı sürece depresyonda olduğundan emin olamazsın bence psikolog tanısı varsa zaten o anlatacaktır eğer yardımcı olamamışsa başka bir psikoloğa gitmen gerekiyor zaten bence toplum algısı aksine depresyon ölümcül olabilecek derecede ağır bir sorundur eğer gerçekten psikolojinizin bozuk olduğunu düşünüyorsanız psikologla görüşün

0
    3 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Piskolog duygu durum bozukluğu dedi bir seansta fakat şöyle ki bu bir sene önce doktor demişti yengem vefat etmişti gitmiştim o zamanlar gülüyordum olur olmadık şeye şu an onlar yok fakat eski doktorun dediğine göre dedi bu seferki de duygu durum bozukluğu neyse bir kaç gün bitki çayı içtim iyi geldi

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

bazen sevdiğim biri var o aklıma gelince ya da müzik dinleyince ya da hiç olmadık yerde yoruluyorum, sıkılıyorum, uyumak istiyorum dışarı çıksam bile nereye gideceğimi bilmiyorum. Bazen ise böyle dışarıda gezmek vs keyif veriyor şu an dışarıda kahve içiyorum iyim birazda olsa ama eve gidince modum gene düşüyor

Yorumla
    • thisismynick
      thisismynick
      +1 yıl

Üzülme istediğinde bana yazabilirsin elimden geldiğince moral vermeyi denerim :)

Yorumla
  • Karsuley
    Karsuley Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

yaşama sevinci kalmaması her şeyin boş gelmesi hayal kırıklığına uğramak umutsuzluk
    çözüm maneviyatta

0
    8 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Bana yardımcı olurmsun peki ilişki sorunum da var

Yorumla
    • Karsuley
      Karsuley
      +1 yıl

nasıl tavsiye gibi mi

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Birini seviyorum fakat platonik olarak kafamı karıştıran sorunlar var

Yorumla
    • Karsuley
      Karsuley
      +1 yıl

konuşalım

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Mesaj atamıyorum

Yorumla
    • Karsuley
      Karsuley
      +1 yıl

bir daha dener misin mesaj atmayı

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Olmuyor

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Olmadı

Yorumla
  • jonywick
    jonywick Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Hayat kalitemizi yükselterek ya da farklı bir çevre güzel bir hobi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ya depresyon çok normal bi şey
    Mesela ben canım istediğinde veya istemediğim bi şey olduğunda depresyona girerim
    Ve sonra kendi kendime depresyondan çıkarım
    ABİ ÇOK GÜÇLÜYÜM YAAAAAA
    BU ARADA SENİN GİBİ GÜÇSÜZLER DE ANTİDEPRESAN KULLANABİLİR

0
    7 Yorumla
    • yenigenç48
      yenigenç48
      +1 yıl

nasıl bir özgüvendir bu yoksa ego mu anlayamadım

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Ego kasıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hem aşırı derecede ÖZGÜVENLİYİM
      HEM DE AŞIRI DERECEDE EGOİSTİM

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Salaksında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tanıştığıma memnun oldum
      Ben de Sude
      Adın çok farklıymış Salaksında sjdlskdmdkdkd

Yorumla
    • yenigenç48
      yenigenç48
      +1 yıl

kimin farklı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@erkangrbz adlı şahsa yazdım
      boş yapmayı seviyo da arkadaşımız

Yorumla
  • Unsalss
    Unsalss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 69%
    +1 yıl

Dibe batıp çıkman lazım

1
    2 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Batım çıktım batım yine çıktım

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Canım çok çabuk sıkılıyor ve eskisi gibi yaptıklarım keyif vermiyor içtiğim kahvede

Yorumla
  • yasemin00000000
    yasemin00000000 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 91%
    +1 yıl

kurtulmayı bilmemde stresten olur

5
    0 Yorumla
  • alyanak32
    alyanak32 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Tuncay yeşilpınarı YouTube’dan takip et bana teşekkür edeceksin

1
    0 Yorumla
  • boshre
    boshre Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

İlacla birlikte deoresyonu stlattim birazcik ozguveni atrttiracak aktivite biraz dha sosyal ve klise evet ama spor hobi fercekten ise yariyor her ne ksdsr yapmak icinden gelmese de kendini zorla

