Evet cevaplarınızı merak ediyorum arkadaşlar 😊😊☺️
Hayırlı geceler.. (:
Hayırlı geceler.. (:
Bence mesguliyeti az ve arkadas cevresi onu disliyorsa ya da calisiyor ise sanki herkez uzerine geliyorsa depresyona girebilir. ya da diger bir ifadeyle insan istegi diainda bir hayat yasiyorsa mesela keske aoyle olsaydi deyipde isin ucunu birakiyorsa ve iyi olmasi icin cabalamiyorsa olabilir. kisacasi ben insanin depresyona girmesi icin pek sebep goremiyorum saglikli olmak ailevi iliskileri iyi olan her birey bence sansli ve bir okadarda yasamayi hakediyor demektir
Nasıl girer mesela bağlandiğin biri vardir ondan kopunca yalniz hissedersin kendini hersey kötü gelir sana psikolojik olarak cokuntu yaşarsin.. Kendini odana kapatirsin surekli dusunursun depresyon etkisi yaratir daha ileri boyuta tasirsan sagligindan olursun felan.
Bilmiyorum hayatımda bir kez benimde başıma geldi sebepsizce. Çok zordu geceleri özellikle. Gece birden uyanırdım sürekli kabus görürdüm sürekli üzülürdüm. En son intihar etmeyi denedim olmadı. Sonra hastanede canım çok yandı sjsjs anladım ki canımı sokakta bulmadım. Ondan sonra bir daha olmadı her şey geçti
Insanın bazı şeylerin bizzat farkına varması gerek yoksa bir şey fayda etmiyor
birşeyler yolunda gitmiyordur veya hiçbirşeyden memnun olmuyordur
Cevap
17Cevap
Normalde sıkıntılar senin canını sıkmaz eğer yanında seni anlayan seni mutlu eden biri varsa :) o depresyonlarla savaşma gücün olur. Ama ya seni ayakta tutan olmazsa? o zaman depresyona yenik düşer, kapılırsın.
Stres yaşar bu birikir ve bir anda büyür insan bunun altından kalkamadığı zaman depresyona girmiş olur.
Bu depresyon nerede şunun yerini bir tarif edin yahu?
Aile, yoğun arkadaş çevresi, umutsuzluk, ihanet vs vs.
Olumsuz şeylerden olur genelde ama nedensiz de depresyona girebilir insan
can sıkıntısından, umdugunu bulamaz, aşık olmuştur, seninki neden
Gönül gözüm kapalı
Bilerek sana yazılıyorum
A penceresi aralı
Her yerine bayılıyorum
Yavrum baban nereli
Nereden bu kaşın gözün temeli
Sana neler demeli
Ay seni çıtır çıtır yemeli
Hayattan bıkınca, sıkılınca, üzücü bir şey yaşayınca, bir sorunu olunca vs.
Yenilik, değişiklik, yeni bir sayfa. Okul mu sıkıyo canını, bırak gitsin, intihar etmekten iyidir, hayata tutunmaya çalış.
Bu günde dağlar denize paraler diye depresyona girelim
Senin farkedemeyeceğin bir neden olabilir bu. Ben kendiminkini doktorumdan öğrendim mesela.
evde dura dura girer kalabalık içinde kendini yalnız hissederse girer çok negatif düşünürse girer girerde girer
Ümitlerini tükettiği ve hayallerinden uzaklaştığı an depresyonun yörüngesine girer.
Bol Ceviz, Balık ye;B vitaminli şeyler tüket iyi gelir. Depresyona boşluk sebep olur bence.
depresyon cok cesıtlı nedenlerı olabılen bır hastalık.
seni görmesi yeterli. İmkansız ulan bu kız benim için diyerek depresyonun kralını yaşar.
Neyse boşver ya depresyon Hepsi Geçer 😊
Niye geçmiyor aşık mısın derdin ne senin ablacığım 😊
Yalnız ve boş kalırsa
Ben 6 yılımı verdim sor krdş
Yok az önce terk edildim
7 ay boşunaymışş
Psikoloji bozulursa girer
Birşeylere üzülerek stres yaparak
Kesinlikle kafa bir milyondur
Günaydın
Tünaydın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?