0
    0 Yorumla
  • darkparadise01
    darkparadise01 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Birşeyleri gereğinddn fazla düşünüp dert edinme biraz akışına bırak o zaman her şey yoluna girer kafanı doldurma hiçbirşeyle

0
    4 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Yardımcı olurmsuun

Yorumla
    • darkparadise01
      darkparadise01
      +1 yıl

Kendine uğraşlar bul mesela yapmayı sevdiğin şeyleri yap resim çiz kitap oku veya kendin birşeyler yaz vs seni hangisi daha çok rahatlatkcaksa eğlendiricekse oyalayacaksa o tarz şeylerle meşgul ol

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

İlişki konsunda sorunum var

Yorumla
    • darkparadise01
      darkparadise01
      +1 yıl

Anlıorum ben bu kadar yardımcı olabilirim daha profesyonel birinden yardım alabilirsin

Yorumla
  • yenigenç48
    yenigenç48 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

deprem gibi okudum iyimi

1
    3 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

İzmirdemi yaşıyorsun

Yorumla
    • yenigenç48
      yenigenç48
      +1 yıl

manisa da ama burada hissedildi izmirde deprem hayla devam ediyormuş ve bu değil sadece bir sürü bina yıkılmış ölen var mı belli değil ama çok fazla bina yıkılmış

Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

İnşallah daha fazla sürmez virüsde var allah yardımcımız olsun

Yorumla
  • Minnak_Pisi
    Minnak_Pisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Bol bol fatiha ve inşirah oku

2
    0 Yorumla
  • Molfix1
    Molfix1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Psikologla konuşmalısın bu alalade bir yere sorulacak soru değil hele de herkes depresyondayım tribinde gezerken.

0
    0 Yorumla
  • kütahyadaikamet
    kütahyadaikamet Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Meşguliyet bulmaya çalış hobi edinmeye çalış depresoyonun kendi içinde türleri vardır. Eğer süreğense bi psikoloğa gitmeni tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • canbozkurt45
    canbozkurt45 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 40
    +1 yıl

İlaç sızda kurtarılır sadece dışarı Ve sosyeleş ya da kendini jiletle 2. Seçenegi seçerdim Bne olsam

0
    0 Yorumla
  • hollywoodluyusuf
    hollywoodluyusuf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

herşey senin aklında bitiyir bende depresyon geçirdim 5 yil ilac bahane üstelik kilo aldırıyor.

0
    0 Yorumla
  • mertoysal
    mertoysal Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Cinsel ilişkiye girerek bu sorundan kurtulabilirsin

0
    1 Yorumla
    • erkangrbz
      erkangrbz
      +1 yıl

Saçmalama günah

Yorumla
  • _iremleylayılmaz_
    _iremleylayılmaz_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 80%
    +1 yıl

Inan bana zamanla..

0
    0 Yorumla
  • guzelgunleregunaydin
    guzelgunleregunaydin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Vitamin d kullan

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Depresyon sizce neden oluyor ve ilaçsız depresyondan nasıl kurtulunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Depresyona damsız girilir mi? 33 cevap verildi
Depresyona damsız girilir mi? 11 cevap verildi
Sizce bir insan neden ve nasıl depresyona girer? 25 cevap verildi
Sizce ilac kullanmadan depresyondan nasil çıkılır? 7 cevap verildi
Depresyondan ne taraftan çıkılıyor? 18 cevap verildi
Antidepresan kullandığım halde depresifim niye böyle oluyor ki? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dünyaca ünlü oyuncu Giancarlo Esposito müslüman oldu, kendisini tanıyor musunuz?
  • Omlet sever misin?
  • Kendi hayatı karanlıkken başkalarına ahlak dersi veren insanlara tahammülünüz var mı, yoksa yüzlerine vurmalı mı?
  • Kocamın kız kardeşimi benden daha çok beğenmesi normal mi, bu sözleri ne kadar ciddiye almalıyım?
  • Kimler sabah kahvesini içti?
  • Sevgilinin, arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi seni rahatsız eder mi?
  • Merhaba arkadaşlar bir hafta sonra tekrar geldim sizde neler var ne yaptınız?
  • Her halinizle güzel misiniz?
  • Sizce insanlar en çok hangi duyguyu gizlemeye çalışıyor?
  • Aldatırken, aldatılırsanız tepkiniz ne olurdu beyler bayanlar😅?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